Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: ''Skonto'' Ziemas kausu sāk ar uzvaru pār "Ventspili"

Egils Broks
Egils Broks
Otrdien "Skonto" hallē SMScredit.lv Ziemas kausa izcīņā debitēja Rīgas "Skonto", Artūram Karašauskam gūstot vārtus otrajā puslaikā, ar rezultātu 1:0 apspēlēja "Ventspili".
Vērtējums: +7

  +2 [+] [-]

, 2014-01-28 19:30, pirms 10 gadiem
Vienīgais gols pēc Raļkeviča kļūdas, tā jau spēle līdzīga, kas gan šajā gadījumā ir neliela uzslava Skonto, kas zaudējuši daļu pamatsastāva vīru, tomēr spēja izcīnīt uzvaru. Šabala dosies prom, redzēsim, kas būs ar Gabovu, katrā ziņā Skonto sastāvs vēl mainīsies.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-28 19:46, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Vienīgais gols pēc Raļkeviča kļūdas, tā jau spēle līdzīga, kas gan šajā gadījumā ir neliela uzslava Skonto, kas zaudējuši daļu pamatsastāva vīru, tomēr spēja izcīnīt uzvaru. Šabala dosies prom, redzēsim, kas būs ar Gabovu, katrā ziņā Skonto sastāvs vēl mainīsies.
Vārtus jau skonta guva pēc tam, kad FKV nomainīja vienlaicigi vārtsargu un gandrīz visus laukuma spēlētājus!Bet tā (cik skatījos) +/- spēle līdzīga-tam piekrītu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja