Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Simonovam tika dota atpūta"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pertija: "Simonovam tika dota atpūta"
Tamazs Pertija
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Pēc LMT Virslīgas spēles starp Daugavpils "Daugavu" un Ventspils "Tranzit" komandu galvenie treneri dalījās savās pārdomās par spēli. Daugavpiliešu aizbildnis Tamazs Pertija diezgan noslēpumaini runāja par komandas pamatsastāva aizsarga Jevgēņija Simonova neiekļaušanu sastāvā.

Igors Kičigins, "Tranzit" galvenais treneris: "Pirmajā puslaikā laukuma centrā atļāvām pretiniekam pārāk daudz. Devām iespējas izveidot daudz vārtu gūšanas momentu. Otrajā puslaikā vairāk vai mazāk izlīdzinājām spēli, bet arī pretinieks sāka spēlēt uz rezultāta noturēšanu. Mēs nespējām pielikt un saasināt spēli tik daudz, lai to salauztu. Nepietika pieredzes un meistarības, komanda ir jauna."

Tamazs Pertija, "Daugavas" galvenais treneris: "Labi, ka nopelnījām trīs punktus, jo situācijās, kad uzvari izbraukumā tādas komandas kā "Skonto", seko kritums. Pirms mača uztraucos, bet par pretinieka nenovērtēšanu nevar būt ne runas. Pirmajā puslaikā pilnībā kontrolējām spēles ritējumu. Izveidojām daudz momentu. Domāju, ka mūsu faniem spēle sagādāja lielu baudu, jo labi saspēlējāmies, izveidojām momentus, bet iesitām tikai vienu reizi. Esmu apmierināts ar aizvadīto spēli. Nekādas pretenzijas futbolisti nav pelnījuši."

Uz jautājumu, kāpēc laukumā neredzējām Jevgēņiju Simonovu, Tamazs atbildēja, ka spēlētājam tikusi dota atpūta: "Aizsūtījām viņu atpūsties. Puisis ir gan psiholoģiski, gan psihiski noguris. Tikām galā arī bez viņa. Viņš joprojām ir mūsu komandas futbolists, kurš mums ir ļoti nepieciešams, bet šoreiz, teiksim tā, devām viņam iespēju atpūsties."

"Mūsu komandā spēlē tikai tie futbolisti, kuri atbilst mūsu līmenim, ja viņš mums nederētu, komandā viņa vairs nebūtu," Mamukas Gongadzes iekļaušanos klubā komentēja Tamazs.

Pertija palika apmierināts ar Jurija Sokolova un Oļega Timofejeva sniegumu aizsardzībā, jo pamatsastāvā šie spēlētāji spēlē reti: "Šie puiši nospēlēja lieliski, bet jāņem vērā, ka pretiniekam nebija spēcīga uzbrucēja. Uz viņu fona viņi izskatījās labi, bet tas nenozīmē, ka viņi ir labāki par pamatsastāva vīriem Juriju Šeļenkovu un Giorgiju Čikradzi. Ļoti iepriecināja arī Andreja Kovaļova spēle, kurš spēlēja insaida pozīcijā. Puisis labi tika galā ar jaunajiem pienākumiem."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-28 00:22, pirms 13 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: toto
Kas tad nu? Vai tad tu nebiji Daugavas fans?

     [+] [-]

, 2010-10-28 00:23, pirms 13 gadiem
gascoigne rakstīja: Hmm, ka'ds neredzēja rakstā minēto Simonovu grozoties gar totalizatoru kantori? Kādam tak likmes jāuzliek?

  -1 [+] [-]

, 2010-10-28 07:57, pirms 13 gadiem
Juus esat slimi ar to toto ;] ventspils un tranziita komanda speelee toto ) un? Kur Dauagava uzreiz toto ) mOOO