Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kaļiņins pēc uzvaras neturpinās darbu kā ''Daugavpils'' galvenais treneris

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Kaļiņins pēc uzvaras neturpinās darbu kā ''Daugavpils'' galvenais treneris
Andrejs Kaļiņins. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/optibetvirsliga.com

Latvijas futbola Virslīgas komanda ''Daugavpils'' savos sociālo tīklu kontos paziņojusi, ka Andrejs Kaļiņins vairs neturpinās darbu komandas galvenā trenera amatā.

''Daugavpils'' šodien Virslīgas 26. kārtas ietvaros savā laukumā pārspēja ''Mettu'' ar 3:2. Kluba sociālajos tīklos pēc spēles tika izplatīta informācija, kurā vēstīts, ka Andrejs Kaļiņins turpmāk nebūs daugavpiliešu galvenais treneris, plašāku skaidrojumu nesniedzot. To arī pats speciālists apstiprināja pēcspēles preses konferencē.

''Spēle pret ''Mettu'' bija tāda pati kā viss mans darba posms šeit, manā dzimtajā pilsētā – bija labi momenti, bija arī slikti momenti. Gribu šo posmu atcerēties tieši tādu – smagu, saulainu un veiksmīgu. Vēlos pateikt paldies kluba vadībai – Aleksandram Isakovam un Naurim Mackevičam, – par doto iespēju strādāt un pierādīt sevi. Sanāca vai nesanāca – ne man to spriest, taču domāju, ka kopumā šis posms bija labs. Komandai, katram spēlētājam vēlu pacietību, veiksmi un tādas spēles, kā šodien. Dodos prom, bet daļa manas sirds paliks šajā klubā,'' preses konferencē teica Kaļiņins.

Vaicāts par aiziešanas iemesliem, līdzšinējais ''Daugavpils'' stūrmanis teica: ''Šis ir emocionāls brīdis. Negribu izplūst detaļās, bet tā ir apstākļu sakritība – gan man personīgi, gan arī komandā saistībā ar situāciju pilsētā.''

41 gadu vecais speciālists par ''Daugavpils'' galveno treneri kļuva 2021. gada 4. janvārī. Viņa vadībā komanda ieņēma sesto vietu starp deviņiem (sezonas gaitā septiņiem) klubiem Virslīgas 2021. gada sezonā.

Kaļiņins bija ''Daugavpils'' galvenais stratēģis 56 spēlēs.

Trenera karjeras laikā speciālists vadījis RFS, komandai 2017. gadā ieņemot piekto vietu, un ''Liepāju'', no kuras galvenā trenera amata viņš tika atbrīvots, nevadot ne spēli.

Šajā sezonā ''Daugavpils'' 26 spēlēs izcīnījusi 27 punktus un ieņem sesto vietu desmit vienību konkurencē.

     [+] [-]

, 2022-08-27 20:14, pirms 2 gadiem
Kad vadība saka, ka vajag zāģi priekš toto, bet jūti ka komanda šodien var paņemt maču...

  +5 [+] [-]

, 2022-08-27 21:15, pirms 2 gadiem
deadmau5 rakstīja: Kad vadība saka, ka vajag zāģi priekš toto, bet jūti ka komanda šodien var paņemt maču...
Nedomāju viss. Drīzāk trenerim ir apnicis, ka kopš Andrejs Elksniņš ir Daugavpilī ir nevis jūtama pat futbola stagnācija, bet gan aktīva pretdarbība BFC Daugavpils un futbolam Daugavpilī vispār!

  +1 [+] [-]

, 2022-08-27 21:42, pirms 2 gadiem
žēl, viens no virslīgas mīļākajiem treneriem.. tīri personības pēc

  -1 [+] [-]

, 2022-08-27 23:39, pirms 2 gadiem
Laiks uz Kaļiņingrat , Anģŗjuša !

     [+] [-]

, 2022-08-28 10:26, pirms 2 gadiem
Kaliņins,kā treneris neko nav sasniedzis,neaizmirsīšu tos Skonto laikus,kad treniņos nācās dzirdēt spēlētājiem adresētu visu bagātīgo krievu ,,vārdu"krājumu.

     [+] [-]

, 2022-08-28 11:17, pirms 2 gadiem
Ambrē rakstīja: Nedomāju viss. Drīzāk trenerim ir apnicis, ka kopš Andrejs Elksniņš ir Daugavpilī ir nevis jūtama pat futbola stagnācija, bet gan aktīva pretdarbība BFC Daugavpils un futbolam Daugavpilī vispār!
piekrītu, papildus par spēlēšanu OC Esplanādē teica, ka tad jau labāk nespēlēsim vispār

     [+] [-]

, 2022-08-28 11:57, pirms 2 gadiem
skotijs rakstīja: piekrītu, papildus par spēlēšanu OC Esplanādē teica, ka tad jau labāk nespēlēsim vispār
Prieks, ka BFC Daugavpils tomēr palika Virslīgā, lai arī saprotu, ka tajā pilsētā futbolam apstākļi maigi izsakoties ir nožēlojami - šinī jautājumā aktīvāk ir jāiesaistās LFF (iespējams pat daļēji finansiāli, lai BFC Daugavpils sāktu domāt par savas bāzes izveidi - protams bez finansēm un sponsoriem tā ir teju neiespējamā misija). Bet redzot kādu negatīvu attieksmi rāda A.Elksniņš, tad ko gan varam sagaidīt no LFF spējām, ja Daugavpils domes priekšsēdētājs neklausa VARAM ministra dotajos rīkojumos!