Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Rīga" zaudē pret "Himki"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Rīga" zaudē pret "Himki"
"FK Rīga"
Foto: Romans Kokšarovs;
Sporta Avīze

Pirmo treniņspēli Turcijā aizvadījusi Latvijas trešais spēcīgākais futbola klubs "Rīga", kas ar 1:2 piekāpās Krievijas premjerlīgas 9. vietas ieguvējai "Himki".

Maskavas apgabala "Himki" šī bija pēdējā treniņspēle Turcijā, bet mūsu komandai - pirmā. Pirmā spēle arī galvenā trenera Genādija Morozova vadībā, lai gan oficiāli viņš šo amatu vēl ieņēmis nav. Vispirms mača 17. minūtē rezultātu atklāja Dragans Mrdža, 38. minūtē krievu pārsvaru līdz 2:0 palielināja Aleksandrs Dancevs. Abos vārtu guvumos asistēja Aleksandrsm Antipenko. "Rīga" līdz mača beigām paspēja atgūt vienus vārtus - pēdējā spēles minūtē ar precīzu raidījumu izcēlās rīdzinieku uzbrucējs Aleksejs Koļesņikovs.

Pēc mača nelielu komentāru pazīstamajam mēdijam "Sport Express" sniedza "Rīgas" jaunais treneris Genādijs Morozovs: ""Himki" komandai šī bija pēdējā spēle treniņnometnē, tāpēc viņu spēlētāji bija noguruši. Tomēr komandas līmenis tik un tā noteica mača iznākumu."

Nākamo spēli Turcijā "Rīga" aizvadīs 31. janvārī pret Kazahstānas komandu "Irtish Pavlodar".

Izmantotie resursi:
news.sport-express.ru
www.fckhimki.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-27 10:05, pirms 17 gadiem
Demar - Morozovs jau trenē komandu un ir tās galvenais treneris, bet oficiāli amats viņam pienāksies pēc valdes sēdes, tā vismaz es saprotu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-27 13:49, pirms 17 gadiem
nav tik slikti nemaz..

     [+] [-]

, 2008-01-27 14:43, pirms 17 gadiem
gribeetos uzzinaat sastaavu riigai

     [+] [-]

, 2008-01-29 14:35, pirms 17 gadiem
Kad sākas Baltijas līga. Itkā Rīgai šogad jākapā BL