Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Mižigurskis "Vindavā" nepaliks

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Mižigurskis "Vindavā" nepaliks
Valērijs Mižigurskis
Foto: www.futbolas.lt

Lietuvas izlases un Ventspils "Vindava" kluba futbolists Valērijs Mižigurskis Lietuvas plašsaziņas līdzekļiem atzinis, ka noteikti nepaliks Ventspils komandā, tomēr pastāvot iespēja, ka viņš pārcelsies uz kādu citu Latvijas klubu.

Pagājušajā nedēļā Mižigurkis it kā atrādījās Krievijas klubam "Luch Energia". Oficiālajā kluba mājaslapā rakstīts, ka lietuvietis ar Vladivostokas klubu piedalījās pārbaudes spēlē Austrijā, tomēr pats futbolists šādu informāciju negaidīti noliedzis.

"Man vajadzēja turp doties. Iespējams, ka tā ir interesanta sakritība, varbūt mani sajauca ar kādu citu, taču tiešām tur nebraucu un nespēlēju. Pašlaik esmu Viļņā un ārstēju savainojumu. "Vindavas" komandā noteikti nepalikšu, mēģināšu pāriet citur, taču nevēlos atklāt, kur tieši. Sliktākajā gadījumā palikšu Latvijā, bet cita kluba sastāvā", pavēstīja futbolists.

Interesanti, ka pavisam ko citu Lietuvas žurnālistiem apgalvoja "Vindavas" galvenais treneris Andrejs Lapsa: "Skaļi par to nerunājam, taču viņš bija turp devies atrādīties. Rīt Valērijs atgriezīsies pie mums, un mēģināsim runāt par viņa palikšanu komandā. Pagaidām nevaru pateikt, vai viņš šeit paliks."

Atgādinām, ka ar "Vindavu" Mižigurskis ir noslēdzis līgumu uz pussezonu. Janvārī lietuvietis mēģināja nostiprināties Krievijas premjerlīgas klubā "Himki", bet agrāk laimi mēģināja arī Maskavas "Spartak" vienībā, tomēr nevienā komandā palikt viņam neizdevās.

Izmantotie resursi:
futbolas.lt

  +5 [+] [-]

, 2008-06-26 09:29, pirms 16 gadiem
LM Kļimeka vietā būtu ok.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-26 09:31, pirms 16 gadiem
Nu es nemaz nebrīnītos, ka viņš kā leitis būdams uz LM aizietu. Mūsu klubs jau ir tāds kā leišu pulcēšanas vieta, bet nu būtu ok.

  +3 [+] [-]

, 2008-06-26 09:35, pirms 16 gadiem
Vismaz pārbaudīts cilvēks. No Kļimeka nekā nav. Polis ne par matu tiesu nav labāks par Grebi. Tad kāpēc tādu ir jātur?? Kļimeks un Mižigurskis ir viena tipa uzbrucējis, tikai lietuvietis ir daudz tehniskāks un ātrāks.

     [+] [-]

, 2008-06-26 09:57, pirms 16 gadiem
Tāds pasaules klaidonis izklausās, bet lai nu veicas sava kluba meklējumos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-26 11:20, pirms 16 gadiem
labāk leitis nevis Daugavpils "latvieši"
Tevocis_Dons rakstīja: nu tad jau labak lai Latvieši spēlē,nevis Leitis.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-26 11:32, pirms 16 gadiem
St_Germain rakstīja: labāk leitis nevis Daugavpils "latvieši"

Galvenais, ka spēlē LATVIJĀ UZAUGUŠIE FUTBOLISTI!
Un nav svarīga tautība, galvenais ir parādītais sniegums laukumā!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-27 07:48, pirms 16 gadiem
Bez Mižigurska arī Liščuks ir prom.