Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Korabļovs: "Parādījām raksturu"

Korabļovs: "Parādījām raksturu"
Igors Korabļovs cīņā ar Sergeju Zangarejevu
Foto: lietotājs Carloz

Šodien Latvijas futbola LMT Virslīgā tika aizvadīta 4. kārta, un vienā no spēlēm uzvaru pār Latvijas čempioniem "FK Ventspils" izcīnīja "FK Rīga" futbolisti. eSports.lv uz sarunu aicināja rīdzinieku kapteini Igoru Korabļovu un ventspilnieku vārtsargu Andri Vaņinu.

Igors Korabļovs, kā jau komandas kapteinis, "FK Rīga" ģērbtuvi pameta viens no pēdējiem, tomēr piekrita sniegt komentāru par uzvaru pār "Ventspili", čempionāta sākumu un tā iespējamo turpinājumu.

Kāda bija spēle? Treneris ar komandas sniegumu ir apmierināts?
Komandas treneris [Genādijs Morozovs - MK.] ar spēli kopumā bija apmierināts. Varbūt ne tik ļoti ar to, kā nospēlējām, kaut gan nebija jau nemaz slikti, bet vairāk ar komandas raksturu un spēles kvalitāti, ko parādījām otrajā puslaikā. Slikti, ka iepriekšējos mačos nepaņēmām punktus tur kur vajadzēja, tādēļ nācās cīnīties un tos atgūt šajā mačā.

Kā mainījās spēles plāns pēc noraidījuma pirmā puslaika izskaņā?
Pārkārtojāmies, un spēlējām ar vienu izteiktu uzbrucēju. Likām uzsvaru uz spēli aizsardzībā un centāmies spēlēt ar asiem pretuzbrukumiem. Iespējas bija, un Čirkins vienu no tām izmantoja, gūstot skaistus vārtus, kopumā uzvaru bijām pelnījuši. Iepriekšējā tikšanās reizē ar "Ventspili" labi spēlējām otrajā puslaikā, un iegāza sliktais pirmais puslaiks. Parādītā spēle pagājušās spēles otrajā daļā deva pārliecību, ka varam Latvijas čempionus uzvarēt. Iespējams, tieši šis faktors arī ļāva izcīnīt trīs punktus.

Esi apmierināts ar to, kā Tavai komandai iesācies šis čempionāts?
Ar čempionāta norisi esam apmierināti. Nepaņēmām pāris punktus, kurus varējām paņemt, bet čempionāts ir nopietns, un neviena komanda punktus netaisās atdot bez cīņas. Katrā spēlē jācīnās un jāpierāda, ka esi labāks par pretinieku. Varbūt, ka šī uzvara kļūs par labu pamatu turpmākiem panākumiem.

Abi noraidījumi bija pelnīti?
Es neredzēju pirmo noraidījumu, tādēļ grūti komentēt, bet, kā saka, tiesnesim vienmēr taisnība, protams, var būt arī izņēmumi. Attiecībā uz otro noraidījumu, Cilinšeks rupji nospēlēja pret mūsu spēlētāju, un, manuprāt, sarkanā kartiņa bija pelnīta.

Mazāk runīgs pēc sāpīgā zaudējuma bija Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins: "Lai uzvarētu pietrūka veiksmes, abas komandas vēlējās izcīnīt trīs punktus, bet beigās zaudētāju lomā atradāmies mēs. It kā jau visus raidījumus ir iespējams atvairīt, un arī vienīgais vārtu zaudējums nebija izņēmums, tomēr Čirkinam padevās ļoti labs tālsitiens, kuru šoreiz neizdevās izvilkt. Nekas traks nav noticis - trenēsimies tālāk, analizēsim spēli un cerams, ka viss būs kārtībā."

     [+] [-]

, 2008-04-26 21:58, pirms 16 gadiem
Kas tad tā par rakstura parādīšanu? Līdzīgā cīņā komanda uzvarēja...Es saprotu šodien Fulham - Man City, kur Fulham atspēlējās no 0:2 un uzvarēja - tur spēlētāji parādīja raksturu, bet šeit....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja