Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ešvorts: "Negaidīju tik atklātu futbolu"

Jānis Pārums

Ešvorts: "Negaidīju tik atklātu futbolu"
"Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc smagās uzvaras "LMT Virslīgas" futbola čempionāta spēlē pret "Olimps/ASK" komandu (1:0), "Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts atzina, ka nav gaidījis, ka gan viņa, gan pretinieku komanda uzbruks tik daudz.

"Mūsu spēlētājiem vienmēr ir bijis grūti spēlēt pret "Olimps/ASK" komandu, jo šīs komandas futbolisti vienmēr grib pierādīt, ka var spēlēt "Skonto" rindās. Šodien negaidīju tik atklātu futbolu, negaidīju, ka tik daudz būs uzbrukumu no abu komandu puses," pēc mača teica "Skonto" komandas galvenais treneris Pols Ešvorts.

"Mēs izveidojām daudz vārtu gūšanas momentu, taču pietrūka noslēguma, līdz ar to pie šīs spēles komponenta būs jāstrādā. Protams, esmu priecīgs par izcīnīto uzvaru, jo tie ir trīs svarīgi punkti turnīra tabulā," piebilda Ešvorts.

"Olimps/ASK" galvenais treneris Mihails Koņevs: "Piekrītu Polam, ka manas vadītās komandas futbolisti mačos pret "Skonto" spēlē ar lielu pašatdevi, lai sevi apliecinātu. Šodien pašam gribējās ne tik atklātu futbolu. Futbolisti tik ļoti vēlājās sevi apliecināt, vēlējās gūt vārtus, ka paši tos ielaidām pretuzbrukumā. Manai komandai mača gaitā pietrūka piespēļu precizitātes laukuma centrā, kas neļāva veidot momentus, kā arī noveda pie bīstamām situācijām pie pašu vārtiem."

Cerējām uz standartsituācijām, tomēr šoreiz tās ar vārtu guvumu noslēgt neizdevās. Īpaši šīsdienas mačā varu uzteikt vārtsargu Ikstenu, kurš jau otro spēli pēc kārtas atvairīja 11 metru soda sitienu, kā arī pārliecinoši darbojās vārtos. Patika arī tas, kā šodien nospēlēja Turkovs, kurš bija vienīgais uzbrucējs mūsu komandā. Varbūt viņam tomēr vēl nedaudz pietrūkst pieredzes. Kopumā ar savas komandas parādīto sniegumu esmu apmierināts. Nospēlējām labi," rezumēja Koņevs.

Informāciju sagatavoja:
Andris Ondzulis, "Skonto FC" preses sekretārs

  +2 [+] [-]

, 2008-05-25 21:31, pirms 16 gadiem
Šķiet jau, ka arī uzvaru Pols negaidīja nerunājot vispār par uzvaru čempionātā iespējamo-laikam reāli domā chalis Uzbrukums jau sen buksē zem Pola rokraksta un jāstrādā ir pie visiem spēles komponentiem, nevis izteikties vajag pēkšņi par noslēgumu realizēšanu, ja skaita, ka sen jau ir šamiem problēmas ar uzbrukuma noslēgšanu un netikai.. Bet nu lai jau vairāk tiešām strādā nevis runā, lai interesantāks sezonas noslēgums ar cīņu par katru izšķirošo punktu katrā spēlā un spriedz līdz galam

  +2 [+] [-]

, 2008-05-25 21:41, pirms 16 gadiem
Kādreiz uzskatīku šo puisi par vissliktāko treneri Latvijā, bet nu ir Andrejevs un uz tā fona Ešvorts ir zvērs

  +2 [+] [-]

, 2008-05-25 22:13, pirms 16 gadiem
Ja Skonto komandas kodolu veido pieredzeejushi un jau gadiem saspeeleejushies speeleetaaji ar vaardu un reputaaciju visaas liinijaas, tad galvenaa probleema pie taadas speeles un rezultaata jaameklee treneru shtaaba virzienaa.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-25 23:09, pirms 16 gadiem
vaimanvai rakstīja: Ja Skonto komandas kodolu veido pieredzeejushi un jau gadiem saspeeleejushies speeleetaaji ar vaardu un reputaaciju visaas liinijaas, tad galvenaa probleema pie taadas speeles un rezultaata jaameklee treneru shtaaba virzienaa.

nav jau visi tik pieredzejusi nemaz... samērā jauna komanda!!! njemot vērā, ka futbolista labākais vecums ir ap 27, tad vēl daļai ir ko augt!

     [+] [-]

, 2008-05-26 15:27, pirms 16 gadiem
Tu čalīt esi angļu futbola speciālists,un tev būtu jābūt gatavam pret jebkādu futbolu,kaut vai lidojošu!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-26 17:37, pirms 16 gadiem
Tu nekad neko nēesi gaidijis