Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ešvorts paredz smagu cīņu

Jānis Pārums

Ešvorts paredz smagu cīņu
"Skonto" galvenais
treneris Pols Ešvorts

Sestdien plkst. 14:00 "LMT Virslīgā" Rīgas "Skonto" futbolisti izbraukumā tiksies ar "Liepājas metalurga" komandu. Rīdzinieku galvenais treneris Pols Ešvorts paredz, ka cīņa būs ļoti saspringta.

"Skonto" komandas galvenais treneris Pols Ešvorts atklājis, ka komanda sestdienas mačam pieteiks tos pašus 18 spēlētājus, kas bija pieteikti iepriekšējai "LMT Virslīgas" spēlei ar Daugavpils "Daugavu". Šobrīd savainojumu turpina dziedēt aizsargs Andrē Todeskato, kurš mačā ar "Liepājas metalurgu" nepiedalīsies. Jau pirms iepriekšējā mača ar "Daugavu" gatavs doties laukumā bija Marians Pahars, kuram šāda iespēja būs arī mačā Liepājā.

"Zinu, ka rītdien būs ļoti grūta spēle. "Liepājas metalurgs" ir pieredzes bagāta komanda, kura ļoti labi spēlē aizsardzībā. Noteikti cīnīsimies par uzvaru, taču tas nebūs viegli," pirms mača teica Ešvorts.

Par gaidāmo spēli izteicās arī Liepājas komandas galvenais treneris Jurijs Andrejevs: "Visu nedēļu ļoti aktīvi gatavojāmies spēlei ar "Skonto". Priecē tas, ka atkal spēlei varēja gatavoties futbolisti, kuri tikai nesen sadziedēja savainojumus - Darjus Miceika, Arturs Rimkjāvičs un Vladimirs Kamešs. Citiem pamatsastāva futbolistiem savainojumu nav".

"Pretinieku komanda ļoti labi iesāka šo sezonu, izcīnot vairākas lieliskas uzvaras Baltijas līgā. Ne tik veiksmīgi komanda uzsāka Latvijas čempionātu, tomēr tas noteikti mūsu nākošos pretiniekus ir padarījis tikai niknākus. Jau iepriekšējā mačā ar rezultātu 3:1 "Skonto" pārspēja "Daugavu"," teica "Liepājas metalurga" komandas galvenais treneris.

Informāciju sagatavoja:
Andris Ondzulis, "Skonto" preses sekretārs

  -2 [+] [-]

, 2008-04-25 20:33, pirms 16 gadiem
nu ko Anglis (Ešvorts) V Idijotu (A....)
Skonto sarauj!!

  -1 [+] [-]

, 2008-04-25 21:10, pirms 16 gadiem
Spēle pateišām būs spraiga. Ļoti iespējams, ka nebūs pārāk skatāma, bet viennozīmīgi spraiga Obligāti jābūt stadionā!!! Es par Metalurgu

     [+] [-]

, 2008-04-26 09:09, pirms 16 gadiem
ervains91 rakstīja: nu ko Anglis (Ešvorts) V Idijotu (A....)
Skonto sarauj!!

A po moemu Idiot V Idiota...
Dina i Blazma sarauj ! ! !

     [+] [-]

, 2008-04-26 09:29, pirms 16 gadiem
Paharu!..