Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Daugavpils dome turpina likt šķēršļus, futbolistiem nepieejams var kļūt "Celtnieks"

Daugavpils dome turpina likt šķēršļus, futbolistiem nepieejams var kļūt "Celtnieks"
Stāsta galvenais "varonis" Vladimirs Šteinbergs. Foto: Zigismunds Zālmanis. Kolāža: Emīls Ozerinskis.

Daugavpils pilsētas domē turpinās darbības, lai liktu šķēršļus Virslīgas komandas BFC "Daugavpils" jauniešu akadēmijas darbam. Konkurējošās organizācijas Daugavpils futbola skolas direktors Vladimirs Šteinbergs rosinājis izbeigt līdz 2024. gadam noslēgtā bezatlīdzības līguma darbību par akadēmijas iespējām izmantot stadionu "Celtnieks".

Pagājušajā nedēļā uz Virslīgas pēcspēles preses konferenci ieradās nevis BFC "Daugavpils" galvenais treneris Andrejs Kaļiņins, bet gan kluba direktors Nauris Mackevičs, ieskicējot neglīto situāciju ap Daugavpils domes centieniem nokaut futbola klubu. Šonedēļ norisinājusies vēl viena domes sēde, kurā konkurējošās organizācijas Daugavpils Futbola skolas direktors Vladimirs Šteinbergs turpinājis likt šķēršļus BFC "Daugavpils" futbola akadēmijai, skatīšanai virzot jautājumu par līguma laušanu par stadiona "Celtnieks" izmantošanu. Tāpat likvidēta jauniešu grupa, kurā trenējās vairāki Virslīgas komandas spēlētāji.

Raksta turpinājumā BFC "Daugavpils" šodien veiktais ieraksts kluba Facebook lapā pilnā apjomā.

“Misija – sagraut” turpinās!

Ceturtdien, ievērojot jau “klasisko” darbības shēmu, neinformējot BFC "Daugavpils" futbola akadēmiju, Daugavpils pilsētas domē tika skatīts jautājums par bezatlīdzības līguma laušanu par stadiona “Celtnieks” izmantošanu.

Kā jautājuma ziņotājs tika izziņots Daugavpils Futbola skolas direktora p.i. Vladimirs Šteinbergs, kuram ar noslēgto līgumu starp Daugavpils Sporta pārvaldi un BFC "Daugavpils" nav nekāda sakara. Neilgi pirms domes sēdes BFC "Daugavpils" kārtējo reizi lūdza uzklausīt mūsu viedokli par šo un citiem jautājumiem, taču Daugavpils domes vienīgais pieņemtais lēmums bija, ka laikam tomēr nebūs korekti, ka jautājumu prezentēs V.Šteinbergs (vai Šteibergs, kā viņš pats paraksta sevis gatavotos dokumentus), tādēļ šis "gods" tika uzticēts Sporta pārvaldes p.i. I.Lagodskim.

Īsumā par bezatlīdzības līgumu par stadiona lietošanu, kā arī vispārpieņemtajiem principiem šādu līgumu slēgšanā mūsu pašvaldībā. Ikvienai sabiedriskā labuma organizācijai, tajā skaitā BFC Daugavpils, ir tiesības pretendēt uz šāda līguma noslēgšanu ar Daugavpils pašvaldību, jo biedrība veic sabiedriskā labuma funkcijas. Līdzīga veida līgumi ir noslēgti arī spīdvejā, hokejā, volejbolā un citos komandu sporta veidos, kā arī individuālajos sporta veidos. Hokejam līdzīgs līgums ir par Daugavpils Ledus halles un dienesta viesnīcas izmantošanu, spīdvejam - “Lokomotīves” stadiona, bet volejbolam - Kandavas ielas 17a (volejbola skolas) ēkas izmantošanu spēlēm, treniņiem un biroja telpu ierīkošanai. BFC "Daugavpils" salīdzinājumā ar citām pilsētas organizācijām ne uz ko vairāk kā stadiona “Celtnieks” izmantošanu treniņiem un spēlēm nepretendēja, un 2020. gada oktobrī noslēdza līgumu līdz 2024. gada beigām. Lai arī Daugavpils pilsētas domes Juridiskā departamenta vadītājs Ruslans Golovans šodien domes sēdē uzsvēra, ka laukums tiek izmantots par brīvu (tas ir aizliegts ar likumu!), tā nav taisnība, jo atbilstoši Sporta pārvaldes kalkulācijai tiek maksāta (lai arī neliela) noteikta summa par komunālajiem pakalpojumiem.

Vairāki Daugavpils pilsētas domes deputāti šodien uzdeva ļoti korektus jautājumus par to, kāpēc domes sēdē tiek izskatīts jautājums par līguma izbeigšanu, lai gan neviena sūdzība no līguma slēdzējas (Sporta pārvaldes) netika saņemta. Sūdzība ir bijusi no Daugavpils Futbola skolas p.i. Vladimira Šteinberga, kurš esot veicis kalkulāciju, ka šāds bezatlīdzības līgums pilsētai nav izdevīgs, jo gada laikā būtu iespējams saņemt vairāk nekā 6000 EUR par laukuma nomu. Interesanti, kāpēc šāda veida kalkulācijas nav veiktas par Daugavpils Ledus halli, volejbola skolu vai “Lokomotīves” stadionu? Pēc savas būtības visi šie līgumi ir identiski. Šajā brīdī gribas atcerēties Latvijas Republikas Satversmi, kura skaidri norāda, ka visi cilvēki Latvijā ir vienlīdzīgi likuma priekšā, tādēļ visos pieņemtajos lēmumos (it īpaši valsts amatpersonām un tās institūcijām) jāievēro vienlīdzības princips un nedrīkst pieļaut atšķirīgu attieksmi pret personām, kuras atrodas vienādos apstākļos.

Protams, ka šajā brīdī R.Golovans steidza apgalvot, ka šis līgums ir tieši saistīts ar Daugavpils pilsētas domes pieņemto lēmumu par līguma laušanu ar BFC "Daugavpils" par futbola akadēmijas izveidi. Tā gan nav taisnība, šim līgumam nav ne mazākās saistības ar līgumu par kopējās akadēmijas izveidi. Lai gan Golovana kungs spītīgi uzsvēra, ka bez šī līguma BFC "Daugavpils" nekad nesaņemtu akadēmijas statusu, arī šoreiz viņam nebija taisnība. Pat, ja mēs pieņemtu, ka tieši sadarbības līguma neesamība starp BFC Daugavpils un Daugavpils Futbola skolu ir patiesais bezatlīdzības līguma laušanas mērķis, tad gribētos saprast, kāda veida sadarbības līgumi noslēgti citos sporta veidos? Atbilde - nekādi. Tomēr attieksme pret futbolu vienmēr būs “vienlīdzīgāka”.

Stipri neiedziļinoties Daugavpils pilsētas domes sēdes diskusijās, šodien BFC "Daugavpils" uzzināja, ka visi Daugavpils pilsētas/akadēmijas pārstāvji Latvijas U19 izlasē (2003. gadā dzimušie), kas regulāri spēlē arī Virslīgas komandā, ir likvidēti, precīzāk viņu grupas ir likvidētas. V.Šteinbergs par šo lēmumu šodien stāstīja ar lielu sajūsmu, paziņojot, ka vairs neviens Daugavpils Futbola skolas audzēknis netrenējas Virslīgas komandā! Žēl, ka V.Šteinbergs nezina, ka Virslīgas komandas sastāvā trenējas arī virkne 2004. gadā dzimušo, jo iespējams, tad nāktos likvidēt arī vēl kādu grupu Interesanti, vai tādi spēlētāji kā Oļģerds Raščevskis, Mareks Mikšto, Kristiāns Kaušelis, Ņikita Šaraņins, Niklāvs Skrinda un citi ir informēti, ka viņi tikuši atskaitīti no Daugavpils Futbola skolas un pašvaldība faktiski ir atteikusies no viņiem?

Ar tikpat lielu lepnumu Vladimirs šodien noslēdza savu uzstāšanos, lepni paziņojot, ka futbola akadēmijai Virslīgas komanda nav vajadzīga! Uz papīra bez tās var iztikt, bet laikam Šteinberga kungs nav informēts, ka faktiski apmēram 20% no akadēmiju vērtējuma (reitinga) ir tieši atkarīga no Virslīgas komandas esamības vai neesamības.

Lai arī šodien skaļi tas neizskanēja, bet arvien pārliecinošāk iesaistītās puses arī publiski dod mājienus par Virslīgas komandas nepieciešamību pilsētā… Precīzāk par to, ka tādas nepieciešamības nav!

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/bfcdaugavp...


, 2021-09-24 10:42, pirms 3 gadiem
Volodja, Volodja. Cik vietās tu esi uzmeties, izšeptējies un uzmetis citus? Četrās, piecās, sešās? Sākot ar LFF, no kurienes tevi izdzina kā...
, 2021-09-24 11:07, pirms 3 gadiem
Kur Šteinbergs, tur kašķi. Žēl, ka šādi tipāži pārņem futbola vadību D-pili. Totovova
, 2021-09-24 11:09, pirms 3 gadiem
Latvijā jāveido pusprofesionālas vietējās komandas,tad būs rezultāts...Gibraltārs tak var
, 2021-09-24 11:15, pirms 3 gadiem
Virslīgā jau tā ir veselas 7 komandas, tik daudz, tad jau droši ka vajag iznīcināt vēl vienu... šī banānu republika laikam nekad nemainīsies.
, 2021-09-24 11:25, pirms 3 gadiem
Lai tak nāk šurp uz Ventspili. Te tagad priekš futbola ir daudz brīvas vietas.
, 2021-09-24 12:12, pirms 3 gadiem
Ja es pareizi sapratu tad viss shitas ljembasts
deelj taa ka kaads var nopelniit 6pakas
Tieshaam tik gruuti laiki?
, 2021-09-24 12:28, pirms 3 gadiem
D- pils spodrina savu tēlu ar jakubšteiniem, ieskaitot nepievilcīgo stadiona izskatu ar mākslīgo segumu- jūtama tuvo kaimiņu darba ētikas smaka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-09-24 13:21, pirms 3 gadiem
Šteinbergs bija asistents Virslīgā (2008.gadā), galvenais tiesnesis 1.līgā (līdz 2011.gadam), kā arī LFF delegāts Virslīgā (2011.-2013.).
, 2021-09-24 13:23, pirms 3 gadiem
Konkurējošās organizācijas Daugavpils futbola skolas direktors Vladimirs Šteinbergs

Daugavpils FS dibinās savu komandu un spēlēs 3.līgā?
, 2021-09-24 13:29, pirms 3 gadiem
Kur palika ''Daugavas'' stadions Daugavpilī?
, 2021-09-24 13:36, pirms 3 gadiem
1 rakstīja: Kur palika ''Daugavas'' stadions Daugavpilī?
Demontēts 2017.g.
, 2021-09-24 13:39, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Demontēts 2017.g.
Nolaidība no Daugavpils futbola saimes un pilsētas domes puses.
, 2021-09-24 13:50, pirms 3 gadiem
Vediet komandu uz Rēzekni, pie mums ir gan infrastruktūra, gan adekvāta valdība. Pilsētai jau sen vajag komandu virslīgā
, 2021-09-24 14:38, pirms 3 gadiem
Kuru tas interesē. Gan jau Daugavpilieši paši tiks galā bez preses un ažiotāžas.
, 2021-09-24 14:49, pirms 3 gadiem
rrrafs rakstīja: Kuru tas interesē. Gan jau Daugavpilieši paši tiks galā bez preses un ažiotāžas.
Es domāju, ka tas interesē tos, kas klubā trenējas un, kas vēlas, palikt pie tiem vadītājiem un treneriem, kuri līdz šim sekmīgi vadījuši klubu.
, 2021-09-24 14:52, pirms 3 gadiem
rrrafs rakstīja: Kuru tas interesē. Gan jau Daugavpilieši paši tiks galā bez preses un ažiotāžas.
Preses darbs ir radīt ažiotāžu par sabiedrībā svarīgiem jautājumiem. Es domāju, ka šis jautājums futbola sabiedrībai ir pietiekam nozīmīgs, lai par to kāds rakstītu. Gribētos gan dzirdēt kādas citas puses argumentus. Prasās pēc diskusijas un pamatojuma kāpēc līdzšinējā sistēma ir jāsagrauj, lai izveidotu kaut ko citu, bet ne labāku.
, 2021-09-24 14:54, pirms 3 gadiem
kailcirte , 11:25, pirms 3 stundām , ignorēt , atbildēt
Lai tak nāk šurp uz Ventspili. Te tagad priekš futbola ir daudz brīvas vietas

Voldemāram Šteibergam Ventspilī nekas nevar sanākt. Tur jau priekšā bijušais Daugavpils censonis Kohans , ar savu slāvu grupējumu.
, 2021-09-24 15:06, pirms 3 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Virslīgā jau tā ir veselas 7 komandas, tik daudz, tad jau droši ka vajag iznīcināt vēl vienu... šī banānu republika laikam nekad nemainīsies.
Nu ja, pietiks ar Rīgas atklāto čempionātu .
, 2021-09-24 15:08, pirms 3 gadiem
Vispār jau futbola federācijai būtu laiks kaut ko teikt - kārtējā virslīgas komanda taisās iet pa skuju taku un pilnīgs klusums. Tiešām izņemot Rīgu nekas cits nav vajadzīgs ?
, 2021-09-24 15:25, pirms 3 gadiem
ŠTEINBERGS ŠOBRĪD IR VIENA LIELA NELAIME, LATVIJAS FUTBOLĀ! SAMĀCIJIES NO VLADIMIRA ŽUKA UN TAGAD RĀDA, KAS IR KAS! MĒSLS, NEKAS VAIRĀK!
, 2021-09-24 17:22, pirms 3 gadiem
Tas p.i. domāts p im pis ?
, 2021-09-24 17:31, pirms 3 gadiem
Un kur tādi šteinbergi vispār rodas?! Droši vien aiz ādas savas organizācijas bīdīšana un attiecīgi iedzīvošanās uz pilsētas rēķina. 🤬
, 2021-09-24 17:48, pirms 3 gadiem
Ja savulaik Isaakovs un viņa domubiedri nejēdza apsaimniekot Daugavas stadionu ar dabīgo zālāju,un laika gaitā tas tika izsaimniekots,tad tagad varēs bumboties krātiņā ar sintētiku Esplanādē.
, 2021-09-24 18:47, pirms 3 gadiem
emox rakstīja: Ja savulaik Isaakovs un viņa domubiedri nejēdza apsaimniekot Daugavas stadionu ar dabīgo zālāju,un laika gaitā tas tika izsaimniekots,tad tagad varēs bumboties krātiņā ar sintētiku Esplanādē.
Tas,ka Daugavpilī nav kārtīga stadiona,atbildīgi viennozīmīgi ir Daugavpils pilsētas vadība.Un tas ir pilsētā,kur futbols bija un vēl joprojām ir, viens no centrālajiem sporta veidiem.Uzlikuši galvenajam stadionam mākslīgo segumu,kurš jau sen kā novecojis.
, 2021-09-24 18:49, pirms 3 gadiem
Visur kur nonāk pie teikšanas Saskaņas partija - sākas bardaks un haoss!!!
Cik zinu, tad 24.09.2021. pat LFF valdes priekšsēdētājs esot atbraucis uz Daugavpili, lai noskaidrotu, kas tur par vājprātu notiek.
Ja gadījumā simpātisko Virslīgas komandu BFC Daugavpils izēd no pilsētas - vai nevar vienoties ar Ilūksti, Krāslavu, Preiļiem, Līvāniem, vai ko tamlīdzīgu par kluba pārvietošanu uz šīm pilsētām, lai vismaz nepazūd no Virslīgas kartes?
, 2021-09-24 18:51, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Tas,ka Daugavpilī nav kārtīga stadiona,atbildīgi viennozīmīgi ir Daugavpils pilsētas vadība.Un tas ir pilsētā,kur futbols bija un vēl joprojām ir, viens no centrālajiem sporta veidiem.Uzlikuši galvenajam stadionam mākslīgo segumu,kurš jau sen kā novecojis.
Tas ''Celtnieks'' jau sen prasās pēc demontāžas, bet neesmu dzirdējis, ka kādu no domes vispār uztrauktu sporta infrastruktūra Daugavpilī!
, 2021-09-24 18:54, pirms 3 gadiem
emox , 17:48, pirms stundas , ignorēt , atbildēt
Ja savulaik Isaakovs un viņa domubiedri nejēdza apsaimniekot Daugavas stadionu ar dabīgo zālāju,un laika gaitā tas tika izsaimniekots,tad tagad varēs bumboties krātiņā ar sintētiku Esplanādē.

Isakovs jau piedalījās Gorkša gāšanas sazvērestībā. Viņam galvenais savas kabatas piebāzt.
, 2021-09-24 20:21, pirms 3 gadiem
⚜️ Встретились с президентом Федерации футбола Латвии Вадимом Ляшенко и досконально обсудили ситуацию в городском футболе.

По итогу встречи установили следующее, -

1. В 2010 году, без согласия родителей, а основываясь на договор сотрудничества между Управлением спорта (А. Исаков), Спортивной школой (И. Утинанс) и БФЦ Даугавпилс (А. Сипайло) все права на воспитанников спортивной школы были переданы БФЦ Даугавпилс, что по сути означало «приватизацию» в частные руки отделения футбола Спортивной школы города.

2. В 2016 году, когда была создана Даугавпилсская Футбольная школа, все те же лица вместе с Н. Мацчкевичем заключили новый договор, продолжив использовать городскую школу в пользу «частника».

3. В 2019 году заключая договор о создании академии, основная его цель была - выстроить честное, прозрачное и обоюдовыгодное сотрудничество - в первую очередь перерегистрацию воспитанников Футбольной школы, но к сожалению БФЦ Даугавпилс не выполнили взятые на себя обязательства.

4. Начиная с 2013 года, городское самоуправление перечислило БФЦ Даугавпилс порядка 755’929 евро поддерживая команду высшей лиги, так же за последние 5 лет 2’263’163 евро из бюджетов государства и города было выделено для работы Даугавпилсской Футбольной школы на обеспечение тренировок, участния в соревнованиях, приобретение формы и тд..

❗️Что мы имеем на сегодняшний день? По итогу в Даугавпилсской Футбольной школе НЕТУ НИ ОДНОГО зарегистрированного футболиста и Даугавпилсская Футбольная школа не участвует в соревнованиях Латвийской Федерации футбола.

В Даугавпилсской Футбольной школе на сегодняшний день 592 ученика и мы будем, защищать интересы детей, их родителей. Самоуправлению важно не допустить, чтобы кто то отбирал у детей деньги, которые самоуправление выделяет им на питание и организацию поездок или лагерей. Чтобы руководители городской школы работали в интересах города, горожан, школы и ее воспитанников, а не использовали школу для получения выгоды в частном порядке.

Сегодня Даугавпилсская Футбольная школа работает и продолжит работать так же, как это и происходило до сегодняшнего дня. Защищая интересы самоуправления, детей и их родителей мы продолжим усиливать нашу Даугавпилсскую Футбольную школу и на ее базе создавать полноценную академию.

Руководство Федерации футбола Латвии сегодня выслушав позицию города и в целом поддержало дальнейшее развитие детского футбола в городе на базе именно Даугавпилсской Футбольной школы.

Любые публичные спекуляции на тему уничтожения детского футбола в городе Даугавпилса являются ни чем иным, как борьбой за своё личное благополучие и личный карман отдельно взятых личностей, которые на данный момент отстранения от работы в Даугавпилсской Футбольной школе и чьё отстранение признано обоснованным по меньшей мере тремя судебными инстанциями.

Воспитанники Даугавпилсской Футбольной школы останутся таковыми и продолжат тренироваться и учавствовать в соревнованиях, как и было прежде. Мы возвращаем «приватизированый» детский футбол обратно городу.

⚜️ Tikāmies ar Latvijas Futbola federācijas prezidentu Vadimu Ļašenko un apspriedām situāciju pilsētas futbolā.

Tikšanās rezultātā konstatējām:

1. 2010. gadā bez vecāku piekrišanas un pamatojoties uz sadarbības līgumu starp Sporta departamentu (A. Isakovs), Sporta skolu (I. Utināns) un BFC Daugavpils (A. Sipailo), visas tiesības uz Sporta skolas skolēniem tika nodotas BFC Daugavpils, kas būtībā nozīmēja pilsētas Sporta skolas futbola nodaļas "privatizāciju".

2. 2016. gadā, kad tika izveidota Daugavpils Futbola skola, visas tās pašas personas kopā ar N. Mackeviču noslēdza jaunu līgumu, turpinot izmantot pilsētas sporta skolu “privāto personu” interesēs.

3. 2019. gadā noslēdzot līgumu par akadēmijas izveidi, tā galvenais mērķis bija veidot godīgu, pārredzamu un abpusēji izdevīgu sadarbību - pirmkārt, nodrošināt Futbola skolas audzēkņu pārreģistrāciju, bet diemžēl BFC Daugavpils neizpildīja savas saistības.

4. Kopš 2013. gada pilsētas vadība pārskaitīja BFC Daugavpils aptuveni 755'929 eiro, virslīgas komandas atbalstam un pēdējo 5 gadu laikā no valsts un pilsētas budžeta tika piešķirti 2'263'163 eiro Daugavpils Futbola skolas mācību procesa nodrošināšanai, dalībai sacensībās, formas tērpu iegādei u.c.

Kā izskatās situācija šobrīd ? Rezulātā Daugavpils Futbola skolai NAV NEVIENA reģistrēta futbolista un Daugavpils Futbola skola nepiedalās Latvijas Futbola federācijas sacensībās.

Šobrīd Daugavpils Futbola skolā mācās 592 audzēkņi un mēs aizstāvēsim bērnu un viņu vecāku intereses. Pašvaldībai svarīgi nepieļaut, ka kāds atņem bērniem piešķirto naudu ēdināšanai un braucieniem vai nometņu rīkošanai. Lai pilsētas skolas vadītāji strādā pilsētas, pilsētnieku, skolas un tās skolēnu interesēs, nevis izmanto skolu privātai peļņai.

Daugavpils Futbola skola strādā un turpinās strādāt tāpat kā līdz šim. Aizsargājot pašvaldības bērnu un viņu vecāku intereses, mēs turpināsim stiprināt savu Daugavpils Futbola skolu un uz tās bāzes veidosim pilnvērtīgu akadēmiju.

Latvijas Futbola federācijas vadība šodien uzklausīja pilsētas nostāju un kopumā atbalstīja bērnu un jauniešu futbola tālāku attīstību pilsētā tieši uz Daugavpils futbola skolas bāzes.

Jebkuras publiskas spekulācijas par bērnu futbola iznīcināšanu Daugavpils pilsētā ir nekas cits kā cīņa par savu personīgo labklājību un atsevišķu personu personīgo kabatu. Personu, kuras šobrīd ir atstādinātas no darba Daugavpils futbola skolā un kuru atstādināšana ir pamatotas ar vismaz trīs tiesas spriedumiem.

Daugavpils Futbola skolas audzēkņi tādi arī paliks un turpinās trenēties un piedalīties sacensībās tāpat kā līdz šim. Mēs atgriežam pilsētā "privatizēto" bērnu futbolu.
, 2021-09-24 22:21, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Tas,ka Daugavpilī nav kārtīga stadiona,atbildīgi viennozīmīgi ir Daugavpils pilsētas vadība.Un tas ir pilsētā,kur futbols bija un vēl joprojām ir, viens no centrālajiem sporta veidiem.Uzlikuši galvenajam stadionam mākslīgo segumu,kurš jau sen kā novecojis.
Ka tik citus notirst, kā pašiem ar apgaismojumu?
, 2021-09-25 23:05, pirms 3 gadiem
Neko nezinot, grūti saprast to, kas tajā pilsetā notiek, bet aizdomas, ka aiz tā visa stāv Gavriša. Nu vnk nevar būt Daugavpilij divas virslīgas komandas, tāpēc jānovāc no ceļa to, kas diezgan sekmīgi strādā, lai aizvietotu ar kādu toto projektiņu. Kā saka - Noah vajag turpinājumu. Var jau būt arī citādi, bet ja skatāmies pēdējo 20 gadu kontekstā, tad no Dpils puses tikai viena lieta ir konstanta - kā Gavriša mēģina iedabūt kādu toto projektu virslīgā.
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.