Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Spasojevičs: "Kad atradīsim savu spēli, tas būs uz ilgu laiku"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Spasojevičs: "Kad atradīsim savu spēli, tas būs uz ilgu laiku"
Ilija Spasojevičs ("Metalurgs")
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas čempionvienība futbolā "Liepājas Metalurgs" šodien LMT Virslīgas 3. kārtas spēlē pamocījās ar čempionāta jaunpienācēju "Jaunību" (3:2). Sportacentrs.com uz sarunu pēc mača aicināja liepājnieku uzbrucēju Iliju Spasojeviču.

"Negaidīti grūta spēle. Uzvarējām, taču ar rezultātu apmierināti neesam," pēc mača sarunā ar Sportacentrs.com atzina "Liepājas Metalurga" uzbrucējs, melnkalnietis Ilija Spasojevičs. "Mums bija jābūt pārliecinošākiem pret tādu komandu kā "Jaunība", jo esam stiprāki. Respektēju šo pretinieci, taču mums bija jāparāda vairāk - mūsu komandā ir daudz labu spēlētāju no nacionālās izlases, pats spēlēju Melnkalnes U-21 valstsvienībā. Mūsu mērķis ir uzvarēt čempionātā, bet ar šādu spēli to neizdarīt."

Melnkalnietis arī atzina, ka komanda joprojām taustās un nerāda visu potenciālu: "Treneris nav apmierināts - pārtraukumā bija ļoti dusmīgs un teica, ka tas, ko rādām, nav futbols. Viņš ir liela autoritāte, arī Vācijas futbolā viens no slavenākajiem vārdiem. Un trenera teiktais mūs mainīja - redzējāt, kā sākām spēlēt otrajā puslaikā. Mums jāstrādā vairāk - arī pret "Jūrmalu" nespēlējām labi. Varbūt šodien nenoskaņojāmies - tiešām tagad grūti teikt. Joprojām meklējam savu spēli, bet domāju - kad vienreiz sāksim spēlēt, tad tas būs uz ilgu laiku!"

"Kad spēlējam mājās, viss ir daudz vienkāršāk. Izbraukumā sāk rasties problēmas. Taču ir labi, ka trīs mačos mums ir trīs uzvaras - nekas nav zaudēts! Nākamajā mačā būs grūti, bet 5.kārtā pretī jau būs Ventspils. Ja uzvarēsim šīs divas spēles, viss atgriezīsies vecajās sliedēs."

Garākai sarunai diemžēl laika neatlika - ģērbtuvē ilgāk palikušos spēlētājus autobusā nepacietīgi jau gaidīja saniknotais Abramčiks, tāpēc arī Spasojevičam bija jāsteidzas. Laika, lai mainītu spēli uz labo pusi, liepājniekiem ir gana.

  -1 [+] [-]

, 2010-04-24 23:04, pirms 14 gadiem
Nesaprotu ka profesionals futbolists var nenoskanoties spelei vai nenovertet pretinieku,kapec jagaida kad treneris paliks dusmigs un saks lamaties.Tas attiecas uz visiem,kas pielieto tadus vardus,man tas nav saprotams.

     [+] [-]

, 2010-04-24 23:07, pirms 14 gadiem
likaas ka vinjam kaadi 25 vai 26 izraadaas tikkai 21 gads

  +1 [+] [-]

, 2010-04-24 23:15, pirms 14 gadiem
kanvit rakstīja: Nesaprotu ka profesionals futbolists var nenoskanoties spelei vai nenovertet pretinieku,kapec jagaida kad treneris paliks dusmigs un saks lamaties.Tas attiecas uz visiem,kas pielieto tadus vardus,man tas nav saprotams.
es ari to nevaru saprast!
nenoskanosana tas ir aptuveni tapat ka man celtniekam, darba laist mulki, un darit savu darbu nekvalitativi un ceret ka objekts beigas kaut ka tiks nodots!!!
man par nekvalitativu darbu neviens nemaksas..........

  -1 [+] [-]

, 2010-04-24 23:52, pirms 14 gadiem
Tu tacu nevari katru dienu atnakt uz darbu ar labu garastavolki, kaut kas gadies dzive, attiecibas un c. Ta pat viniem, vienam nepatik treneris, otram problemas ar draudzeni tresam nesamaksaja algu un sieva kliedz, divi vakar bija tusinja un t.t. taec komanda nenospeleja sava limeni.... Treneris var visu dienu stastit par to ka spelet, bet ja speletajiem kaut kas cits galva tas nepalidzes..... Atskiriba sparp profi un lameriem ta, ka profi savu darbu laba limeni var pildit biezak neka lameris.... "biezak" ,bet ne vienmer!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-04-25 08:53, pirms 14 gadiem
Sen jau teicu, ka LM šosezon potenciāls ir liels. Bet kaut kā ar grūtībām nāk punkti. Cerams, ka Abramčiks zina ko dara. Nezinu, kāda sērga plosās Daugavpils futbolā, bet māc aizdomas, ka tieši LM būs tas, uz kuriem Daugava izlādēsies, jo viņiem atkāpties nav kur, pārāk daudz punktu izsētu. Tāpēc, ja LM izies laukumā pret Daugavu ar "pirkstiem ragos", būs s.ūdi vairāk nekā "piektā gadā". Ceru, ka arī Abramčiks saprot, ka iespējams nākamā mača likme ir Daugavas treneris, bet ļoti negribētos lai būtu arī pretējā nometnē tas pats.

     [+] [-]

, 2010-04-25 11:26, pirms 14 gadiem
piekritu ka liepājnieki vel taustas bet čaļiem jasaņemas esmu par liepaju

     [+] [-]

, 2010-04-27 14:25, pirms 14 gadiem
Būs labi liepājai. Iespēlēsies.