Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Riga'' rezultatīvs neizšķirts pret bulgāru ''Botev'', RFS pieveic igauņus

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Riga'' rezultatīvs neizšķirts pret bulgāru ''Botev'', RFS pieveic igauņus
''Riga'' futbolisti mačā pret ''Botev''. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Latvijas futbola Virslīgas klubi turpina gatavoties sezonai. Vicečempione ''Riga'' aizvadīja rezultatīvu neizšķirtu pret Bulgārijas ''Botev'', RFS pārspēja Igaunijas ''Nomme Kalju'', bet ''Metta'' Viļņā zaudēja Lietuvas čempionei ''Žalgiris''.

• Pagājušās sezonas Virslīgas vicečempione ''Riga'' treniņnometnē Apvienotajos Arābu Emirātos cīnījās neizšķirti pret Bulgārijas klubu ''Botev'' – 4:4.

• Spēle pret bulgāriem tika aizvadīta 120 minūšu garumā – četras reizes pa 30 minūtēm.

• Rīdziniekiem ar diviem vārtiem izcēlās pārbaudāmais spēlētājs – vienu no tiem ar pendeli, bet pa vienam golam Kirilam Iļjinam un Useinū Niangam.

• Rīt ''Riga'' spēlēs pret Sofijas ''Levski'' otro komandu.

• Virslīgas bronzas medaļniece RFS šodien pārbaudes mačā ar 3:0 pārspēja Igaunijas čempionātu ceturtajā vietā noslēgušo ''Nomme Kalju''.

• Uzvaras vārtus RFS labā guva Elvis Stuglis, bet otrajā puslaikā rīdzinieku pārsvaru palielināja Fausts Steponāvičs un Rodrigo Gaučis.

• Starpsezonas pirmajā pārbaudes mačā Lietuvas galvaspilsētā ''Metta'' ar 0:2 zaudēja Lietuvas čempionei Viļņas ''Žalgiris''.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/764
https://fkrfs.lv/match/4354/

     [+] [-]

, 2023-01-22 00:59, pirms gada
Jelgava uzveica supernovu ar 2:0 arī

     [+] [-]

, 2023-01-22 10:11, pirms gada
Tas ir jocīgi, ka Aureliu ir kā pārbaudāmais spēlētājs paņemts. Ko viņam vēl ir jāpierāda? Viņš bija labākais spēlētājs komandā pagājušajā sezonā!