Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Foto: "Daugavas" sapnis par medaļām izsapņots

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs
Svētdienas pēcpusdienā LMT Virslīgas centrālajā kārtas mačā "Ventspils" futbolisti viesos ar 1:0 apspēlēja Daugavpils "Daugavu". Ventspilniekiem panākums ļauj turpināt cīnīties par čempionu titulu, bet daugavpiliešiem par medaļām jāaizmirst.
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-10-18 11:28, pirms 13 gadiem
Tagad, kad medaļas vairs nespīd un izkrist arī nevar sapnis par toto liekas diezgan reāls

  -2 [+] [-]

, 2010-10-18 12:41, pirms 13 gadiem
Uz šo virsrakstu var atbildēt vienkārši ,ne jau šajā spēlē Daugava izsapņoja to,pēc kā nemaz netiecās.Bet ,ja kāds domā ,ka tiecās ,tad tie punktiņi aizgāja spēlēs ar Jaunību(2);Jelgavu(4),Blāzmu(3) un Olimpu(2).
Summā tie ir 11 punkti pret komandām ,kur FKV un Skonto nezaudēja nevienu.Nav grūti sarēķināt,ka būtu 55 un cīņa par sudrabu.Bet varbūt viņi vinnēja vairāk,to gan nezinu.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-18 12:51, pirms 13 gadiem
alguns rakstīja: Uz šo virsrakstu var atbildēt vienkārši ,ne jau šajā spēlē Daugava izsapņoja to,pēc kā nemaz netiecās.Bet ,ja kāds domā ,ka tiecās ,tad tie punktiņi aizgāja spēlēs ar Jaunību(2);Jelgavu(4),Blāzmu(3) un Olimpu(2).
Summā tie ir 11 punkti pret komandām ,kur FKV un Skonto nezaudēja nevienu.Nav grūti sarēķināt,ka būtu 55 un cīņa par sudrabu.Bet varbūt viņi vinnēja vairāk,to gan nezinu.
Algun,skaiti arī kaut ko nost!9 p. pret Jūrmalu(tiesneši visās ietekmēja spēli par labu Totopilij),tāpat 3p Treimanis uzdāvināja mačā Liepājā!Nu labi,Golubevs Totopilij nozaga punktu pret skonta,tad vēl rēķinām cik tiesnešu ietekmēti ir LM punktus zaudējuši,un vienīgos ko varēja Daugava vēl panākt būtu nevis kurzemes,bet gan Guņas skonta,tikais vajag sākt rēķināt,atcerēties visus mačus!.......

     [+] [-]

, 2010-10-18 18:35, pirms 13 gadiem

Komentārs par 31. attēlu

džekiem fonā remontdarbi

     [+] [-]

, 2010-10-19 07:37, pirms 13 gadiem
>>>Andris5
Tev jau sava matemātika,ko var droši saukt par subjektīvu.Mana rēķināšana,kā pats saproti,balstīta uz komandu spēku samēriem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-19 12:02, pirms 13 gadiem
alguns rakstīja: >>>Andris5
Tev jau sava matemātika,ko var droši saukt par subjektīvu.Mana rēķināšana,kā pats saproti,balstīta uz komandu spēku samēriem.
Nu katram sava matemātika,tā tam jābūt,Tev Totopilieši ir komanda kura ir spējīga cīnīties par otro vietu,komanda kura gūst vairāk kā 50% vārtus mazāk par pirmo trijnieku,un ja atskaita totopils gūtās pendeles,tad no spēles vispār gaužāmi maz iesit!
Bet mūsu aprēķiniem nav nekādu nozīmju,ne Taviem , ne maniem,jo vienīgie precīzie aprēķini(arī pirms spēles) ir Guntim Indriksonam
Kaut vai apskaties tabulu,beigu daļu:
TRAN-19,JEL-18,BL-18,JAU-16,OLI-15
Blāzmu tiesneši iznesa cauri pret olimpu,un ja Blāzma būtu vinnējusi tad pieskaiti +2 Blazmai,-1 Olimpam.(un padomā kādas šances Guņas klubam vēl ir lai nepaliktu pēdējais)
Kādas spēles vēl Olimpam?
OLI-JEL
JUR-OLI
OLI-DAU
LM-OLI
Kaut kas vēl ir jāgūst,bet pretīm komandas ir tomēr galvastiesu pārākas.Skatīsimies pret ko tiks gūti tie nepieciešamie punkti lai nepaliktu pēdējais!Gan jau Guņa šos aprēķinus ir jau tagad veicis.
Nedomāju ka jaunība vairs ko iegūs,un savstarpējās spēlēs OLI-JAU ir Guņas komandai pārsvars,tātad tikais 1p vēl OLI jāizcīna.
Bet lai nepaliktu priekšpēdējā,izskatās ka vismaz viena uzvara būs OLI jāgūst,bet ja būs pārspēles OLI ,viņi vinnēs!
Šeit iepriekš izskanēja par tranzītu,it kā nākamgad nebūs,nu ja tā, tad arī kaut kas mainās,šais manos aprēķinos!
Labi ar aprēķiniem!Bet viens ir skaidrs Daugava Guņas līgā spēlē nelikumīgi!

     [+] [-]

, 2010-10-19 14:11, pirms 13 gadiem

Komentārs par 35. attēlu

kaut kaa loti divaini diroktorenko notiesaja... pie tam linijtiesneshi ar pelnija kartinas par lamuvardiem.. vismaz viens. tas sirmais...