Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Jūnija labākie Virslīgā - valmierieši Jokota un Kalns

Rolands Eliņš

Jūnija labākie Virslīgā - valmierieši Jokota un Kalns
Daisuke Jokota. Foto: Jānis Līgats

Turpinās "Valmiera FC" kluba pārstāvju dominance mēneša labāko nominācijās, informē Virslīga. Par "Optibet Virslīgas" jūnija labāko spēlētāju atzīts Daisuke Jokota, bet treneri - Jurģis Kalns.

Tieši "Valmiera FC" šobrīd ieņem pirmo vietu Virslīgas tabulā, bet šīs komandas līderi aizvada spilgtu sezonu, ko novērtē gan Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, gan biedrība "Latvijas Futbola Virslīga". Šoreiz mēneša labākā spēlētāja balvai tika izvirzīti šie kandidāti: Daisuke Jokota (Valmiera FC), Ivans Želizko (Valmiera FC), Alvis Jaunzems (Valmiera FC), Nils Toms Puriņš (Riga FC) un Abioduns Ogunniji (FK Spartaks, tagad FK Auda).

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties kļuva zināms, ka par jūnija labāko futbolistu Virslīgā ar lielu atrāvienu atzīts Daisuke Jokota. 22 gadus vecais japāņu pussargs ir viena no spilgtākajām čempionāta figūrām un šosezon 20 spēlēs izcēlās ar sešiem vārtu guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Savukārt labākā mēneša trenera balvu atkal saņems J. Kalns.

Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos Facebook un Instagram, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Balsojums

Izmantotie resursi:
https://optibetvirsliga.com/news/ju...