Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaks" un RFS apmainās ar pieredzes bagātiem spēlētājiem

Emils Ozerinskis

"Spartaks" un RFS apmainās ar pieredzes bagātiem spēlētājiem
Aleksandrs Solovjovs un Jevgenijs Nerugals. Foto: Nora Krevņeva/Baibakova Sanita Ieva Sparāne

Šodien Latvijas futbola Virslīgā atvēries vasaras pāreju logs, tādēļ komandas ziņo par aktuālajām izmaiņām to sastāvos. Interesantu darījumu veikušas RFS un Jūrmalas "Spartaks" vienības, kas uz īres tiesībām apmainījušās ar Aleksandru Solovjovu un Jevgeniju Nerugalu.

Maiņas darījumi Latvijas futbolā nav bijusi ierasta prakse, taču nu kas līdzīgs šim apzīmējumam visnotaļ ir noticis. Virslīgas līderpozīciju ieņemošā RFS paziņojusi, ka uz īres tiesībām līdz sezonas beigām tā apmainījusi spēlētājus ar Jūrmalas "Spartaku". Virslīgas vicečempiones rindām pievienosies 32 gadus vecais vārtsargs Jevgenijs Nerugals, kamēr pretējā virzienā uz "Spartaku" dosies 33 gadus vecais malējais aizsargs Aleksandrs Solovjovs.

Nerugals pēdējā laikā jūrmalnieku rindās pie spēles laika netika, paliekot "Spartaka" pamatvārtsarga Dāvja Oša ēnā. Nerugals sezonas ievadā aizvadīja četras spēles, ielaižot piecus vārtus, taču atmiņā paliekoša bija pieļautā kļūda sezonas ievadā pret "Daugavpili", kas maksāja "Spartakam" spēles zaudēšanu. RFS komandā gan šobrīd ir pilnīga uzticība lietuviešu vārtsargam Vitautam Čerņauskam, taču Nerugals pievienojies kā apdrošināšanas polise, jo iepriekš Pārdaugavas komanda atvadījās no ukraiņu vārtsarga Danilo Kučera.

Tikmēr Solovjovs, kurš kopumā RFS rindās nospēlējis 100 spēles, šajā sezonā zaudēja konkurencē ar čehu Petru Marešu, izkrītot no Viktora Moroza trenētās komandas pamatsastāva. "Spartaka" rindās pieredzes bagātajam aizsargam paredzama lielāka loma un spēles laiks. Arī Solovjovs šīs Virslīgas sezonas laikā nospēlējis četras spēles, divreiz aizvadot pilnus mačus un divreiz nākot uz maiņu.

     [+] [-]

, 2021-06-17 13:58, pirms 3 gadiem
Nu nezinu par Nerugalu. Vai tad nevarēja paņemt no BFC atpakaļ Ralķeviču ?

     [+] [-]

, 2021-06-17 14:54, pirms 3 gadiem
Ņerugalam nav nevainas, bet tiešām varēja tak Ralkeviču paņemt atpakaļ, viņš tāpat sēž aiz Orola

Kas attiecas uz Solovjovu, tad nebrīnīšos, ja ziemā viņš no RFS vispār dosies prom, jo nespēj turēt konkurenci ar leģionāriem