Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''La Liga'' prezidentam viesojoties Rīgā, panākta sadarbības turpināšana ar Virslīgu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''La Liga'' prezidentam viesojoties Rīgā, panākta sadarbības turpināšana ar Virslīgu
Maksims Krivuņecs un Havjers Tebass. Foto: Sanita Ieva Sparāne/TonyBet Virslīga

Trešdien, 17. aprīlī, viesnīcā “Grand Hotel Kempinski” tika aizvadītā īpaša paneļdiskusija, kurā piedalījās Spānijas futbola čempionāta “LALIGA” prezidents Havjers Tebass, biedrības “Latvijas Futbola Virslīga” valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs, kā arī futbola virslīgas klubu un mediju pārstāvji.

Diskusijā galvenā uzmanība tika vērsta divu organizāciju sadarbībai, nākotnes plāniem, kā arī izaicinājumiem un perspektīvām Eiropas futbolā. Mediju un virslīgas klubu pārstāvjiem bija iespēja uzdot jautājumus vienam no ietekmīgākajiem cilvēkiem pasaules futbolā un uzzināt par viņa vīziju un domām par to, kas būtu jādara Latvijas futbolam, lai veicinātu izaugsmi.

Havjers Tebass, “LALIGA” prezidents: “Pirmkārt, paldies ikvienam par ierašanos uz diskusiju. Ievadā iedošu ieskatu par savu pagātni, es esmu vadījis futbola klubus Spānijā gan pēc spēka 4. līgā, gan 2. līgā, kā arī kopumā esmu sadarbojies ar vairākiem dažāda līmeņa klubiem LALIGA, līdz ar to šo gadu laikā esmu izpratis dažādu līmeņu klubu iespējas un vajadzības. Futbols ir kas vairāk kā Čempionu līga, Eirokausi, Anglijas Premjerlīga vai Spānijas LALIGA. Futbols tā ir liela ekosistēma ar saviem izaicinājumiem. Kad sabiedrība runā par futbolu, tie galvenokārt to dara par lielajiem, atpazīstamākajiem klubiem, bet lai šie klubi veiksmīgi dzīvotu, ir arī nepieciešami mazie klubi. Šobrīd Eiropas futbolā ir daudz izaicinājumi, piemēram, izveidotais Superkauss, kas starp citu ir radies Spānijā, ideju radījis “Real Madrid” kluba prezidents, bet šī līga ir bīstama Eiropas futbola darbībai un attīstībai, jo ir radīta atsevišķu valstu ietekmīgākajiem klubiem. Viens no izaicinājumiem ir radīt veselīgu vidi arī Eiropas mazajiem klubiem. Svarīgi, lai Eiropā ne tikai turpinas, bet pieaug atbalsts arī mazāko valstu klubiem un to iespējām startēt Eiropas kausos.”

Diskusijas otrajā daļā Havjers Tebass tikās atsevišķi ar virslīgas klubu pārstāvjiem, lai dalītos pieredzē un zināšanās, kā attīstīt klubus, kā arī diskusijas noslēgumā biedrība “Futbola Virslīga” noslēdza sadarbības līgumu ar “LALIGA” uz vēl 3 gadiem jeb līdz 2027. gadam.

Maksims Krivuņecs, “Latvijas Futbola Virslīgas” valdes priekšsēdētājs: “Ievadā vēlos paust gandarījumu, ka uz Latviju ieradusies viena no ietekmīgākajām personībam pasaules futbolā, LaLiga prezidents Havjers Tebass. Havjers Tebass ir pieredzes bagāts funkcionārs futbolā, kurš pats ir mērojis garu ceļu caur futbola ekosistēmu, sākot ar Spānijas zemāko līgu klubu vadīšanu, līdz ar to viņš ļoti labi izprot kā dzīvo dažādā līmeņa un finansiālās rocības organizācijas un spēj dot vērtīgus padomus Futbola Virslīga organizācijai, lai tā attīstītos un funkcionētu vēl sekmīgāk. Ļoti priecājos, ka šajā īpašajā tikšanās reizē virslīgas klubu un mediju pārstāvjiem bija iespēja iepazīties ar Havjera redzējumu kuros virzienos ir jādodas gan Eiropas futbolam, gan Latvijas futbolam, īpaši izceļot vajadzību veidot ciešu saikni un mijiedarbību starp Latvijas Futbola federāciju un līgas klubiem, kā arī inovatīvu ideju realizāciju ikdienas darbā. Tikšanās reizi īpašu padara fakts, ka noslēdzām sadarbības līguma turpinājumu vēl uz trīs gadiem, kas nozīmē, ka līdz 2027. gadam Futbola Virslīga cieši sadarbosimies ar LaLiga, lai kopīgi augtu un attīstītos, ar regularitāti apmainīsimies viedokļiem un redzējumiem, lai veicinātu līgu izaugsmi.”

Izmantotie resursi:
https://tonybetvirsliga.lv/aizvadit...

  +6 [+] [-]

, 2024-04-17 14:59, pirms 2 nedēļām
Vai ir pieejama kāda atskaite vai dokuments, kas sadarbības ietvaros ir izdarīts vai kādi ir rezultāti? Šobrīd redzu tikai to, ka vidējais līmenis neaug, komandām ir algu parādi utt.

  +6 [+] [-]

, 2024-04-17 15:09, pirms 2 nedēļām
Number 0 rakstīja: Vai ir pieejama kāda atskaite vai dokuments, kas sadarbības ietvaros ir izdarīts vai kādi ir rezultāti? Šobrīd redzu tikai to, ka vidējais līmenis neaug, komandām ir algu parādi utt.
Vai vismaz dokuments, kas iekļauj informāciju, ko šī sadarbība sevī ietver?
P.s. Nodokļu problēmas, neapmaksāti/nepareizi apmaksāti transfēri viena no mūsu problēmām ir arī spāņu problēma - varbūt sadarbība šajā jautājumā, piemēram, kā to padarīt mazāk pamanāmu

  +6 [+] [-]

, 2024-04-17 15:34, pirms 2 nedēļām
Number 0 rakstīja: Vai ir pieejama kāda atskaite vai dokuments, kas sadarbības ietvaros ir izdarīts vai kādi ir rezultāti? Šobrīd redzu tikai to, ka vidējais līmenis neaug, komandām ir algu parādi utt.
"Cadiz", "Granada'' un "Almeria" nākamgad pievienosies Virslīgai.

  +7 [+] [-]

, 2024-04-17 16:05, pirms 2 nedēļām
kad Tukuma Lauktehnikas stadionā varēs vērot REAL un BARCELONA dueli?
šogad būs iespējams?

  +3 [+] [-]

, 2024-04-17 16:10, pirms 2 nedēļām
Latfootball rakstīja: "Cadiz", "Granada'' un "Almeria" nākamgad pievienosies Virslīgai.
šo sola Ēriks Frīdlanders vai Ross Akmens?

  +3 [+] [-]

, 2024-04-17 16:17, pirms 2 nedēļām
Ļašenko: "Man ir daudz jautājumi par šo sadarbība, kādi ieguvumi, utt.?"

  +3 [+] [-]

, 2024-04-17 16:40, pirms 2 nedēļām
Laikam 4 labākās La liga un 4 Latvijas komandas pēc sezonas izspēlēs nelielu turnīru, kur tad arī tiks noskaidroti visi labākie. Forši, drukājam tik biļetes.

  +3 [+] [-]

, 2024-04-17 16:48, pirms 2 nedēļām
chau! ataa rakstīja: Laikam 4 labākās La liga un 4 Latvijas komandas pēc sezonas izspēlēs nelielu turnīru, kur tad arī tiks noskaidroti visi labākie. Forši, drukājam tik biļetes.
Izklausās pēc sava veida alternatīvas Superlīgai, kuru gribēja izveidot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2024-04-17 17:58, pirms 2 nedēļām
Izrādās, ka jau esot bijusi sadarbība...
Nekonezināju...
Vai ir kāds gados jaunais špīlers paņemts/nosūtīts īrē? Kāds treneris apmaiņas rituālā stažējas?
Laikam visa sadarbībā tiek kabinetu biznesā, piem., mēs jums bērzu sulu jūs mums atpūtu un meičas kūrortos?
🎾

  +1 [+] [-]

, 2024-04-17 18:25, pirms 2 nedēļām
Manchester City rakstīja: Man būtu bail iedomāties rezultātu kur spēlētu visi labākie no Real Madrid pret FC Rīga
Nedod dievs ja Auda 4, tad Barsa - Auda
Barsas faniem noteikti patiks Audas Arēna.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-17 19:22, pirms 2 nedēļām
chau! ataa rakstīja: Laikam 4 labākās La liga un 4 Latvijas komandas pēc sezonas izspēlēs nelielu turnīru, kur tad arī tiks noskaidroti visi labākie. Forši, drukājam tik biļetes.
nē, nē...

LV 1.vieta pret ESP pēdējo,
ESP 1.vieta pret LV pēdējo...

utt...
Lai ESP būtu interese (visas komandas iesaistītos), no LV šajā turnīrā piedalās arī Nākotnes līgas komandas...

šādā veidā tiek izcīnīts StarpGalaktiskais kauss...
tapēc līdz nākamās ESP sezonas sākumam jāuzbūvē Lucavsalā stadions...

  +2 [+] [-]

, 2024-04-17 19:23, pirms 2 nedēļām
erred rakstīja: Izrādās, ka jau esot bijusi sadarbība...
Nekonezināju...
Vai ir kāds gados jaunais špīlers paņemts/nosūtīts īrē? Kāds treneris apmaiņas rituālā stažējas?
Laikam visa sadarbībā tiek kabinetu biznesā, piem., mēs jums bērzu sulu jūs mums atpūtu un meičas kūrortos?
🎾
LV spēlētāji ZOOMā varēja skatīties ESP spēles...

  +3 [+] [-]

, 2024-04-17 19:37, pirms 2 nedēļām
Kā vienmēr... tukša d.. no Krivuņjeca puses. Vairāk pēc priekšvēlēšanas cirka izskatās. Viens nāk ar Nacionālā stadiona ideju, otrs ar LaLigas opi.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-17 20:43, pirms 2 nedēļām
Oho, izrādās ir bijusi sadarbība,tagad turpināšoties...
Nu,vareni !

     [+] [-]

, 2024-04-18 11:42, pirms 2 nedēļām
Superkauss, kas starp citu ir radies Spānijā, ideju radījis “Real Madrid” kluba prezidents, bet šī līga ir bīstama Eiropas futbola darbībai un attīstībai, jo ir radīta atsevišķu valstu ietekmīgākajiem klubiem

Droši vien kāds nepareizi atreferē Tevasa teikto.