Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Livonijas kauss sākas ar ''Liepājas'' zaudējumu Igaunijas čempionei

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Livonijas kauss sākas ar ''Liepājas'' zaudējumu Igaunijas čempionei
Tamazs Pertija. Foto: FK Liepāja

Šodien sākās Livonijas kausa izspēle futbolā. A līgas spēlē ''Liepāja'' savā laukumā ar 1:3 piekāpās Igaunijas čempionei, Tallinas ''Flora''.

Šodien Livonijas kausa A līgas spēlē ''Liepāja'' ar 1:3 piekāpās Tallinas ''Flora''. Vienīgos vārtus liepājnieku labā jau pašā spēles ievadā, trešajā minūtē guva Rasuls Bā.

Atlikušajā spēles daļā izcēlās tikai viesi no Igaunijas. Astoņas minūtes pēc ielaistajiem vārtiem ''Flora'' panāca izlīdzinājumu, bet Toni Varjunds 68. minūtē panāca tam vadību. Maksims Kaļimuļins fiksēja gala rezultātu, 80. minūtē iesitot trešos vārtus.

Latvijas Futbola federācija šī gada sākumā ziņoja, ka ar Igaunijas Futbola federāciju ir panākta vienošanās par Livonijas kausa izveidi. Komandas sadalītas trijās līgās - A, B un C. A līgā spēlē Tallinas ''Flora'', Tallinas ''Kalev'', ''Paide'', ''Nomme Kalju'', RFS, ''Riga'', ''Jelgava'' un ''Liepāja'', B līgā ''Parnu'', ''Kuressaare'', ''Narva Trans'', ''Tammeka'', ''Daugavpils'', ''Tukums 2000''/''Telms'', ''Metta'' un ''Grobiņa'', bet C līgā ''Harju'', ''Nomme United'', ''Viimsi'', ''Levadia U21'', ''Alberts'', ''Skanste'', ''Riga-2'' un ''Super Nova''.

Savu līgu ietvaros katra no dalībniecēm aizvadīs spēles ar komandām no pretējās valsts un tādējādi ieņems attiecīgu vietu savas līgas kopvērtējumā (A līgā saistībā ar nevienādu spēļu skaitu tiks skatīti vidēji izcīnītie punkti). Turnīra izspēle ilgs līdz 24. februārim.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/speles/fk-liepaja-ta...

     [+] [-]

, 2024-01-16 15:51, pirms 3 mēnešiem
No pārbaudāmajiem ir kāds kurš varētu būt palīgs vai kāda info par visiem?

     [+] [-]

, 2024-01-16 17:01, pirms 3 mēnešiem
Kāpēc spēles pieteikumā nebija Dudū ? Koka klucis Uldriķis bija šķidrs aizsardzības balsts. Divus golus atveda. Tā tai komandai ies, kāmēm;būs pie ruļļiem kamazs.

     [+] [-]

, 2024-01-16 17:02, pirms 3 mēnešiem
Witslenamitea rakstīja: No pārbaudāmajiem ir kāds kurš varētu būt palīgs vai kāda info par visiem?
Forša bilde, vienīgo vietējo spēlētāju laukumā ielikuši titulbildē

  +1 [+] [-]

, 2024-01-16 20:16, pirms 3 mēnešiem
Zemessargs rakstīja: Forša bilde, vienīgo vietējo spēlētāju laukumā ielikuši titulbildē
Ne gluži, vel jau arī Kurakins vārtos.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-16 20:49, pirms 3 mēnešiem
Kairmani no Valmiera FC ari Liepaja speles

     [+] [-]

, 2024-01-16 20:53, pirms 3 mēnešiem
Neonz rakstīja: Ne gluži, vel jau arī Kurakins vārtos.
Bagdasarjans arī ir vietējais.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-17 08:20, pirms 3 mēnešiem
Un cik tā melnā Liepājas blice bija labāka par igauņiem pirmajā puslaikā?Manuprāt,ne par santīmu.Kad beidzot federācija nāks pie prāta un mainīs šo 8+3 leģionāru nolikumu pret tiesisku. ES spēlētāji neskaitās leģionāri,bet no citām valstīm ne vairāk par trim.Vinnēs gan izlase,gan futbols baltāks kļūs.Tiesa,klubiem un federācijai zudīs lētais darba spēks.

  +2 [+] [-]

, 2024-01-17 09:29, pirms 3 mēnešiem
alguns rakstīja: Un cik tā melnā Liepājas blice bija labāka par igauņiem pirmajā puslaikā?Manuprāt,ne par santīmu.Kad beidzot federācija nāks pie prāta un mainīs šo 8+3 leģionāru nolikumu pret tiesisku. ES spēlētāji neskaitās leģionāri,bet no citām valstīm ne vairāk par trim.Vinnēs gan izlase,gan futbols baltāks kļūs.Tiesa,klubiem un federācijai zudīs lētais darba spēks.
īsts rasists

     [+] [-]

, 2024-01-17 15:18, pirms 3 mēnešiem
Omamma rakstīja: īsts rasists
precīzi