Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Intenbergs "Metalurga" galvenā trenera amatā nomaina Kalašņikovu

Agris Suveizda

Intenbergs "Metalurga" galvenā trenera amatā nomaina Kalašņikovu
Dmitrijs Kalašņikovs
Foto: Romualds Vambuts (Sportacentrs.com)

Latvijas futbola klubā "Liepājas metalurgs" notikusi treneru maiņa. Kā vēsta portāls liepajniekiem.lv, par jauno galveno treneri kļuvis Jānis Intenbergs, kurš šajā amatā nomainījis Dmitriju Kalašņikovu. Intenberga palīga lomā iejutīsies Viktors Dobrecovs.

Šodien sporta kluba "Liepājas metalurgs" prezidents Sergejs Zaharjins tikās ar futbolistiem un paziņoja, ka par komandas galveno treneri iecelts Jānis Intenbergs, ziņo liepajniekiem.lv. Par Intenberga palīgu kļuvis Viktors Dobrecovs, bet nu jau bijušajiem treneriem Dmitrijam Kalašņikovam un Dzintaram Kazākam esot izteikts piedāvājums strādāt ar kluba dublieriem.

"Liepājas metalurgs" šosezon Latvijas futbola čempionātā palika bez medaļām. Ambiciozie kurzemnieki palika tikai ceturtajā vietā, tādējādi nenodrošinot vietu Eirokausos. "Metalurgs" 36 spēlēs izcīnīja 70 punktus, no čempiones Daugavpils "Daugavas" atpaliekot par astoņiem punktiem. Rīgas "Skonto" un "Ventspilij" bija pa 74 punktiem.

Lai lasītājus nemulsinātu Sportacentrs.com tieši nupat publicēta lielā intervija ar Kalašņikovu, runas par sadarbības neturpināšanu ar Dmitriju virmoja jau krietni iepriekš. Reāli lēmums, visdrīzāk, tika pieņemts nevis šodien vai vakar, bet gan agrāk.

Izmantotie resursi:
"Liepājas metalurgs" piedzīvo smagu...

 +10 [+] [-]

, 2012-11-15 16:40, pirms 12 gadiem
Sporta centrs nogremdē Kalašņikovu,bet ja nopietni,prieks par Jāni Intenbergu.Cerams ,ka varēs strādāt ilgāk un nopietnāk.Dmitrijam tā trenera karjera iznāca par strauju.Pēc Varavīksnes,ātri otrais un tūdaļ arī pirmais.Tāpēc arī tāds straujš kūlenis.Jānis ar Viktoru sevi pierādīja pie dublieriem.Tagad nopelnīta vieta pie pamatsastāva.Zaharjins dod visiem iespējas,bet kā skatos ,nemīl pagaidīt un piedot kļūdas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-11-15 17:07, pirms 12 gadiem
Es pieļauju, ka Kalašņikovam pietrūkst autoritātes. Dobriks dažus vecākus sprēgātājus noliks pie vietas. Intenbergs ir foršs čalis, taču baidos, ka viņš varētu būt labs treneris kaut kur rietumos, kur nav tādas problēmas ar spēlētāju disciplīnu.
Savukārt Liepājas vadībai vajadzētu tikt skaidrībā ar to, ko viņi grib. Jau vairākus gadus viņi mētājas starp paaudžu atjaunošanu un cīņu par augstām vietām.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-15 17:16, pirms 12 gadiem
A-BURTS 73 rakstīja: es kaut ka nesaprotu to LM kluba strukturu Intenbergs jau skaitijas GALVENAIS treneris,bet Kalasnikovs bija VIENKARSI treneris,ta4u uz laukuma apmales bija aktivs un pecspeles preses konferences uzstajas tiesi vins tagad kas sanak? Intenbergs par VIENKARSI treneri kliuvis un Dobrecovs par GALVENO uz rezervistu solinia treninjterpa?
De iure viņš bija galv.trenera v.i. no maija beigām.
De facto - tikai tagad kļuva par galv.treneri.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-15 17:31, pirms 12 gadiem
Prieks par Intenbergu. Tagad ar īpašu interesi būs jājūt līdzi Liepājai.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-15 17:37, pirms 12 gadiem
miiledy rakstīja: Tagad ar īpašu interesi būs jājūt līdzi Liepājai.
Nesmīdini!

     [+] [-]

, 2012-11-15 17:50, pirms 12 gadiem
Nu nez vai pareizākais solis. bet tā jau Liepājnieku darīšana. Klubs, kam priekš LV katru gadu ir viens no lielākajiem budžetiem, ar specīgu jauniešu piramīdu par visiem šiem gadiem ieguvis tikai 2 titulus. Saprotu, ka par 99 % vainojams Gunča, bet vai arii pašiem nav jāmeklē kādas kļūdas?

  +4 [+] [-]

, 2012-11-15 18:00, pirms 12 gadiem
Buda rakstīja: Nu nez vai pareizākais solis. bet tā jau Liepājnieku darīšana. Klubs, kam priekš LV katru gadu ir viens no lielākajiem budžetiem, ar specīgu jauniešu piramīdu par visiem šiem gadiem ieguvis tikai 2 titulus. Saprotu, ka par 99 % vainojams Gunča, bet vai arii pašiem nav jāmeklē kādas kļūdas?
Parerizs solis!Dmitrijs vēl pārāk jauns lai vadītu LM komandu,bet šī pieredze ko šogad guva, tā būs neatsverama turpmākā treneru karjerā !

  +2 [+] [-]

, 2012-11-15 18:07, pirms 12 gadiem
Edgars rakstīja: Es pieļauju, ka Kalašņikovam pietrūkst autoritātes. Dobriks dažus vecākus sprēgātājus noliks pie vietas. Intenbergs ir foršs čalis, taču baidos, ka viņš varētu būt labs treneris kaut kur rietumos, kur nav tādas problēmas ar spēlētāju disciplīnu.
Savukārt Liepājas vadībai vajadzētu tikt skaidrībā ar to, ko viņi grib. Jau vairākus gadus viņi mētājas starp paaudžu atjaunošanu un cīņu par augstām vietām.
Dobriks neko nenoliks, drīzak iekapās 2l bambinu kopā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-15 18:19, pirms 12 gadiem
tev kaut ko izsaka Metta-LM 4-1(bija 4-0)?Tas tik ir viens piemērs!....

  -1 [+] [-]

, 2012-11-15 18:25, pirms 12 gadiem
Redzēsim, kādas pārmaiņas ienesīs nākamsezon. Domāju, ka Kalašņikovam tā bija laba debija pie tik liela kluba stūres, Intenbergam ir lielāka pieredze. Taču, ja klubs pa ziemu neatvērs maciņu, tad nākamsezon varētu būt tikpat grūti. Gan jau, ka kāds no līderiem pa ziemu vēl pametīs komandu un dosies uz kādu spēcīgāku čempionātu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-11-15 21:01, pirms 12 gadiem
Kurš jods izdzēsis interviju ar Kalašņikovu. Cenzūra, vai?

     [+] [-]

, 2012-11-15 21:25, pirms 12 gadiem
Lincis112 rakstīja: Kurš jods izdzēsis interviju ar Kalašņikovu. Cenzūra, vai?
? tepat taču ir
Kalašņikovs emocionāli un atklāti par "Liepājas...

  +6 [+] [-]

, 2012-11-15 23:18, pirms 12 gadiem
Pec intervijam un citiem Kalasnikova izteicieniem izskatas ka vins ir gudrs un merktiecigs jauns cilveks.Vins ir futbola fanatikis un ceru ka futbola dzive sasniegs kaut ko labu.Lai stazejas dublieros,macas,brauka uz seminariem,un tad kad nobriedis,tad varbut sanems kadu labu piedavajumu no LM vai no cita virsligas kluba.Bet patreiz,ka seit dazi raksta,vins ir vel zalu trenet virsligas komandu,kurai ir visaugstakie merki.Par Jani Intenbergu:Ja,vins ir bijis labs futbolists,vins ir labs un intelegents cilveks,bet vai vina maigs un migsts raksturs deres galvena trenera darba?Ceru ka tandema ar Viktoru Dobrecovu viniem izdosies izveidot labu komandu.Lai jums veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-16 17:02, pirms 12 gadiem
Kalašņikovs bija īstais cilvēks Liepājas komandai. Žēl, ka viņam neļāva turpināt darbu. Ļoti ceru, ka viņam veiksies turpmākajā karjerā. Bet Liepāja pašlaik izdara lielu kļūdu.