Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Puzirevskis atgriežas "Mettas" rīcībā, "Riga" pussargu līniju papildina ar Geju

Emils Ozerinskis

Puzirevskis atgriežas "Mettas" rīcībā, "Riga" pussargu līniju papildina ar Geju
Artjoms Puzirevskis. Foto: Eduards Grencmanis/FS Metta

Vietējo un starptautisko pāreju logs "Tonybet" Virslīgā ir atvērts līdz 16. augustam, tādēļ pirms sezonas noslēdzošās trešdaļas klubiem vēl ir pēdējais brīdis piekoriģēt savus sastāvus. "Metta" cīņā par pozīciju tabulas vidusdaļā metīsies ar Artjomu Puzirevski uzbrukuma līnijā.

21 gadu vecais centra uzbrucējs Artjoms Puzirevskis šī gada pirmajā pusē bija devies uz Ziemeļmaķedonijas čempionātu, kurā pārstāvēja "Tikves" vienību. Tur uzbrucējs devās laukumā piecās spēlēs, gūstot vienus vārtus un veicot vienu rezultatīvu piespēli. Pēc īres termiņa noslēguma Puzirevskis atgriezies atpakaļ "Mettas" pieteikumā.

Mettiešu rezultatīvākais spēlētājs ar desmit vārtiem šajā sezonā ir senegālietis Moamets Korreā. Savukārt tuvākie sekotāji ir Bruno Melnis un Rendijs Šibass, kuri guvuši pa trīs vārtiem. Pagājušajā gadā Puzirevskis palīdzēja "Mettas" uzbrukumam ar septiņiem vārtiem un trīs rezutatīvām piespēlēm, bet 2022. gada sezonā viņa kontā bija astoņi vārti un divas piespēles.

Galvaspilsētas lielklubs "Riga" pavēstījis par savas vidējās līnijas papilidnāšanu ar Senegālas pussaru Pape Geju. 21 gadu vecais pussargs rīdziniekiem uz īres tiesībām pievienojies no Apveinoto Arābu Emirātu kluba "United FC". 185 cm garais senegālietis var spēlēt gan uzbrūkošā pussarga, gan flanga pozīcijās. "Riga" sastāva robs pussargu līnijā izveidojās pēc Kostarikas izlases spēlētāja Orlando Galo iedzīvošanās savainojumā.

Latvijas futbola federācijas (LFF) pāreju sarakstā pie "Riga" komandas atrodams arī Menhengladbahas "Borussia" audzēkņa Davida Arizes vārds. Raženais nigēriešu izcelsmes vācu uzbrucējs pieteikts "Riga" dublieru sastāvā dalībai Nākotnes līgas turnīrā.

Savukārt RFS pāreju sarakstos iekļauts Kongo balsta pussargs Seti Čibinda. 19 gadus vecais futbolists nāk to Beļģijas kluba "Gent" jaunatnes sistēmas un iekļauts Nākotnes līgas līdervienības sastāva pieteikumā.

Šonedēļ "Tonybet" Virslīgā ir neliels pārtraukums, jo tiks izspēlētas četras Latvijas kausa ceturtdaļfināla cīņas.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/klubiem/parejas-virs...

     [+] [-]

, 2024-08-15 19:05, pirms 4 nedēļām
Tukumam nebūs kāds uzbrucējs kas var gūt vārtus?

     [+] [-]

, 2024-08-15 19:38, pirms 4 nedēļām
MA1963 rakstīja: Tukumam nebūs kāds uzbrucējs kas var gūt vārtus?
Bus, Marsels Hosa!

     [+] [-]

, 2024-08-15 19:51, pirms 4 nedēļām
Un Liepāja nenems vēl 10 afrikas amatierus?

     [+] [-]

, 2024-08-15 20:14, pirms 4 nedēļām
Pīrāgs asprātīgs. Tad labi, tālu tiksim 🤣🤣🤣

     [+] [-]

, 2024-08-15 21:11, pirms 4 nedēļām
pašam sev rakstīt nav asprātīģi, ujobiščeklaun