Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: Pertija: "Krollim kapteiņa apsējs neļaus atslābināties, dos stimulu kļūt par līderi"

Sestdien un svētdien startēja "Optibet" Latvijas futbola Virslīgas jaunā sezona, ko ar uzvarām ievadīja "Liepāja", "Daugavpils", "Valmiera" un "Riga". Piedāvājam visu preses konferenču apkopojumu.

"Valmieras" galvenajam trenerim Tamazam Pertijam tika uzdots jautājums par divus vārtus guvušo uzbrucēju Raimondu Krolli, kurš jau iecelts par kapteini. "Mums ir jauna komanda un jauns kapteinis. Nemelošu un neteikšu, ka negribam no viņa iegūt reklāmas seju. Jā. Latvijas izlase, sit vārtus, liels transfērs. Kāpēc ne?"

, 2021-03-15 23:25, pirms 3 gadiem
Draugi, kas ar kalendāru?
Iedodiet Valmierai BFC un izlases pārtraukumā sakārtojiet tālāko.
Ne jau katru kartu tagad 2 komandas sitīs no ritm ārr...
Komandas biedri sveic Niku Sliedi ar pirmajiem vārtiem sezonā. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
10

"Daugavpils" sapnis pārvēršas murgā – "Valmiera" jau puslaikā sasit piecus vārtus

"TonyBet" Virslīgas 17. kārtas ievadspēlē futbolā cīņa par trešo vietu turnīra tabulā izpalika – "Valmiera" izbraukumā dominēja ar rezultātu 6:1, revanšējās "Daugavpilij" par zaudējumu pirmajā aplī un nostiprinājās bronzas pozīcijā, no tuvākās sāncenses atraujoties līdz sešu punktu attālumam.
Raivis Jurkovskis. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
8

Regžam 12. vārti, ''Riga'' 16. kārtas noslēgumā pārliecinoši apspēlē tukumniekus

''TonyBet'' futbola Virslīgas 16. kārtas noslēgumā vicečempione un vicelīdere ''Riga'' ar 3:0 ''Skonto'' stadionā sakāva ''Tukums 2000/Telms'' futbolistus.
Jānis Grīnbergs. Foto: FK Liepāja
20

Grīnbergam sulīgs tālsitiens, "Liepājai" pārliecinošs revanšs apkaimes derbijā

No Latvijas futbola Virslīgas kopvērtējuma lejasgala nedaudz izkārpījusies "Liepāja", ar 3:0 pārspējot principiālo pretinieci "Grobiņas Sporta centru"/"Liepājas Futbola skolu".