Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs: "Eirokausu spēles aizvadīsim Jūrmalā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kazakevičs: "Eirokausu spēles aizvadīsim Jūrmalā"
FK "Jelgava" galvenais treneris Dainis Kazakevičs
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Futbola kluba "Jelgava" galvenais treneris Dainis Kazakevičs pēc vakardienas mača ar "Daugavu" (1:1) pēcspēles preses konferencē pastāstīja par savu debiju komentētāja arodā, kā arī par to, ka Eirokausu spēles jelgavnieki varētu aizvadīt Jūrmalā, jo "Skonto" stadiona prasības bijušas nesamērīgi augstas.

Vakar "Jelgava", spēlējot mazākumā, prata noturēt neizšķirtu pret ambiciozo Daugavpils "Daugavu" - 1:1. Pēc spēles visnotaļ apmierināts ar sasniegto bija komandas diriģents Dainis Kazakevičs:

"Mēs esam apmierināti ar neizšķirtu, jo spēle izvērtās nepārāk viegli priekš mums. Nonācām zaudētājos, otrajā puslaikā atspēlējāmies. Daugavpilij bija vairāk momentu. Šodien mums vairāk paveicās, ka neielaidām, īpaši pēc noraidījuma. Pirmajā puslaikā daugavpilieši vairāk kontrolēja bumbu, bet mums bija 3-4 bīstami pretuzbrukumi, bet otrajā puslaikā bija līdzīga spēle līdz noraidījumam. Pēc tā pretiniekam bija 3-4 momenti, lai izrautu uzvaru, bet viņi neiesita. Spēles kvalitāte varēja būt labāka, jo laukums atļāva spēlēt kombinacionālāku futbolu, bet šodien mums ne viss izdevās, bet galvenais iemesls bija tas, ka Daugavpils parādīja saturīgu futbolu. Spēlētājiem bija jādomā ātrāk. Esam apmierināti ar iegūto punktu izbraukumā pret vienu no saviem tiešajiem konkurentiem. Gatavosimies atbildes spēlei mājās."

Kazakevičs īpaši nevēlējās kritizēt Vladislavu Kozlovu, kurš spēles sākumā nerealizēja izgājienu viens pret vienu, taču piebilda, ka pie uzbrukumu noslēgumu fāzes uzlabošanas tiks strādāts.

Piektdien Dainis debitēja komentētāja amatā. Treneris to uzskata par vērtīgu pieredzi, taču nopietni šim arodam vēl negrasās pievērsties: "Man tā bija interesanta pieredze, bet nopietnāk ar to nodarboties šobrīd neplānoju. Kad mani atlaidīs no darba, tad varēs domāt par jaunu darbu [smejas]. Tas bija interesanti, domāju, ka šāda prakse - komentētāja un trenera duets -, ir ļoti interesants projekts. Domājams, ka nākotnē treneri arvien biežāk atsauksies uz šādiem aicinājumiem, jo šāda veida translācijas ir daudzveidīgākas. Latvijas televīzijai jāturpina šī prakse."

Jelgavnieku galvenais treneris arī atklāja, ka Eirokausu spēles komanda, visticamāk, aizvadīs Slokas stadionā Jūrmalā: ""Skonto" stadionā noteikti nespēlēsim. Šobrīd izskatās, ka mēs spēlēsim Jūrmalā, bet rezerves laukums varētu būt Liepāja, ja pie mums brauks kāds lielāks klubs. "Skonto" stadionā nespēlēsim finansiālu apsvērumu dēļ, jo prasības bija pārāk lielas. Manuprāt, pārspīlēti lielas. Klubam bija vēlēšanās spēlēt "Skonto" stadionā, jo skatītāju pieplūdums varētu būt liels ne tikai no Jelgavas, bet arī no Rīgas. Zināmu popularitāti esam iekarojuši, domāju, ka pat Daugavpilī jutīs mums līdzi Eirokausos, jo arī mēs justu līdzi daugavpiliešiem, ja viņi spēlētu. Mēs pat tuvu nenonācām kopsaucējam ar "Skonto" stadionu."

  +6 [+] [-]

, 2010-06-14 12:52, pirms 14 gadiem
Ļoti žēl ka nebūs Skonto Cerams ka spēlēs Slokā, tur stadions arī vismaz izskatās kaut cik ok

Indriķim drošvien paldies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: endrjuss

  -1 [+] [-]

, 2010-06-14 12:55, pirms 14 gadiem
Ironiski.

 +10 [+] [-]

, 2010-06-14 13:02, pirms 14 gadiem
endrjuss rakstīja: nu vispaar leciigs treneris palicis peec uzvaras(cuucenes)kausa izciinaa!kaa veel nepateica ka jutiis reezekniesi!
Viss sports ir viena liela cūcene, Kādam paveicas, otram nē. Kāds pieļauj kļūdu, otrs nē! Un dēļ kādas vienas uzvaras? Kausu neiegūst DĒĻ VIENAS UZVARAS, cirvis!

 +10 [+] [-]

, 2010-06-14 13:06, pirms 14 gadiem
žēl. Skonto stad. domājams būtu bijis liels atbalsts, jo Jelgava simpatizē. Arī vietas vairāk. Pats būtu gājis uz jelgavas spēli kadu.
STULBAIS SKONTO STAD!!! Laikam baigi uzvārīties gribēja, palika vispar bez. Nebrauks tagad arī uz Rīgu, bet gan uz Jūrmalu ārvasltu fani, kas mīnuss, jo netērēs naudu Rīgā. Jūrmalai pluss protams!

 +42 [+] [-]

, 2010-06-14 13:06, pirms 14 gadiem
Stulbi! Riigaa iespejams varetu piepildit pilnas tribines... Kapec japrasa kaukadas mistiskaas summas? Tagad indriksons nedabus vispar neko... Kam mums vispar tads futbola prezidents kas tik visu bojaa?? Vinjam butu jarupejas par futbola popularizeshanu, bet shis dara otradi!

 +12 [+] [-]

, 2010-06-14 13:06, pirms 14 gadiem
endrjuss rakstīja: nu vispaar leciigs treneris palicis peec uzvaras(cuucenes)kausa izciinaa!kaa veel nepateica ka jutiis reezekniesi!
Man kā rīdziniekam patīk Jelgavas komanda un tās attieksme un sava veida "Pelnrušķītes stāsts" tieši izceļ to pāri Rīgas komandām.
Ja Ventspils varēja atļauties dot par stadionu 30000 par Eirokausu spēli, tad Jelgavnieki ir prātīgāki un var saprast viņus, ka 20000 viņiem tomēr ir nauda. Žēl, bet būs jādodas uz Sloku.

  +8 [+] [-]

, 2010-06-14 13:10, pirms 14 gadiem
endrjuss rakstīja: nu vispaar leciigs treneris palicis peec uzvaras(cuucenes)kausa izciinaa!kaa veel nepateica ka jutiis reezekniesi!
ko leciigu Tu te saskati?? neko taadu nepateica! ja Tu nesaproti, tad jaatbalsta jebkursh LV klubs, kas speelee eirokausos, neatkariigi kur dziivo.. jo labaaki sasniegumi LV klubiem buus eirokausos jo no taa ieguus pashmaaju futbols tikai...

 +26 [+] [-]

, 2010-06-14 13:12, pirms 14 gadiem
Indriksons tomēr pirmākārtām ir biznesmenis, nevis futbola fans.
Vai tādam cilvēkam ir vieta pie LFF stūres?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-06-14 13:27, pirms 14 gadiem
Jogurts rakstīja: Indriksons tomēr pirmākārtām ir biznesmenis, nevis futbola fans.
Vai tādam cilvēkam ir vieta pie LFF stūres?
Tieši tā biznesmenis, un Skonto stadions un komanda ir bizness un nevajag to jaukt kopā ar LFF.

  -2 [+] [-]

, 2010-06-14 14:09, pirms 14 gadiem
Jelgava naakosgad jau izgaaziisies pirmajaa kaartaa!!!!kaut kaadai Maltai vai Luksemburgai!nekaa spiidosa!!!

  -4 [+] [-]

, 2010-06-14 14:15, pirms 14 gadiem
endrjuss rakstīja: nu vispaar leciigs treneris palicis peec uzvaras(cuucenes)kausa izciinaa!kaa veel nepateica ka jutiis reezekniesi!
ne lecīgs, bet uzpūtīgs. Izlasot interviju ar šo treneri avīze ČAS, sapratu ka viņš ir arī melis

  +4 [+] [-]

, 2010-06-14 15:11, pirms 14 gadiem
coman rakstīja: ne lecīgs, bet uzpūtīgs. Izlasot interviju ar šo treneri avīze ČAS, sapratu ka viņš ir arī melis
Ko tad viņš sameloja?

  +6 [+] [-]

, 2010-06-14 15:14, pirms 14 gadiem
Ceru, ka Jelgava tiks tālāk un nāksies viņiem izmantot rezerves stadionu Liepājā! Tad būs jāiet skatīties viņu spēles! Veiksmi

  +3 [+] [-]

, 2010-06-14 17:03, pirms 14 gadiem
Lieliska ziņa! Priecātos, ja jelgavnieki Jūrmalā spelētu kaut visu sezonu! Varbūt pāraudzinās vietējos Slokas līdzjutējus-dzērājus! To arī novēlu!

     [+] [-]

, 2010-06-14 20:04, pirms 14 gadiem
Varēja totikā piepilnīt naudu ''Skonto'' stadionam.

  +1 [+] [-]

, 2010-06-14 20:11, pirms 14 gadiem
Daini,ved komandu uz Ventspili.Pirmā kārtā gaismas nevajag!