Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Bezzubova slepkavībā pastāv pasūtījuma nozieguma versija profesionālās darbības dēļ

Bezzubova slepkavībā pastāv pasūtījuma nozieguma versija profesionālās darbības dēļ
Romāns Bezzubovs. Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks preses konferencē medijiem par trešdienas rītā nogalināto futbola aģentu Romānu Bezzubovu pauda varbūtību, ka tā bijusi pasūtījuma slepkavība, kas saistīta ar Bezzubova profesionālo darbību. Detalizētāku informāciju izmeklēšanas interesēs Valsts policija nesniedza.

Jau ziņots, ka trešdienas rītā Rīgas mikrorajonā Purvciemā pie ''Mēbeļu nams'' veikala tika nogalināts futbola aģents Romāns Bezzubovs. Visas dienas laikā policija īpaši patrulējusi uz ceļiem, un pārbaudījusi automašīnas, lai neļautu vainīgajiem pamest valsti.

Trešdienas pēcpusdienā Valsts policija un Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens sniedza informāciju preses konferencē. ''Apliecinu, ka šorīt no rīta noticis sevišķi smags noziegums. Vīrietis tika nogalināts, izbraucot no dzīvokļu namu masīva un uzbraucot uz Gunāra Astras ielas. Noziedznieki raidīja mērķtiecīgus šāvienus ar automātisko ieroci. Rezultātā sākotnēji cietušais tika smagi ievainots, bet viņš vēl spēja ar automašīnu turpināt ceļu. Vēlāk cilvēks gāja bojā no gūtajiem ievainojumiem. Domājam, ka noziegumā ir iesaistītas ne mazāk kā trīs personas. Redzams, ka noziedznieki ir gatavojušies,'' uzrunājot medijus pauda Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

''No izpildes veida pastāv viena no versijām, ka tā ir pasūtījuma slepkavība. Tā bija sagatavota. Tā nav vienīgā versija, bet detalizētāk atturēšos komentēt. Pieļaujam, ka šie cilvēki nebija vietējie, taču to parādīs izmeklēšana. Tā kā interneta vidē jau ir redzams video materiāls, tad tajā var redzēt, ka auto atradās vismaz trīs personas. Pastāv arī versija par profesionālo darbību, tā netiek izslēgta, taču izmeklēšanas interesēs detalizētu informāciju nesniegšu,'' uz mediju jautājumiem par slepkavības motīviem atbildēja Valsts policijas priekšnieks.

Valsts policija aicina iedzīvotājus, kuriem ir kāda informācija vai ir ko redzējuši šajā lietā, par to nekavējoties ziņot policijai.


Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.