Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Krollis turpina dominēt Virslīgas labākā jaunā spēlētāja balsojumā

Agris Suveizda

Krollis turpina dominēt Virslīgas labākā jaunā spēlētāja balsojumā
Raimonds Krollis un LFV izpilddirektors Ainārs Dakša. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC

Latvijas futbola izlases un "Optibet" Virslīgas līdervienības "Valmiera" uzbrucējs Raimonds Krollis atzīts par sezonas otrā apļa labāko jauno spēlētāju. Viņš šādu atzinību izpelnījies sesto apli pēc kārtas.

Balsojumā piedalījās 16 mediju pārstāvji, septiņi no desmit Virslīgas galvenajiem treneriem, kā arī Latvijas Futbola federācija un Latvijas Futbola virslīga, kurām bija pa vienai balsij. 25 respondentu aptaujā Krollis savāca 22 pirmās vietas un divas otrās vietas – kaut punktu viņam neiedeva vienīgi Jūrmalas "Spartaka" jaunais stūrmanis Fabianu Flora.

Krollis kopumā sakrāja 70 no maksimālajiem 75 punktiem un pārliecinoši apsteidza tuvākos sekotājus – 27 punkti viņa kluba biedram Emīlam Birkam, 25 punkti Markusam Kruglaužam no "Spartaka", 15 punkti "Mettas" uzbrucējam Artjomam Puzirevskim un 13 punkti vēl vienam "Valmieras" spēlētājam Maksimam Toņiševam.

Krollis par labāko jauno spēlētāju tika atzīts arī pirmajā aplī un visos četros iepriekšējās sezonas apļos, balvu iegūstot sesto reizi pēc kārtas. "Valmiera" savukārt līdz šim ieguvusi visas individuālās balvas – Krollim divas jauniešu pirmās vietas un arī maija labākā spēlētāja gods Virslīgā, marta/aprīļa balsojumā triumfēja viņa komandas biedrs Kamilo Mena, bet par labāko treneri divreiz atzīts "Valmieras" vadītājs Jurģis Kalns.

Krollis, kuram oktobrī apritēs 21 gads, šosezon Virslīgā 20 spēlēs ir guvis 12 vārtus un divciparu skaitli iesitis trešajā sezonā pēc kārtas. Krollis labākā snaipera godu dala ar RFS serbu Andreju Iliču – abi visus vārtus guvuši no spēles -, bet ar astoņiem vārtiem seko Mena (vieni no 11 metru atzīmes) un "Audas" horvāts Tomislavs Štrkaļs (divas pendeles).

Balsojums

Izmantotie resursi:
https://optibetvirsliga.com/news/tr...