Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Starkovs: "Ventspilnieki uzvarēja pelnīti"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Starkovs: "Ventspilnieki uzvarēja pelnīti"
Aleksandrs Starkovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vakar LMT Virslīgas 9. kārtas centrālajā mačā "Ventspils" savā laukumā ar 2:1 pārspēja čempionāta līderi "Skonto". Pēc spēles domās dalījās abu komandu galvenie treneri - Nunsio Zavetjēri un Aleksandrs Starkovs.

"Ventspils" galvenais treneris Nunsio Zavetjēri: "70 minūšu spēlējām labi un kontrolējām cīņas gaitu. Esmu ļoti apmierināts ar rezultātu un mūsu sniegumu pret ļoti neērtu pretinieku. Paredzēju to, ka spēles beigas aizvadīsim vājāk, un tā tas arī bija - Baltijas līgas spēlē iekrājām nogurumu, turklāt šodien mača beigās bijām mazākumā. Izcīnīta ļoti svarīga uzvara, taču zinu, ka daudz jāstrādā, lai sniegums uzlabotos. Tiesneša darbību nekomentēšu, jo to nedaru nekad - ja reiz noraidījums tika piešķirts, tātad tas bija pelnīts.

Kosmačovs un Žigajevs pēc nesenajiem savainojumiem un trešdienas spēles Baltijas līgā vēl nebija gatavi iziet pamatsastāvā. Žigajevu, kurš labi nospēlēja pret "Flora", biju plānojis uzlaist laukumā otrajā puslaikā, lai spēle iegūtu jaunu svaigumu, taču noraidījums plānus izjauca. Turnīra tabulā es neskatos - esam gados jauna komanda, kurai katrā mačā jāspēlē ar maksimālu atdevi."

"Skonto" galvenais treneris Aleksandrs Starkovs: "Pirmo puslaiku aizvadījām vāji, otrajā jau pašatdeve bija labāka. Protams, tad arī izpaudās tas, ka bijām vairākumā. Ar maiņām izdevās pastiprināt spēli - piemēram, Pētersons izgāja laukumā un guva vārtus, un viņam ir labas izredzes nākamajā mačā būt pamatsastāvā. Apsveicu ventspilniekus ar pelnītu uzvaru.
Piekrītu, ka Astafjevs ar Laizānu šodien nospēlēja neveiksmīgi. Arī viņiem - tāpat kā jaunajiem - gadās neveiksmīgas spēles. Tādas ir visiem, un arī Astafjevam ar Laizānu kļūdas ir jāanalizē un jāgatavojas nākamajai spēlei. Tomēr abi pēdējā laikā spēlē pamatsastāvā, jo tur spēlē stiprākie - citi ir vājāki. Turnīra tabulā skatīties ir pārāk agri - ir jādomā par spēles uzlabošanu, un tikai finišs parādīs, kura komanda ir stiprākā."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-06-13 11:41, pirms 14 gadiem
Ventspilij ir jāuzvar netikai Baltijas līgas kaus, bet arī LMT virslīga, jo tā ir vienīgā komanda, kas spējusi un šķiet, ka vēljoprojām spēj cienīgi pārstāvēt Latviju Eiropas turnīros.

  +1 [+] [-]

, 2010-06-13 11:44, pirms 14 gadiem
davix rakstīja: Ventspilij ir jāuzvar netikai Baltijas līgas kaus, bet arī LMT virslīga, jo tā ir vienīgā komanda, kas spējusi un šķiet, ka vēljoprojām spēj cienīgi pārstāvēt Latviju Eiropas turnīros.
Skonto arī savulaik ir cienīgi pārstāvējusi Latviju Eirokausos. Un tikai nesaki, ka tas bija sen un ar citu sastāvu, jo Ventspilī arī gandrīz nekas nav palicis no pagājušās sezonas sastāva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-06-13 11:57, pirms 14 gadiem
noslēpumainais rakstīja: Skonto arī savulaik ir cienīgi pārstāvējusi Latviju Eirokausos. Un tikai nesaki, ka tas bija sen un ar citu sastāvu, jo Ventspilī arī gandrīz nekas nav palicis no pagājušās sezonas sastāva.
nu Skonto "ziedu laiki" tiešām ja tu negribi, lai saku, ka bija sen, es teikšu ka daudz senāk nekā Ventspils "ziedu laiki"

Un ja arī Ventspils sastāvs vairs nav tāds kā pagājušo gadu, tad viņiem vismaz ir nauda par ko teorētsiki pirms Eiropas turnīriem iepirkties, toties Indriksons jau sen pateica, ka nekādus leģionārus nepirks un naudu netērēs.

Bet tikai ar vietējiem LV spēlētājiem Eiropas turnīros sevi cienīgi parādīt nebūs iespējams.

  +6 [+] [-]

, 2010-06-13 12:02, pirms 14 gadiem
vismaz godigi pasaka,ka ventspils bija labaka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-06-13 12:31, pirms 14 gadiem
Negaidīti patīkami,bet Starkovs šoreiz objektīvs.

  +4 [+] [-]

, 2010-06-13 12:35, pirms 14 gadiem
Starkovs ir ļoti labs treneris - spējīgs pat atzīt savas komandas vājumu nevis meklēt citus vainīgos!

  +6 [+] [-]

, 2010-06-13 12:45, pirms 14 gadiem
alguns rakstīja: Negaidīti patīkami,bet Starkovs šoreiz objektīvs.
Laikam jau grēks būtu vainot Direktorenko!

  +3 [+] [-]

, 2010-06-13 12:54, pirms 14 gadiem
Viesulis rakstīja: Starkovs ir ļoti labs treneris - spējīgs pat atzīt savas komandas vājumu nevis meklēt citus vainīgos!
Par kuru Starkovu Tu runā!

  +7 [+] [-]

, 2010-06-13 13:06, pirms 14 gadiem
malacī ventspils!