Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Solovjovs: "Labi spēlējām pat mazākumā"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Solovjovs: "Labi spēlējām pat mazākumā"
Aleksandrs Solovjovs (FK "Ventspils")
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc vakardienas mača LMT Virslīgā starp FK "Ventspils" un Rīgas "Skonto" (2:1) domās ar Sportacentrs.com dalījās uzvarētāju komandas futbolists Aleksandrs Solovjovs.

Viens no vispamanāmākajiem futbolistiem laukumā vakar bija "Ventspils" spēlētājs Aleksandrs Solovjovs, kurš "Skonto" vārtus nekautrējās apdraudēt pats, kā arī ar lielisku piespēli lika pamatus Alekseja Višņakova gūtajiem vārtiem. "Ļoti gribējām uzvarēt un esam laimīgi, ka tas izdevās. Otrajā puslaikā noraidīja mūsu futbolistu - ko darīt, tā gadās. Pēc tam kļuva grūti, taču komanda cīnījās un centās izpildīt trenera dotos norādījumus. Uzskatu, ka tas izdevās, spēlējām labi pat mazākumā. Domāju, ka uzvarējām pelnīti," tā 22 gadus vecais futbolists.
Viņš gan nevēlējās apstrīdēt tiesneša lēmumu noraidīt nigērieti Tukuru: "Bija daudz dzelteno kartīšu un asa spēle, jo tikās divi čempionāta līderi. Arī tiesnesis ir cilvēks, kurš drīkst kļūdīties. Ja reiz tika nolemts noraidīt mūsējo, tad domāju, ka tiesnesim bija taisnība."

Universālais Solovjovs, kurš "Ventspilī" spēlējis gan aizsarga, gan pussarga pozīcijās (vēl agrāk viņš bija uzbrucējs), piekrita, ka komanda, salīdzinot ar čempionāta sākumu, ir progresējusi: "Protams, ka progresējam. Kad pēc atpūtas ziemā kopā sanāca komanda, bija ļoti grūti, jo spēlētāji ir gados jauni, un komanda veidojās no jauna. Atbrauca ļoti daudz jaunu spēlētāju, un treneris centās izveidot komandu - uzskatu, ka viņa darbs sāk atspoguļoties tagad. Protams, varam vēl progresēt, tas jādara katrā mačā."

Interesanti, ka savulaik Solovjovs tika uzskatīts par vienu no talantīgākajiem jaunajiem valsts futbolistiem (U-21 izlasē gan viņš patlaban vairs iekļauts netiek) meistarību slīpēja "Skonto" sistēmā. Mačs pret bijušo klubu, pēc futbolista domām, gan viņam nebija īpašs: "Tas jau bija sen... Mana komanda šobrīd ir "Ventspils", un domāju tikai par to, kā palīdzēt tai uzvarēt. Kas bija agrāk, tā jau ir vēsture. Viss notiek uz labu!"

 +10 [+] [-]

, 2010-06-13 18:35, pirms 14 gadiem
Gaidu ar nepacietību EL izlozi..

  +8 [+] [-]

, 2010-06-13 18:50, pirms 14 gadiem
Solovjovam vēl viss (itkā) priekšā, gan jau nāksies viņa vārdu dzirdēt.

  +4 [+] [-]

, 2010-06-13 19:20, pirms 14 gadiem
Patīk šis spēlētājs, nekad nav čīkstējis par neko, cīnās līdz galam!
Slēpts komentārs: burbulīte

  +1 [+] [-]

, 2010-06-14 00:57, pirms 14 gadiem
ervaina 91 un burbulītes komentāros ir pāris atšķirīgu vārdu, bet vienam +9, otram -4. Nice!

  +1 [+] [-]

, 2010-06-14 00:58, pirms 14 gadiem
Es vēl aizvien nespēju noticēt tam, cik tizli tika norakta viņa pāreja uz Burnley. Nebūtu Skonto tik mantkārīgi, iespējams jau pagājušajā gadā mums būtu spēlētājs EPL! Bet nē! Ceru, ka viņš tomēr drīz pāries uz kādu ārvalstu klubu!