Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kalons: "Pretendējam uz čempionu titulu"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Kalons: "Pretendējam uz čempionu titulu"
Mindaugs Kalons
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc šodienas LMT Virslīgas spēles starp "Rīgu" un "Daugavu" (1:0) domās par maču portālam eSports.lv izteicās vieni no aktīvākajiem spēlētājiem laukumā - Mindaugs Kalons ("Rīga") un Rašīds Tiberkanins ("Daugava").

"Rīgas" futbolists, lietuvietis Mindaugs Kalons: "Domāju, ka pirmajā puslaikā nospēlējām ļoti labi, pieturējām bumbu. Pēc iesistajiem vārtiem mazliet nomierinājāmies un beigās jau spēlējām uz rezultātu. Treneris pēc spēles apsveica ar uzvaru, teica, ka viss ir kārtībā. "Daugava" ir laba komanda, nespēlēja slikti, parādīja zobus [smejas]. Domāju, ka viņi vēl daudz paveiks šai čempionātā.

Par savu nākotni vēl skaidri nezinu. Man ir līgums līdz vasarai, tad jau redzēs, kā ies izlasē, kādi būs piedāvājumi. Iespējams, ka palikšu šeit, redzēsim, kā vienosimies. Pusotra mēneša laikā tas būs skaidrs. Komandā jūtos labi, domāju, ka "Rīga" pretendē uz čempionu titulu."

"Daugavas" futbolists, marokānis Rašīds Tiberkanins: "Pirmās 45 minūtes nospēlējām slikti. Otrajā puslaikā mums bija divas, trīs 60% iespējas, bet ne vairāk. "Rīga" šodien bija labāka. Es gan domāju, ka nospēlējam par visiem 100%, bet pretinieki acīmredzot kaut kur bija labāki. Nākamā spēle pret "Jūrmalu" ir jāuzvar!

Treneris, protams, nebija apmierināts, jo laikam jau spēlei nebijām līdz galam nokoncentrējušies. Zaudējām daudz bumbu - ja pret "Rīgu" spēlē nenokoncentrējies, tad vienmēr būs grūti - tā arī treneris teica. Mūsu mērķis gan paliek iepriekšējais - tikt pirmajā sešiniekā. Esam laba komanda.

Latvijā jūtos labi, esmu apmierināts. Čempionāta pirmās spēles izlaidu, šodien sanāca tā pirmoreiz pa īstam uzspēlēt. Domāju, ka spēlēšu arī nākamnedēļ. Bet tad jau redzēsim, kas notiks tālāk. Latvijā futbola līmenis nav nemaz tik slikts."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-10 23:09, pirms 16 gadiem
optimists. "Rīgai" cīņa par titulu nespīd.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-10 23:11, pirms 16 gadiem
Vispaar ir Mindaugas Kalonas, Nevis Mindaugs Kalons

  -1 [+] [-]

, 2008-05-10 23:13, pirms 16 gadiem
LIVERPOOL FC rakstīja: Vispaar ir Mindaugas Kalonas, Nevis Mindaugs Kalons

Vispār latviešu valodā pieņemts uzvārdus latviskot, un lietuviešu vārdi nav izņēmums
Slēpts komentārs: suhinsh

     [+] [-]

, 2008-05-11 00:26, pirms 16 gadiem
Lai viņš labāk patur muti ciet pirms runā... skaidrs ir tas, ka noteikti Ventspils ir un būs stipra, noteikti atvērsies arī Skonto, par to, ka kāps augstāk Liepāja man nav nekādu šaubu! Tātad, var tikai atkal kaut ko domāt par bronzu, pie tam arī Dinaburga nav nekādi peramie zēni šogad, ceru, ka arī nenoplaks varēšana!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-11 09:25, pirms 16 gadiem
ja Kalons paliks Rīgā tas būs briinums, jo vinjsh peec dabas ir staigaataajs, briinums veel, ka LM tik ilgi notureejaas. lai gan vinjam svariigi, lai buutu, kur izklaideeties un g-pilseeta shajaa zinjaa vinja prasiibaam atbilst daudz labaak.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-11 09:38, pirms 16 gadiem
Kalons laikam vēl atceras tos laikus, kad viņš kā Liepājas Metalurga spēlētājs tik tiešām pretendēja uz čempiontitulu, bet ar tādu klubu kā FK Rīga nekad neko nevar zināt...

     [+] [-]

, 2008-05-11 15:26, pirms 16 gadiem
Ko jūs uzreiz atmetat ar roku Rīgai jau pāgajušogad drusciņ pietrūka līdz zeltam.Pagājušogad Rīgai puse komandas nebija cīnījušies par medaļām bet šogad jau labāk tapēc es domāju Rīga atkārtos pagājušās sezonas triumfu

  -1 [+] [-]

, 2008-05-12 14:39, pirms 16 gadiem
Miķelis Osis rakstīja: Vispār latviešu valodā pieņemts uzvārdus latviskot, un lietuviešu vārdi nav izņēmums

ja un Cristiono Ronaldo jaaraksta ka Kristians Ronalds