Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Spēka rangs: "Paldies, "Skonto"! Organizēsim vēl tikpat izcilas TV pārraides!"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Spēka rangs: "Paldies, "Skonto"! Organizēsim vēl tikpat izcilas TV pārraides!"
"Skonto"
Foto: Romāns, Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Noslēgusies SMScredit.lv Virslīgas 20. kārta, un mēs jums piedāvājam tā saukto "Spēka rangu", kurš kādu laiku bija nozudis Pasaules kausa izcīņas dēļ.

(-) 1. "Skonto". Visi runā gandrīz tikai par mums! Pirmie tabulā, pirmie virsrakstos, un tas viss - par baltu velti! Nevienam neko nemaksājam!

(-) 2. "Daugava" D. Ačgārnā Daugavpils - izbraukumu pret "Jūrmalu" spēlē Daugavpilī, mājas spēli pret saliniekiem aizvadīja Jūrmalā.

(-) 3. "Ventspils". Zviedri Eiropas līgā mocījās ar vājajiem Somijas un Luksemburgas klubiem? Nepārdzīvojiet, Latvijas klubi visus pretiniekus iepriecina...

(-) 4. "Jelgava". Kurš nākamais neiesitīs pendeli?

(-) 5. "Liepāja". Paldies, "Skonto"! Organizēsim vēl tikpat izcilas TV pārraides!

(-) 6. "Spartaks". Jūrmalas "Spartaks" vai tomēr Jūrmalas "Gauračs"?

(-) 7. "Daugava" R. Labi, ka pārcēla Virslīgas spēli, esam tik saguruši pēc cīņas Skotijā...

(-) 8. "Daugavpils". Vienīgā komanda Virslīgā, kas šogad uzvarējusi Ventspilī. Vienīgā komanda Virslīgā, kas nav pārspējusi "Mettu".

(-) 9. "Metta"/LU. 5 - par tik punktiem Metta apsteidz pastarīti. 5 - par tik punktiem Metta atpaliek no Daugavpils. 5 - tik minūtes pēdējā mačā Metta iztika bez kāda no Stugļiem. 5 - ar tādu numuru spēlēja pretinieku vārtu guvējs Tarasovs.

(-) 10. "Jūrmala". Iepriekšējā ārzemju nometne beidzās ar "traumu epidēmiju". Varbūt labāk nevajag?

  +6 [+] [-]

, 2014-07-11 10:24, pirms 10 gadiem
"Paldies, "Skonto"! Organizēsim vēl tikpat izcilas TV pārraides!" -

     [+] [-]

, 2014-07-11 16:53, pirms 10 gadiem
(-) 9. "Metta"/LU. 5 - par tik punktiem Metta apsteidz pastarīti. 5 - par tik punktiem Metta atpaliek no Daugavpils. 5 - tik minūtes pēdējā mačā Metta iztika bez kāda no Stugļiem. 5 - ar tādu numuru spēlēja pretinieku vārtu guvējs Tarasovs. -