Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jaunības" treneris: "Bez dāvanām pagaidām nevienu uzvarēt nevaram"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Jaunības" treneris: "Bez dāvanām pagaidām nevienu uzvarēt nevaram"
"Jaunības" galvenais treneris Sergejs Davidovs
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Daudziem negaidīti sekmīgi pirmo sezonu LMT Virslīgā pagaidām aizvada jaunpienācēja Rīgas "Jaunība", kas jau paspējusi pabaidīt čempioni, kā arī piecās spēlēs ieguvusi četrus punktus. Par to - īsā sarunā ar komandas galveno treneri Sergeju Davidovu.

Pēc vakardien izcīnītā punkta pret Daugavpils "Daugavu" Sportacentrs.com uz īsu sarunu nolēma aicināt LMT Virslīgas debitantes Rīgas "Jaunības" galveno treneri Sergeju Davidovu, kurš, neskatoties uz izcīnītajiem četriem punktiem pirmajos piecos mačos, īpaši priecīgs vis nav. "Pirmo puslaiku pret "Daugavu" aizvadījām neizteiksmīgi, spēlētājiem atkal bija uztraukums. Pirmos vārtus pretiniekiem uzdāvinājām. Puslaikam bija jābeidzas ar rezultātu 0:2, ja skatās pēc spēles. Mums ļoti vajadzīgs bija pārtraukums, līdz tam vairs vārtus neielaižot - no futbola bijām tālu. Puiši jau padomāja - apspēlējām Jūrmalu, nu tik būs... Bet tā vairs nav Jūrmala, bet mazliet stiprāka komanda. Otrajā puslaikā sākām spēlēt daudz agresīvāk un asāk, vienā uzbrukumā mūsu spēlētājs nopelnīja 11 metru soda sitienu. Teiksim tā - neizšķirts bija maksimums, ko varējām izspiest. Bez dāvanām pagaidām nevienu uzvarēt nevaram," atzīst Virslīgas jaunpienācējas treneris.

- Jūrmala tomēr tika uzvarēta...
- Arī tajā spēlē pretinieki bija mazliet pārāki, taču mēs kolektīvi darbojāmies aizsardzībā, ļoti vēlējāmies un nospēlējām līdz galam. Viņi to negaidīja.
- Kapteinis Jānis Skribis pirmoreiz šogad izgāja laukumā.
- Jā, un liels viņam paldies - aizsardzībā nospēlēja lieliski.
- Vārtsargam Astrahancevam jau otrie vārti!
- Viņš mums ir štata pendeļu izpildītājs.
- Un arī viens no komandas līderiem?
- Pirmajam numuram tādam arī jābūt. Komandā ir arī citi līderi, piemēram, Kuļikovs. Tomēr Astrahancevs labi trenējas, cenšas, sit 11 metru soda sitienus - dod Dievs, lai tā turpina!
- Ar sezonas sākumu esat apmierināts?
- Tikai sākam saspēlēties. Ceru, ka būs arvien labāk. Futbolisti darbosies pārliecinošāk. Visās spēlēs jūtam, ka vēl neesam Virslīgas haizivis, bet gan tikai iesācēji - haizivis bez zobiem. Joprojām ir uztraukums, katrā spēlē pārdzīvoju - gribētos, lai pārdzīvojums būtu patīkams.

     [+] [-]

, 2010-05-09 19:30, pirms 14 gadiem
Viss labi, tomēr vasarā jāaicina atgriezties Niku Savalnieku.

     [+] [-]

, 2010-05-10 00:42, pirms 14 gadiem
1 rakstīja: Viss labi, tomēr vasarā jāaicina atgriezties Niku Savalnieku.
Dabū viņam šanci pa 400-500ls mēnesī Rīgā un spēlēs Niks pie Jaunības