Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Silagailis: "Tiesnesim bija taisnība"

Silagailis: "Tiesnesim bija taisnība"
Artūrs Silagailis
Foto: www.lff.lv

Šodien LMT Virslīgā tika aizvadītas vairākas 9. kārtas spēles, un vienā no tām Rēzeknes "Blāzma" viesos ar 0:1 piekāpās Rīgas "Skonto". eSports.lv uz sarunu aicināja Artūru Silagaili, kurš šajā spēlē kapteiņa amatā aizstāja traumu guvušo Guntaru Silagaili.

Kāda sanāca spēle?
Es uzskatu, ka pirmajā puslaikā mums bija pāris labas iespējas gūt vārtus, kuru nebija pretiniekiem, un pirmais puslaiks aizritēja ļoti sīvā cīņā. Pirms spēles skatījāmies kā "Skonto" spēlē, analizējām viņu trumpjus, tai skaitā Gati Kalniņu, kurš ļoti labi spēlē ar galvu. Spēlē Gatis to arī pierādīja, pateicoties viņam tika gūti vienīgie vārti.

Ar ko tieši "Skonto" bija labāki?
Grūti pateikt, noteikti palīdzēja māju faktors, savā stadionā un pie saviem līdzjutējiem viņi tomēr jutās ērtāk, un gribēja sevi parādīt no labākās puses. Cīnījāmies jau mēs labi, vienkārši bija pāris kļūdas, kuras viņi izmantoja.

Tajā situācijā, kur tu nogāzi Aleksandru Cauņu, bija jāpiešķir 11 metru soda sitiens?
Bija bija [smaida].

Pozicionāla kļūda?
Ne gluži, vienkārši Cauņa ir ļoti ātrs spēlētājs, un viņš ar savu ātrumu tika man garām.

Noslēdzies pirmais riņķis, kā vērtē savas komandas sniegumu?
Kopumā jau normāli, bet vienmēr var un gribas lai būtu labāk. Bija spēles, kur mums tiešām vajadzēja paņemt tos punktus, kurus nepaņēmām. Uzskatu, ka pie devītās vietas vainojams arī pieredzes trūkums, komanda tomēr ir ļoti jauna. Cerams otrajā riņķī izdosies sevi parādīt.

Un turnīrs kopumā?
Kopumā turnīrs ir sanācis ļoti līdzīgs un interesants, visas komandas ir stipras, tādas komandas kā "Ventspils" ar "Olimpu" var spēlēt līdzīgi, un kopumā līmenis ir labs.

 +21 [+] [-]

, 2008-06-07 17:25, pirms 16 gadiem
Cienu spēlētājus, kuri atzīst savas kļūdas.

 +14 [+] [-]

, 2008-06-07 17:33, pirms 16 gadiem
Vanags rakstīja: Cienu spēlētājus, kuri atzīst savas kļūdas.

Jā! labi teikts!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-07 17:45, pirms 16 gadiem
Izskatās pēc Emīla nedarbiem