Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ešvorts: "Varam spēlēt vēl labāk"

Jānis Pārums

Ešvorts: "Varam spēlēt vēl labāk"
"Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc "LMT Virslīgas" spēles starp Rīgas "Skonto" un Rēzeknes "Blāzmas" komandām, rīdzinieku galvenais treneris Pols Ešvorts atzina, ka komanda šajā spēlē un pirmajā aplī kopumā spēlējusi neslikti, taču var parādīt vēl labāku sniegumu.

"Karstā laikā ir grūti spēlēt, līdz ar to arī spēles temps bija lēnāks. Šodien maču uzsākām ar sastāvu, kādā pirms dažām dienām Baltijas līgā izbraukumā pārspējām "Žalgiris" futbolistus. Pretinieks labi cīnījās, bija vairāk atpūties, tomēr šodien uzvarēja komanda, kura laukumā bija labāka. Protams, būtu bijis mierīgāks, ja mača gaitā izdotos panākt divu vārtu pārsvaru," pēc mača teica "Skonto" komandas galvenais treneris Pols Ešvorts.

"Pēc pirmā riņķa varu teikt, ka laukumā darbojamies labi, tomēr noteikti varam spēlēt vēl labāk," piebilda. Ešvorts

Kas attiecas uz Mariana Pahara gūto savainojumu, tad precīzāk ko varēs pateikt pēc rūpīgas apskates. Atgādināsim, ka savainojumu Pahars guva tieši tajā brīdī, kad raidīja bumbu Rēzeknes komandas vārtos, gūstot savai komandai uzvaras vārtus.

"Domāju, ka šodien ar "Skonto" komandu nospēlējām cienīgi. Vairāki futbolisti labi debitēja valsts galvenajā futbola stadionā. Vārtus zaudējām pieļaujot pozicionālu kļūdu, tomēr kopumā esmu apmierināts. Iepriecināja tas, ka līdz pat mača beigām spēlējām aktīvi, cenšoties gūt panākumu. Paveicās šodien arī tādā ziņā, ka pretinieks nerealizēja 11 metru soda sitienu, taču arī pašiem bija vairāki vārtu gūšanas momenti," pēc mača teica "Blāzmas" galvenais treneris Jurijs Popkovs.

"Mana komanda sezonas gaitā pamazām kļūst arvien spēcīgāka. Priecē tas, ka pārādas aizvien lielāka konkurence par vietu sastāvā. Esmu pārliecināts par to, ka "Blāzma" spēles labāk. Aizsardzībā jau darbojamies samērā labi, bet vēl jāpiestrādā pie savu momentu realizācijas. Mūsu galvenais uzdevums ir saglabāt vietu Latvijas spēcīgāko klubu sabiedrībā," teica Popkovs.

Informāciju sagatavoja:
Andris Ondzulis, "Skonto FC" preses sekretārs

  +2 [+] [-]

, 2008-06-07 18:05, pirms 16 gadiem
Labrīt!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-07 18:14, pirms 16 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-07 18:24, pirms 16 gadiem
nihujaa nevar labaak D

  +1 [+] [-]

, 2008-06-07 18:43, pirms 16 gadiem
Skonto jau kādus trīs gadus nav labi spēlējuši...

  -1 [+] [-]

, 2008-06-07 19:35, pirms 16 gadiem
VENTSPILS UZVAREJA 1-0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja