Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Lūkass Vapne otro apli pēc kārtas atzīts par Virslīgas labāko jauno spēlētāju

Agris Suveizda

Lūkass Vapne otro apli pēc kārtas atzīts par Virslīgas labāko jauno spēlētāju
Lūkass Vapne. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC

Lūkass Vapne no “Valmiera FC” pārliecinoši atzīts par “Sportland” trešā spēļu apļa labāko jauno spēlētāju, ziņo Latvijas Futbola virslīga. “Valmiera FC” trešajā spēļu aplī izcīnīja četras uzvaras, trīs reizes spēlēja neizšķirti, kā arī piedzīvoja divus zaudējumus.

21 gadus vecais futbolists “Tonybet Virslīgas” otrajā spēļu aplī izcēlās ar diviem gūtajiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Jāpiemin, ka Vapne ne tikai atzīts par trešā apļa “Sportland” labāko jauno spēlētāju, bet tika izvirzīts kā viens no kandidātiem uz augusta līgas labākā spēlētāja titulu.

Lūkass Vapne otro reizi šosezon saņem “Sportland” labākā jaunā spēlētāju balvu, atgādinām, ka arī otrajā spēļu aplī Lūkass ieguva šo balvu, bet pirmajā spēļu aplī par labāko tika atzīts Eduards Dašķevičs (Riga FC). Lūkasa Vapnes lieliskais sniegums tiek novērtēts arī Latvijas izlasē. Lūkass Vapne izsaukts arī uz pirmo Nāciju C līgas spēļu sasaukumu.

Kopš 2015. gada sezonas Virslīgas čempionātā tiek noteikts un sveikts katra apļa labākais jaunais spēlētājs. Kandidātus izvirza Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, savukārt balsojumā papildus piedalās mediji un klubu galvenie treneri. Būtiskākais kritērijs šīs balvas saņemšanai ir vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam ir jāatbilst U-21 vecuma kategorijai.

Šajā reizē pirmā apļa labākā jaunā spēlētāja titulam bija izvirzīti pieci kandidāti:
Lūkass Vapne (Valmiera FC),
Deniss Meļņiks (FK Auda),
Kaspars Anmanis (FK Tukums 2000/TELMS),
Dāvids Družiņins (Grobiņas SC/LFS),
Kristers Penkevics (Valmiera FC).

Kopējā balsojumā par labāko jauno spēlētāju tika atzīts L.Vapne. Apļa labākais jaunais spēlētājs saņem vērtīgu dāvanu no vadošā sporta preču veikala ”Sportland”, kas īpaši atbalsta jauno sportistu attīstību.

Balsojums

Izmantotie resursi:
https://tonybetvirsliga.lv/par-spor...

     [+] [-]

, 2024-09-06 18:30, pirms nedēļas
Leģendārs Latvijas izlases futbolists Drīz Latvijas izlasei spēle pret Fēru salu aitu ganiem Skonto stadionā 10. septembrī.

     [+] [-]

, 2024-09-06 18:58, pirms nedēļas
Raimonda Koļļa balva tiek Vapnem.