Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Centra aizsargs Mate turpinās spēlēt "Liepājā", Ķigurs atsācis treniņus

Emils Ozerinskis

Centra aizsargs Mate turpinās spēlēt "Liepājā", Ķigurs atsācis treniņus
Dodo un Jurijs Mate pagarinājuši līgumus ar "Liepāju". Foto: FK Liepāja

Futbola klubs "Liepāja" vēsta par līguma pagarināšanu ar ukraiņu centra aizsargu Juriju Mati, kurš arī nakamajā sezonā pārstāvēs Kurzemes komandu. Tāpat liepājnieku treniņos atgriezies savainojumu sadziedējušais Mārtiņš Ķigurs.

Lai gan līdz Virslīgas čempionāta noslēgumam palikušas vēl divas spēļu kārtas, FK "Liepāja" jau sāk vēstīt par gaidāmās sezonas sastāva aprisēm. Pirms dažām dienām tika vēstīts par līguma pagarināšanu vēl uz gadu ar Brazīlijas uzbrucēju Dodo, kurš pirms divām sezonām bija Virslīgas labākais vārtu guvējs ar 18 precīziem sitieniem, bet šogad Virslīgas turnīrā 35 gadus vecais Dodā sakrājis 13 vārtu guvumus.

Šodien "Liepāja" vēsta, ka sadarbība uz gadu pagarināta arī ar 23 gadus veco centra aizsargu Juriju Mati. Viņš komandai pievienojās sezonas otrajā pusē. Ukraiņu futbolists rūpējies par komandas drošību centra aizsarga postenī pēdējās septiņās spēlē.

Komandas treniņprocesā darbu atsācis 25 gauds vecais Mārtiņš Ķigurs, kurš sezonas pirmajā pusē pēc astoņās spēlēs četriem gūtiem vārtiem iedzīvojās nopietnā ceļgala savainojumā. Uzbrūkošā pussarga atgriešanās ierindā gaidāma nākamajā sezonā.

Rītdien "Liepāja" aizvadīs ļoti svarīgu Virslīgas spēli pret RFS futbolistiem. Uzvara liepājniekiem dotu cerības sezonas noslēdzošajā kārtā vēl pacīnīties par Eirokausu ceļazīmi, kas šīs sezonas Virslīgas ceturtās vietas īpašniecei pēc "Audas" triumfa Latvijas kausā vairs nepienākas.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/fkliepaja/