Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Jānis Ikaunieks otro mēnesi pēc kārtas tiek atzīts par Virslīgas labāko

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jānis Ikaunieks otro mēnesi pēc kārtas tiek atzīts par Virslīgas labāko
Jānis Ikaunieks. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

Jānis Ikaunieks turpina demonstrēt lielisku sportisko formu un ar savu sniegumu laukumā otro mēnesi pēc kārtas nopelnījis “Tonybet Virslīgas” mēneša labākā apbalvojumu.

Augusta mēnesī RFS komanda Virslīgā aizvadīja trīs spēles, kurās tika pie divām pārliecinošām uzvarām pret "Mettu" (5:1) un "Grobiņu" (3:0), kā arī spēlēja neizšķirti 0:0 principiālajā Rīgas derbijā pret “Riga”.

31 gadu vecais Latvijas izlases pussargs Jānis Ikaunieks visās trīs spēlēs devās RFS starta sastāvā, atzīmējoties ar diviem vārtiem. Kopumā šajā sezonā viņš guvis astoņus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles.

Vērts pieminēt, ka Ikaunieks augusta mēnesī demonstrēja arī fantastisku sniegumu Eirokausu kvalfikācija, kad kopumā atzīmējas ar sešiem vārtiem. Jāpiebilst, ka Eirokausu sniegums netiek vērtēts mēneša labākā spēlētāja ieskaitē.Sezonas pirmo daļu Ikaunieks izlaida dēļ savainojuma.

Mēneša labākā spēlētāja kandidātus nosaka Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome un biedrība “Latvijas Futbola Virslīga”. Šoreiz mēneša labākā spēlētāja balvai tika izvirzīti šie kandidāti: Jānis Ikaunieks, Adams Marhijevs (FC RFS), Lūkass Vapne, Aliuns Ndojs (Valmiera FC), Abdulrahmans Taivo (FK Auda), Marko Simičs (FK Liepāja).

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un “Latvijas Futbola Virslīga”, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos Facebook un Instagram, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē. Ar balsojumu iespējams iepazīties šeit.

Par augusta labāko treneri ticis atzīts Viktors Morozs, RFS stūrmanis. Virslīgas tabulā ar 66 punktiem RFS šobrīd ieņem pirmo vietu un tuvāko sekotāju “Riga” apsteidz par vienu punktu. Jāpiebilst, ka RFS šobrīd ir aizvadījusi par divām spēlēm mazāk kā tiešie konkurenti.

Labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

  -2 [+] [-]

, 2024-09-06 07:17, pirms 2 nedēļām
Tāds pats tapinors ka Halands, kjipa daudz goli, bet sasisti no tādām vietām kur sasistu 13 gadīgs bērns

  +1 [+] [-]

, 2024-09-06 12:08, pirms nedēļas
Mūsu zeme, Latvija! rakstīja: Tāds pats tapinors ka Halands, kjipa daudz goli, bet sasisti no tādām vietām kur sasistu 13 gadīgs bērns
Ja tas būtu tik vienkārši, tad vairāk spēlētāji tā darītu.

     [+] [-]

, 2024-09-06 14:21, pirms nedēļas
31 gadu vecais

?