Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Par Virslīgas jūnija labākajiem atzīst Morozu un "Valmieras" uzbrucēju Ndoju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par Virslīgas jūnija labākajiem atzīst Morozu un "Valmieras" uzbrucēju Ndoju
Aliuns Ndojs. Foto: Valmiera FC

Par Latvijas futbola Virslīgas jūnija labāko spēlētāju atzīts "Valmieras" senegāliešu uzbrucējs Aliuns Ndojs, bet labākā trenera godā celts līderes RFS stūrmanis Viktors Morozs.

"Valmiera" jūnijā nostiprinājās Virslīgas trešajā vietā, izcīnot trīs uzvaras, bet vienīgo zaudējumu ciešot pret līdervienību RFS. 22 gadus vecais Aliuns Ndojs starta sastāvā devās visos mačos, un uzbrucējs izcēlās ar septiņiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, labāko snaiperu sarakstā paceļoties līdz trešajai vietai.

Mēneša labākā spēlētāja titula kandidātus kopā nosaka Latvijas Futbola federācijas Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga", bet balsojumā piedalās žurnālisti un līdzjutēji. Ndojs konkurēja ar Robertu Savaļnieku, Ismaelu Diomandē, Osejnū Niangu un Režinaldu Ramirisu. Ndojs sakrāja 56 punktus, bet otrais ar 42 punktiem bija Savaļnieks.

Ar balsojumu iespējams iepazīties šeit.

Savukārt par jūnija labāko treneri LFF Treneru padome atzina Viktoru Morozu, kura vadītā RFS jūnijā izcīnīja trīs uzvaras un vienu reizi cīnījās neizšķirti. Virslīgas līdere četrās spēlēs iesita 14 vārtus.

     [+] [-]

, 2024-07-05 18:17, pirms 3 dienām
Morozs !!!!!!!!

     [+] [-]

, 2024-07-05 22:25, pirms 3 dienām
virslīga GOATS rakstīja: Morozs !!!!!!!!
GOAT