Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Audas" uzbrukumu papildina rīdzinieks Taivo, I. Stuglis pievienojas "Grobiņai" un atgriežas Virslīgā

Agris Suveizda

"Audas" uzbrukumu papildina rīdzinieks Taivo, I. Stuglis pievienojas "Grobiņai" un atgriežas Virslīgā
Abdulrahmans Taivo. Foto: Riga FC

Latvijas futbola bronzas medaļniece "Auda" pieteikusi "Riga" nigēriešu uzbrucēju Abdulrahmanu Taivo, bet debitantei "Grobiņai"/LFS pievienojušies Ingars Stuglis un kolumbietis Djego Mačado, liecina Latvijas Futbola federācijas pāreju saraksts.

"Auda" šovasar zaudēja īrēto uzbrukuma līderi Režinaldu Ramirisu, kurš atgriezās "Riga", taču pretējā virzienā nupat devies 25 gadus vecais nigērietis Taivo, kuru "Riga" pēc labas sezonas Slovākijā, Trnavas "Spartak" rindās 21 spēlē gūstot 14 vārtus, pirms gada nopirka no Dānijas kluba "SonderjyskE". Virslīgā Taivo gan divu pussezonu laikā sāka tikai astoņas no divdesmit spēlēm un guva sešus vārtus.

Centra uzbrucēja pozīciju papildinājis arī Haiti spēlētājs Žedī Stīvensons, kurš atsaukts no īres Tukumā, bet pretējā virzienā devās Arturs Krancmanis. No īres Daugavpilī atsaukts arī Latgales kluba rezultatīvākais spēlētājs Abdulkaders Traorē, kurš gan ir malējais uzbrucējs. No "Riga" jau iepriekš pievienojās arī horvātu centra aizsargs Petars Bosančičs un nigērietis, reglamenta vietējais spēlētājs Alekss Ogundži – "Riga" pēcāk ziņoja, ka ar Bosančiču un Ogundži izbeigti līgumi un ka viņi tai vairs nepieder. Tāpat pāreju sarakstā parādījies 23 gadus vecais horvātu labās malas aizsargs Tins Hrvojs - Zagrebas "Dinamo" audzēknis un bijušais U19 izlases futbolists divas sezonas bija Slovēnijas "Radomlje" pamatsastāvā.

Zaudējusi "Liepājai" piederošos un turpinot mocīties ar traumām, četrus spēlētājus sameklējusi "Grobiņa"/LFS. Jau uzvarā pār "Audu" (1:0) sāka gan Nazims Mammadzada no Azerbeidžānas, gan arī Elištanu Manga no Gvinejas-Bisavas, bet nu pāreju sarakstā atrodams arī 21 gadu vecais kolumbiešu uzbrūkošais pussargs Djego Mačado, kurš iepriekš spēlējis Čīlē, un 28 gadus vecais latviešu centra pussargs Ingars Stuglis, kurš pirms gada no Tukuma devās uz Norvēģiju. 2017. gada Latvijas čempions un izlasē vienu spēli aizvadījušais Stuglis ir pārstāvējis arī "Skonto", "Metta", "Spartaku", "Ventspili" un "Liepāju".

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/klubiem/parejas-virs...

  +1 [+] [-]

, 2024-07-05 14:44, pirms 3 dienām
No kurienes info, ka Stīvensons Audā?

     [+] [-]

, 2024-07-05 15:28, pirms 3 dienām
Malači, gan Auda,gan Grobiņa ,vismaz papildinās, grib pacīnīties. Tukums gan negrib vairs cīnīties.

  -1 [+] [-]

, 2024-07-05 15:56, pirms 3 dienām
Peritijas nabags turpina ņemt bomarus https://virsliganews.com/2024/07/05...

     [+] [-]

, 2024-07-05 16:10, pirms 3 dienām
I.Stuglis jau pavasarī klātienē vēroja "Grobiņas" un "Liepājas" mājas spēles.

  +1 [+] [-]

, 2024-07-05 16:12, pirms 3 dienām
Taivo Slovākijā plosījās, Riga nedeva īsti iespēju. Ramiress arī no sākuma Rigas sastāvā nevarēja sevi parādīt, tākā Taivo Audā kā izteikts uzbrukuma līderis varētu atvērties. Aizsardzībā arī aizpilda vājās vietas, nav gan daudz laika palicis iespēlēties, bet cerams, ka pret Fēru salas viduvējo komandu ar to būs gana

     [+] [-]

, 2024-07-05 16:29, pirms 3 dienām
"Grobiņas" pieteikumā LFF mājaslapā vairs nav Čudara.

     [+] [-]

, 2024-07-05 16:53, pirms 3 dienām
1 rakstīja: "Grobiņas" pieteikumā LFF mājaslapā vairs nav Čudara.
Viņam nopietna trauma, varbūt tāpēc