Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Koņevs: "Pat nezinu, ko darīt"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Koņevs: "Pat nezinu, ko darīt"
"Olimpa" treneris Mihails Koņevs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc šodien aizvadītās LMT Virslīgas 5. kārtas spēles starp "Olimpu/ASK" un "Vindavu" (0:1) domās par spēli portālam eSports.lv dalījušies abu komandu galvenie treneri - Mihails Koņevs un Andrejs Lapsa.

"Olimpa" galvenais treneris Mihails Koņevs pēc spēles bija pamatoti dusmīgs uz saviem spēlētājiem: "Kādi gan vēl var būt komentāri... Atkal vārtsargs pieļāva rupju kļūdu un ne pirmo reizi - tā bija arī kaut vai pret "Rīgu". Es pat vairs nezinu, ko darīt. Mūsu otrais vārtsargs vēl ir pavisam jauns, bet laikam vārtos turpmāk būs jāstāv viņam.

Spēle bija grūta, laukā karsts, skriet abām komandām bija grūti, tas bija redzams. Pārtraukumā runājām - puiši, spēlējiet uzmanīgi, nekļūdieties vienkāršās situācijās. Pagāja dažas minūtes, un vārtsargs pieļāva bērnišķīgu kļūdu. Nu kā tā var?! Pendeli arī neiesitām...

Ar tādām kļūdām ir grūti kādu uzvarēt. Spēle bija līdzīga līdz liktenīgajai kļūdai. Arī Daugavpilī līdzīgā spēlē zaudējām ar 0:1. Negribas atkal visu norakstīt uz neveiksmju rēķina - tās jau vairs nav neveiksmes, bet vienkārši kļūdas."

Turpretī "Vindavas" galvenais treneris Andrejs Lapsa bija visai pacilāts pēc pirmās uzvaras čempionātā: "Uzvarēt bija ļoti svarīgi - es domāju, ka tas palīdzēs tieši psiholoģiskajā ziņā. Turnīra tabulā situācija nebija patīkama, tāpēc vajadzēja uzvarēt - neizšķirts neapmierinātu, neskatoties uz to, ka spēlējām pretinieku laukumā. Lai uzvarētu, pārtraukumā veicām taktiskās izmaiņas - sākām spēlēt ar diviem uzbrucējiem, kas, manuprāt, arī atnesa uzvaru.

Vārti gan bija kuriozi, tomēr domāju, ka jebkurā gadījumā bijām gatavi iesist un uzvarēt. Pretinieki man patika - jauna un laba komanda, pret kuriem spēlēt nebija viegli. Diemžēl jau atkal uz mūsu vārtiem tika sista pendele - tā ir gandrīz katrā spēlē..."

Saistītie raksti:
"Vindavai" pirmā uzvara
Foto: Foto: JFK Olimps/ASK - FK Vindava

  -4 [+] [-]

, 2008-05-03 19:25, pirms 16 gadiem
Paga,paga vajag nomierināties.Abi gk olimpam ir jauni.Jā arī laukuma spēlētāji ir jauni,bet gk nobriest vēlāk kā vecs un labs vīns.Sanāk,ka Koņevs tagad vārtos liks 1990 gadu nu jā.Nu kam gan negadās kļūdīties.Nu labi toreiz kad pats biju klātienē skatījos speli pret Rīgu gk tik tiešām rupji kļūdījās,bet nu kam negadās.Tikai tāpēc,ka ivas kļūdas uzreiz jāsēdina uz soliņa,nu nezinu,nezinu.Lai gan spēli neredzēju un neko tā konkrētu,kā gk kļūdījās nevaru pateikt.

  -1 [+] [-]

, 2008-05-03 19:27, pirms 16 gadiem
Ko darit? Atsaukt daliibu no UEFA kausa.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-03 19:45, pirms 16 gadiem
Žēl Olimps, bet prieks par Vindavu - Tā turpināt

  +1 [+] [-]

, 2008-05-03 19:47, pirms 16 gadiem
aiziet!!! rakstīja: es vispaar neorienteejos Latvijas futbolaa...pieļauju, ka es taads neesmu vieniigais...jo patieshaam tas ir tikai likumsakariigi, jo LV futbols ir tik ljoti zemaa liimenii, ka baisi paliek reizeem iemetot aci...un tas, ka pielauj beernishkiigas kljuudas ir tikai pashsaprotami...un nevajag nevienu tur vainot, jo pashi vien esam vainiigi, ka futbola liimenja latinju nespeejam pacelt kaut vai mazdrusciņ augstaak.....

nu sorry vecīt! tā tu varēji teikt pirms gadiem diviem,trīs! tagad līmenis ir strauji audzis! komandas rāda skaistu sniegumu! spēles ir neprognozējamas! Un tas ir ļoti interesanti!
uzskatu , ka virslīga ir daudz interesantāka par premjerlīgu hokejā un arī par LBL , jo tur līdzīgi parasti var cīnīties tikai kādi trīs , četri klubi!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-03 19:48, pirms 16 gadiem
aiziet!!! rakstīja: eee...shitais varbuut arii ir tas visuvarenais Olimps, kursh ieprieksh pa pasauli blameejaas, ka speelees Čempionu liigaa..??

Neko taadu par Olimpu neatminos, tachu UEFA kausaa komanda speelees. Lai jaunieshi speelee, ko citu pateikt.

  +7 [+] [-]

, 2008-05-03 20:21, pirms 16 gadiem
AIZIET,tā kā pats atzīsti, ka neorentējies Latvijas futbolā,nelien esportā ,lien krūmos un orientējies tur!Varbūt izdosies....

  +3 [+] [-]

, 2008-05-03 21:34, pirms 16 gadiem
njaa jutu lidz konjevam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja