Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugava" pastiprinās ar diviem spēlētājiem

"Daugava" pastiprinās ar diviem spēlētājiem
Dmitrijs Goliševs futbola kluba
Daugavpils "Daugava" treniņā
Foto: www.fcdaugava.lv

Latvijas futbola klubs Daugavpils "Daugava" ir panācies vienošanos ar Krievijas Premjerlīgas futbola klubu ''Khimki'' par tā spēlētāja Dmitrija Goliševa izīrēšanu uz vienu sezonu, kā arī noslēdzis divu gadu līgumu ar futbola kluba ''Ventspils'' aizsargu Denisu Sokoļski.

Ir zināms, ka Daugavpils "Daugava" Goliševu izīrēs uz vienu gadu. Iepriekšējā sezonā Goliševs, kurš pēc ampluā ir pussargs, ''Khimki'' dublieru sastāvā aizvadīja 21 spēli, kuru laikā guva astoņus vārtus. Tāpat šis 22 gadus vecais futbolists aizvadīja vienu spēli lielajā komandā, kur laukumā pavadīja 45 minūtes.

Šis spēlētājs "Daugava" komandas sastāvā piedalījās treniņnometnē Turcijā, kura tika aizvadīta Antālijā. Jāatzīmē, ka spēlē pret Uzbekistānas klubu "Kuruvchi" Goliševs ar 11 metru soda sitienu guva spēles pirmos vārtus.

Tāpat šodien bijušais futbola kluba ''Ventspils'' aizsargs Deniss Sokoļskis uz diviem gadiem parakstīja līgumu ar "Daugava" komandu. Pagājušajā sezonā Sokoļskis ventspilnieku sastāvā laukumā devās astoņas reizes (sešas pamatsastāvā), kuru laikā vārtus neguva, bet atzīmējās ar divām dzeltenajām kartītēm.

Atgādināsim, ka pagājušajā nedēļā futbola klubs "Daugava" ar uzvaru 1:0 pār vienu no Ukrainas spēcīgākajām vienībām "Černomorec" noslēdza savu pirmo treniņnometni.

Izmantotie resursi:
www.fcdaugava.lv

  -1 [+] [-]

, 2008-03-03 16:32, pirms 16 gadiem
Goliševs diezgan daudzsološs izklausās! nav vismaz no pagraba izrauts! cerams, ka iespēlēsies!
Slēpts komentārs: kakulocis

  -2 [+] [-]

, 2008-03-03 16:35, pirms 16 gadiem
Nu cerams ka buus labs pastiprinaajums Daugavai domaaju ka jau šosezon Daugava varees nopietni pretendeet vismaz uz bronzas medaljaam LMT virsligaaa

  +1 [+] [-]

, 2008-03-03 16:40, pirms 16 gadiem
to doktor france

sastāvs Daugavai jau pērn bija labs, bet trūka saspēlētības un tas komandas gars... nomainīja treneris, kkas jau sāka veidoties, jauns sagatavošanās cikls, atkal jauns treneris, redzēs kā būs! ja labi pārbaudes spēlēs saspēlēsies būs daudz maz ok! bet šaubos, ka viņi panāks jau sākumā to līmeni kādu uzstadīs LM, V-pils un Skonto! Rīga atkal melnais zirdzins! tieši Rīga būtu vislabākais piemērs, ko var panākt ar saspēlētu komandu un samērā līdzigi nokomplektētu... paņēma klāt pāris pieredzējušus spēlētājus un tā spēle aizgāja! gaidām! vairs tik mēnesis!

  -3 [+] [-]

, 2008-03-03 16:53, pirms 16 gadiem
kopsh kura laika daugavai ir adidas formas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-03 18:08, pirms 16 gadiem
xz, pec Himki lideru, Krievijas izlases speletaju, centralo pussargu Vorobjeva u Shirokova aizieshanas, shis vienalga nespeja tikt shis komandas sastava, kura nemaz nav nekada dizha, ta ju redzes

  +2 [+] [-]

, 2008-03-03 20:25, pirms 16 gadiem
Daugava būs nopietns spēks ar kuru būs jārēķinās visām virslīgas komandām!!!