Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"LMT Virslīgas" teksta tiešraides

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šodien LMT Virslīgā notiks atlikušās divas 17. kārtas spēles. 16:00 Rēzeknē SK "Blāzma" uzņems FC "Tranzit", bet 18:00 Rīgā Daugavas stadionā FK "Jaunība" spēkosies ar FK "Jelgava". Mačiem varat sekot līdzi Sportacentrs.com teksta tiešraidēs, kas top sadarbībā ar Triobet.com un LFF.

Arī šajā sezonā portāls Sportacentrs.com sadarbībā ar Triobet.com un LFF piedāvās teksta tiešraides no visām LMT Virslīgas čempionāta spēlēm – šodien tādas ir divas. Lai skatītos maču LIVE aprakstus, spiediet ŠEIT.

Iespējams, daudzi lasītāji nespēj skatīties mūsu teksta pārraides, jo jūsu dators automātiski nobloķējis tādu iespēju. To var atslēgt, izpildot sekojošas darbības - Start, Control Panel, Internet Options, Privacy, Settings. Tad pie bloķētajām adresēm, visticamāk, pamanīsiet arī Sportacentrs.com, ko ieteicams no šī saraksta izdzēst (Remove). Turklāt, lai vērotu spēles LIVE režīmā, jums būs nepieciešams "Adobe Flash Player", kuru var lejuplādēt šeit.

     [+] [-]

, 2010-08-28 15:57, pirms 14 gadiem
SK "Blāzma" vs FC "Tranzit", butu intresants mačs, gados jaunās komandas.

     [+] [-]

, 2010-08-28 16:34, pirms 14 gadiem
blacker rakstīja: SK "Blāzma" vs FC "Tranzit", butu intresants mačs, gados jaunās komandas.
Uzraksti, ja kaadas izmainas..