Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Jaunatnes izlases uzbrucējs Kaušelis no Nīderlandes atgriezies "Daugavpilī"

Agris Suveizda

Jaunatnes izlases uzbrucējs Kaušelis no Nīderlandes atgriezies "Daugavpilī"
Kristiāns Kaušelis. Foto: BFC Daugavpils

Latvijas futbola klubs "Daugavpils" pavēstījis par komandas sastāva papildināšanu ar uzbrucēju Kristiānu Kaušeli. Viņš jau ir iekļauts Virslīgas vienības pieteikumā.

Kaušelis, kurš martā svinēja pilngadību, iepriekšējos divus gadus pavadīja Nīderlandes otrās stiprākās līgas kluba "De Graafschap" sistēmā. Uz Nīderlandi devies 16 gadu vecumā, Kaušelis Latvijas čempionāta augstākajā līgā ne reizi nav bijis pieteikumā, taču tagad ir iekļauts Virslīgas komandas sastāvā. "Daugavpils" nākamo spēli aizvadīs rītvakar, "Daugavas" stadionā Rīgā viesojoties pie "Valmieras".

2019. gada oktobrī Kaušelis bija Aleksandra Basova vadītās Latvijas U17 izlases sākumsastāva uzbrucējs. Viņš visus trīs mačus aizvadīja no zvana līdz zvanam un guva vienus vārtus, pirmajā atlases spēlē 69. minūtē panākot 2:0 un gūstot uzvaras vārtus pret Serbiju (2:1). Pēc tam gan sekoja sakāve pret ungāriem (0:3) un rūgta neveiksme galotnē pret baltkrieviem (0:1), komandu atstājot pēdējā vietā un liedzot iekļūšanu Elites kārtā. Pandēmijas dēļ nedz Elites kārta, nedz finālturnīrs gan nenotika. Šogad Kaušeļa vecuma puišiem paredzēta Eiropas U19 čempionāta kvalifikācija – Latvija ir ielozēta apakšgrupā ar Turciju, Rumāniju un Sanmarīno.

"Daugavpils" ar 15 punktiem 13 spēlēs ieņem piekto vietu Virslīgā un par četriem punktiem atpaliek no "Liepājas", kas aizvadījusi tikpat maču, bet Jūrmalas "Spartakam", kas daugavpiliešus nesen uzveica ar 2:0, ir tikpat punktu, cik Latgales klubam, taču par vienu spēli vairāk. "Daugavpils" nav uzvarējusi piecās spēlēs pēc kārtas (0-2-3), un nevienam futbolistam tās rindās nav vairāk par diviem vārtiem. Atgādinām, ka daugavpiliešus nesen pameta viens no priekšējās līnijas līderiem Raivis Ķiršs, kurš atgriezās "Riga".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/bfcdaugavp...

     [+] [-]

, 2021-07-01 14:38, pirms 3 gadiem
Atgriezās . Tā jau ierasta lieta. Vectēvs stāstīja par PSRS laikiem. Rūpnīcas ražoja pilnā sparā , noliktavas bija pārpildītas , bet saražoto preci neviens negribēja pirkt. Tā tagad ar mūsu futbolu, akadēmijas "ražo " nevienam nevajadzīgus futbolistus , bet LFF nevienam nevajadzīgus super PRO līmeņa trenerus. Absurds.