Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Sanjols: ''''Bayern'', nopērciet Lorisu!''

Sanjols: ''''Bayern'', nopērciet Lorisu!''
Ugo Loriss
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Bijušais Francijas izlases un Vācijas Bundeslīgas kluba ''Bayern'' aizsargs Villijs Sanjols ieteicis savam bijušajam klubam iegādāties Francijas izlases un Francijas kluba ''Lyon'' vārtsargu Ugo Lorisu. Savukārt bijušais ''Bayern'' vārtsargs Olivers Kāns uzskata, ka klubam jāpārdod Franks Riberī, bet iegūtā nauda jāizmanto komandas pastiprināšanai.

23 gadus vecais vārtsargs šosezon demonstrē lielisku sniegumu ''Lyon'' kluba rindās, palīdzot komandai pirmo reizi kluba vēsturē iekļūt UEFA Čempionu līgas pusfinālā. Bijušais Francijas izlases aizsargs Villijs Sanjols, kurš savainojuma dēļ pērnā gada februārī bija spiests beigt profesionālo karjeru, ieteicis savam bijušajam klubam Minhenes ''Bayern'' Iegādāties jauno franču vārtsargu. Kā zināms, Minhenes kluba pirmais numurs pārliecinoši pašreiz ir pieredzējušais Hanss Jorgs Buts (35), bet otrais komandas vārtsargs Mihaels Rensings (25) tā arī nav ieviesis uzticību.

Sanjols uzskata, ka tieši Loriss būtu tas spēlētājs, kurš ''Bayern'' spēli varētu vēl vairāk pastiprināt. ''Pašreiz viņš (Loriss) ir viens no trijiem vai četriem labākajiem vārtsargiem pasaulē. Agrāk vai vēlāk ''Bayern'' būs nepieciešamība iegādāties vārtsargu, un mans padoms būtu nopirkt Lorisu, kamēr vēl ir iespēja. Viņš ir mierīgs, inteliģents un nekad nepieļauj kļūdas,'' savu tautieti paslavēja 33 gadus vecais francūzis, kurš ''Bayern'' rindās pavadīja deviņas sezonas.

Kā zināms, tieši duelī starp ''Lyon'' un ''Bayern'' noskaidrosies komanda, kura iekļūs Čempionu līgas finālā. Pusfināla spēles notiks 21. un 27. aprīlī.

Tikmēr bijušais ilggadējais Vācijas izlases un Minhenes kluba pirmais numurs Olivers Kāns uzskata, ka klubam vajadzētu pārdot franču pussargu Franku Riberī (27, interesi izrāda ''Barcelona'', ''Chelsea'' un ''Real''), bet iegūto naudu (tiek lēsts, ka Riberī vērtība varētu būt aptuveni 60 miljoni eiro) lietderīgi izmantot komandas nelielā pārveidošanā, iegādājoties pāris spēlētājus. ''Protams, visam ir sava robeža, taču 50 vai 60 miljoni eiro klubam būtu ļoti svarīgi. Izvēlaties – Riberī vai 60 miljonus? Šī nauda palīdzētu pastiprināt komandu vēl vairāk, iegādājoties divus vai trīs spēlētājus – labās malas pussargu un centra pussargu. Mūsdienās maksās 100 miljonus par futbolistu ir fantāzija. Nevaru iedomāties, kurš par Riberī varētu maksāt vairāk par 50 miljoniem eiro,'' savu nostāju pauda leģendārais vārtsargs.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

  +9 [+] [-]

, 2010-04-16 16:49, pirms 14 gadiem
Šaubos vai Bayern ir pirmie rindā uz Lorisu!

 +16 [+] [-]

, 2010-04-16 16:51, pirms 14 gadiem
Loriss tiešām labs, bet lai labāk paskatās Šveices virzienā, tur Sionā spēlē kāds ļoti labs vārtsargs!

  +4 [+] [-]

, 2010-04-16 16:55, pirms 14 gadiem
Jankuks rakstīja: Es domāju, ka viņš drīzāk ietu uz Manchester City, jo tur vairāk maksās un ir iespēja kādreiz uzvarēt CL
Aha, City jau nu toč vajag GK, šiem ir viens no labākajiem PL vārtsargiem un viens no labākajiem PL jaunajiem vārtsargiem

  -1 [+] [-]

, 2010-04-16 17:26, pirms 14 gadiem
ka kaut kas paradas ta visi min al Mcity

  +3 [+] [-]

, 2010-04-16 18:27, pirms 14 gadiem
Loriss tiešām ir neticami labs. beidzot arī kāds megatalants, kurš realizējas uzreiz, nevis tiek slavināts un tikai pie 30 izšauj. lai gan nedomāju, ka pats Loriss tik agri būs ar mieru pamest Franciju. viņš spēlē vienā no Francijas labākajiem klubiem, cīnās Čempionu Līgā starp četrām labākajām komandām, ir viens no komandas līderie, kā arī izlasē iekarojis Nr.1. pāreja uz Bayern tik jaunā vecumā varētu vairāk kaitēt karjerai nekā nākt par labu. kā arī pats Loriss ir no tiem, kurš spēlēs savā klubā tik ilgi, cik tam viņš būs vajadzīgs.

  -3 [+] [-]

, 2010-04-16 19:25, pirms 14 gadiem
Uz Lorisu kandidē arī Manchester "United" - pieprasīts vārtu vīrs.
Slēpts komentārs: ZZ-TOP

  +3 [+] [-]

, 2010-04-16 20:24, pirms 14 gadiem
ZZ-TOP rakstīja: Diezgan draņķīgi tulkot HUGO par UGO Vai vēl labāk par IGO
Kādēļ viņš vienkārši nevar palikt HUGO ?:O

Ja godīgi , gribētu HUGO redzēt Almunias vietā, bet tikai tādā gadījumā ja notiek klubu maiņa!
Pirmkārt, "H" burtu neizrunā. Otrkārt, gan jau katrs skolnieks būs dzirdējis par tādu autoru kā Viktors Igo. Un tagad padomājam, kā franciski rakstītos šī autora uzvārds?...Jā, tieši "Hugo". Tātad problēma atrisinās pati no sevis un mums sanāk "Igo"

     [+] [-]

, 2010-04-16 20:29, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Šaubos vai Bayern ir pirmie rindā uz Lorisu!
Un kāpēc gan ne? Pārējām 2 ČL pusfinālistēm, neskaitot "Lyon", kuras sastāvā Igo jau spēlē, tuvākajos gados diez vai būtu jāsatraucas par pirmā vārtsarga posteni (skat. Valdess un Hulio Sēzars).

Bet priekš "Bayern" Igo tiešām vajadzētu būt kandidātam nr.1. Arī naudas minheniešiem gana Pašlaik gan vairāk derētu padomāt par aizsardzību, bet dzirdēts, ka vasarā kluba tieši šī līnija tikšot pastiprināta.
Ak jā, un MU taču ir Fosters

     [+] [-]

, 2010-04-16 21:54, pirms 14 gadiem
futbolasirds rakstīja: Loriss tiešām labs, bet lai labāk paskatās Šveices virzienā, tur Sionā spēlē kāds ļoti labs vārtsargs!
Nu nedomāju, ka tieši Bayern būs tie, kas ņems to labo vārtsargu tā uzreiz, bet, ja viņš tā turpinās, kā ir iesācis, tad, manuprāt, kādā Ligue 1 vai Bundeslīgas lejasgala komandā varētu mierīgi tikt. Lejasgala, nevis tāpēc, ka slikti spēlētu (spēlē lieliski), bet tāpēc, ka šādi vadošie klubi neņem vēl tik mazpazīstamus spēlētājus no attīstības valstīm. Viņiem vajag zvaigznes.

Loriss ir labs, jā, ja pa tēmu, bet es ieteiktu labāk nopirkt Noieru. Ļoti patīk šī vārtsarga spēle. Nevajag aizmirst arī Akinfejevu, kurš, es nezinu kāpēc, vēl sēž Krievijā. Adlers vēl ir ļoti labs turpat Vācijā. Izvēle ir pietiekama...

  +3 [+] [-]

, 2010-04-16 21:56, pirms 14 gadiem
ZZ-TOP rakstīja: Diezgan draņķīgi tulkot HUGO par UGO Vai vēl labāk par IGO
Kādēļ viņš vienkārši nevar palikt HUGO ?:O

Ja godīgi , gribētu HUGO redzēt Almunias vietā, bet tikai tādā gadījumā ja notiek klubu maiņa!
Nezini franču valodu - nerunā! Vai tad tu Anrī arī sauc par Henriju?

  +1 [+] [-]

, 2010-04-16 22:04, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Pirmkārt, "H" burtu neizrunā. Otrkārt, gan jau katrs skolnieks būs dzirdējis par tādu autoru kā Viktors Igo. Un tagad padomājam, kā franciski rakstītos šī autora uzvārds?...Jā, tieši "Hugo". Tātad problēma atrisinās pati no sevis un mums sanāk "Igo"
Ja runā par "Hugo" atveidi latviešu valodā, tad tas ir diezgan interesants gadījums. Lielākoties tomēr galvenais veids, kā personvārdu atveido latviešu valodā, ir, balstoties uz tā izrunu oriģinālvalodā. Tomēr, lai arī paši francūži Hugo izrunā kā Ugo, latviski pareizi ir atveidot Igo. Manuprāt, nedaudz dīvaini, jo te tomēr nav runa par tādu burtu vai skaņu, kuru latviešu valodā nevar atveidot (kā piemēŗam, tas ir ar vairākiem vācu burtiem).

     [+] [-]

, 2010-04-16 22:32, pirms 14 gadiem
Vizuālam iespaidam - youtube.com: YouTube
- Hugo Lloris fait le Clown

     [+] [-]

, 2010-04-17 00:53, pirms 14 gadiem
Tiešām ceru, ka Bayern dabūs Lorisu, bet maz ticams....

     [+] [-]

, 2010-04-17 00:56, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Vizuālam iespaidam - youtube.com: YouTube
- Hugo Lloris fait le Clown
Ha labs, ritīgs fail džekam

     [+] [-]

, 2010-04-17 01:20, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Loriss ir labs, jā, ja pa tēmu, bet es ieteiktu labāk nopirkt Noieru. Ļoti patīk šī vārtsarga spēle. Nevajag aizmirst arī Akinfejevu, kurš, es nezinu kāpēc, vēl sēž Krievijā. Adlers vēl ir ļoti labs turpat Vācijā. Izvēle ir pietiekama...
Tak neviens viņiem nedos ne Noieru ne Ādleru, turklāt pēdējā laikā abi jaunuļi pieļauj vienu rupju kļūdu pēc otras. Noiers šajā ziņā vispār izceļas. Sāk pat atgādināt Vīzi
Man jau personīgi Ādlers patīk...ir jau viņš arī izlases pirmais numurs.
Par Akinfejevu grūti ko pateikt. Viņš ir lielisks, bet diez vai "Bayern" skatās Krievijas virzienā.
Pagaidām Loriss būtu labākā izvēle, manuprāt.

     [+] [-]

, 2010-04-17 01:27, pirms 14 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Ja runā par "Hugo" atveidi latviešu valodā, tad tas ir diezgan interesants gadījums. Lielākoties tomēr galvenais veids, kā personvārdu atveido latviešu valodā, ir, balstoties uz tā izrunu oriģinālvalodā. Tomēr, lai arī paši francūži Hugo izrunā kā Ugo, latviski pareizi ir atveidot Igo. Manuprāt, nedaudz dīvaini, jo te tomēr nav runa par tādu burtu vai skaņu, kuru latviešu valodā nevar atveidot (kā piemēŗam, tas ir ar vairākiem vācu burtiem).
Fonētiski gan tīrs latviešu "u" šeit nesanāks. Drīzāk kaut kas starp "u" un "i". Neesmu gan pētījis šo likumu, bet būtu jau interesanti paanalizēt, jo šis jautājums reiz pa reizei atkal tiek pacelts dienasgaismā.

     [+] [-]

, 2010-04-17 06:54, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tak neviens viņiem nedos ne Noieru ne Ādleru, turklāt pēdējā laikā abi jaunuļi pieļauj vienu rupju kļūdu pēc otras. Noiers šajā ziņā vispār izceļas. Sāk pat atgādināt Vīzi
Man jau personīgi Ādlers patīk...ir jau viņš arī izlases pirmais numurs.
Par Akinfejevu grūti ko pateikt. Viņš ir lielisks, bet diez vai "Bayern" skatās Krievijas virzienā.
Pagaidām Loriss būtu labākā izvēle, manuprāt.
Un Lorisa labākā izvēle, protams, būtu Bayern?

  +1 [+] [-]

, 2010-04-17 10:02, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tak neviens viņiem nedos ne Noieru ne Ādleru,
Un kāpēc tu domā, ka Liona atdos Lorisu Bayern?