Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" pagarina līgumu ar Lāmu un Milleru, "Juventus" - ar Pirlo

"Bayern" pagarina līgumu ar Lāmu un Milleru, "Juventus" - ar Pirlo
Filips Lāms
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa izcīņas priekšvakarā līgumus ar saviem futbolistiem pagarinājuši pazīstami Eiropas klubi Minhenes "Bayern" un Turīnas "Juventus". "Bayern" noslēdza jaunas vienošanās ar Filipu Lāmu un Tomasu Milleru, savukārt "Juventus" pagarināja līgumu ar Andrea Pirlo.

30 gadus vecais "Bayern" kapteinis Filips Lāms pagarinājis līgumu ar Minhenes kluba par diviem gadiem – līdz 2018.gada 30.jūnijam. Minhenē dzimušais aizsargs Lāms "Bayern" pirmajā komandā debitēja 2002.gadā, tiesa, pēc tam vairākas sezonas pavadīja īrē Štutgartē. 2004.gadā Lāms debitēja Vācijas izlasē, kur ir aizvadījis jau vairāk nekā 100 spēļu un piedalījies trijos Eiropas čempionātos un divās Pasaules kausa izcīņās. Aizvadītajā sezonā Lāms pārstāvēja "Bayern" 47 mačos.

Divu gadu līguma pagarinājums ir arī 24 gadus vecajam "Bayern" uzbrucējam Tomasam Milleram, kuram jaunā vienošanās paredz sadarbību līdz 2019.gada 30.jūnijam. Millers "Bayern" pirmajā komandā startēja 2008.gadā, bet divus gadus vēlāk piedzīvoja savu debiju arī Vācijas izlasē. Pagājušajā sezonā Millers "Bayern" rindās piedalījās 53 spēlēs un guva 28 vārtus.

Tikmēr Itālijas čempions Turīnas "Juventus" turpinās sadarbību ar pieredzējušo pussargu Andrea Pirlo. Bijušais "Milan" līderis pārgāja uz Turīnu 2011.gadā, palīdzot "Juventus" tikt pie trim čempiona tituliem trijās sezonās. Jaunais līgums ar "Juventus" pazīstamajam pussargam ir līdz 2016.gada 30.jūnijam. Pagājušajā sezonā Pirlo piedalījās 46 "Juventus" spēlēs un guva sešus vārtus. Kopš 2002.gada pussargs spēlē arī Itālijas izlasē, karjeras laikā aizvadot 109 spēles un gūstot 13 vārtus.

Izmantotie resursi:
FC Bayern München - Offizielle Website
Welcome - Juventus.com
Live scores, results, fixtures, tables,...