Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Ivanovičs pagarina līgumu ar ''Chelsea''; Van Nistelrojs vasarā pametīs Hamburgu

Ivanovičs pagarina līgumu ar ''Chelsea''; Van Nistelrojs vasarā pametīs Hamburgu
Braņislavs Ivanovičs
Foto: AFP/Scanpix

Londonas ''Chelsea'' un Serbijas izlases aizsargs Braņislavs Ivanovičs pagarinājis savu līgumu ar Londonas klubu līdz 2016. gada vasarai. Tikmēr Vācijas Bundeslīgas kluba ''Hamburger SV'' nīderlandiešu uzbrucējs Rūds van Nistelrojs atzinis, ka vasarā pametīs Hamburgas klubu. Piedāvājam arī citus jaunumus.

Londonas ''Chelsea'' aizsargs Braņislavs Ivanovičs pagarinājis savu līgumu ar savu pašreizējo klubu līdz 2016. gada vasarai. Serbijas izlases aizsargs 2008. gadā pārgāja no Maskavas ''Lokomotiv'' uz ''Chelsea'' un aristokrātu rindās aizvadījis 99 spēles. Labās malas aizsargs, kurš var spēlēt arī kā centra aizsargs, atzīst, ka ir priecīgs par paveikto.

"Šis ir liels solis manā karjerā. Vēlos palīdzēt ''Chelsea'' izcīnīt vēl vairākus titulus. Manos plānos vienmēr bija palikt ''Chelsea'','' izteicās Ivanovičs, kurš par savu labāko mirkli aristokrātos uzskata 2008./2009. gada sezonas 1/4 fināla spēli Čempionu līgā pret ''Liverpool'', kur viņš guva divus vārtus (skatīt video). ''Man nepatīk domāt par pagātni, jo katru dienu ir jāprogresē un jādomā par svarīgiem sīkumiem katrā nākamajā spēlē. Atceroties labākos mirkļus, manuprāt, tie divi vārti, kurus guvu pret ''Liverpool'', deva man pārliecību.''

Pēc vairākām spekulācijām ''Hamburger SV'' uzbrucējs Rūds van Nistelrojs ir paziņojis, ka vasarā, kad beigsies viņa līgums ar Hamburgas klubu, viņš pametīs savu pašreizējo komandu, bet atlikušajās 13 spēlēs veltīs visu uzmanību ''HSV''. Janvāra transfēra loga laikā par Van Nistelroju interesējās viņa bijušais klubs Madrides ''Real'', tomēr ''Hamburger SV'' nevēlējās šķirties no pieredzējušā nīderlandiešu uzbrucēja, kurš spēlējis tādos klubos kā ''PSV Eindhoven'', Mančestras ''United'' un pieminētajā Madrides ''Real''.

Savukārt no Vācijas Bundeslīgas kluba Frankfurtes ''Eintracht'' padzīts Grieķijas uzbrucējs Joanis Amanatidis. Vienības galvenais treneris Mihaels Skibe par galveno iemeslu min spēlētāja izteiktos komentārus kādā no intervijām. Amanatidis vienā no intervijām iztecies, ka ir labā fiziskā formā, bet treneris Skibe viņu neiekļauj sastāvā, jo uzskata, ka grieķu uzbrucējam ir muguras savainojums. 29 gadus vecais Amanatidis tagad vairs neietilpst Frankfurtes ''Eintracht'' galvenā trenera plānos, un turpmāk viņš tikai trenēsies ar vienības pirmo komandu. Amanatidis spēlē Frankfurtē no 2005. gada un 133 spēlēs guvis 42 vārtus.

Pārmaiņas skārušas arī Itāliju. Florences ''Fiorentina'' par 3,8 miljoniem eiro Brazīlijas klubam ''Internacional'' pārdevusi argentīniešu pussargu Mario Bolati, kura karjeras posms ''Serie A'' raksturojams kā neveiksmīgs. Bolati 2010. gada janvārī tieši par 3,8 miljoniem eiro uz ''Fiorentina'' pārcēlās no ''Porto''.

Tikmēr pēdējās vietas īpašniece ''Bari'' atlaidusi galveno treneri Džampjero Venturu, kurš savā amatā bija kopš 2009. gada vasaras. Bari pilsētas klubam, kurš ar 14 punktiem ''Serie A'' turnīra tabulā atrodas pēdējā vietā, tagad atrasts aizvietotājs – Bortolo Muti. Speciālists, kurš iepriekšējās sezonas otro pusi pavadīja pie ''Atalanta'' stūres.

Ivanoviča gūtie vārti pret ''Liverpool'' 2009. gada Čempionu līgas 1/4 finālā

Izmantotie resursi:
Football Italia - the Italian football website...
FIFA.com - Fédération Internationale de...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-11 10:31, pirms 13 gadiem
Tieši tā! Braņa būtībā ir labās malas aizsargs, kurš izlasē spēlē aizsardzības centrā kopā ar Vidiču. Man ir pārliecība, ka "Chelsea" Ivanovičs galīgi neder kā centra aizsargs. Tagad, kad iegādāts Luiss, serbs varēs atgriezties aizsardzības labajā malā.

Kas attiecas uz Rūdi, būšu ļoti vīlies, ja viņš atgriezīsies "Real", no kurienes viņam nācās aiziet. Tas būtu diezgan pazemojoši. Derētu ņemt piemēru no Sneidera, kurš madridiešus pasūtīja 3 mājas tālāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-11 12:12, pirms 13 gadiem
Starp citu, šorīt izlasīju neticami smieklīgu ziņu.

Premier League - Paper Round: United to be sold...

Tad jau drīz Man Utd fani varēs sākt atbalstīt Pasaules kausu Katarā

  +1 [+] [-]

, 2011-02-11 21:53, pirms 13 gadiem
Ivanovičs ir lielisks spēlētājs. Līguma pagarināšana ir tikai loģisks solis. Interesanti, kas tagad notiks ar Amanatidi.