Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Leverkūzene kausā divreiz atspēlējas, izrauj uzvaru un turpina sezonu perfekti

Leverkūzene kausā divreiz atspēlējas, izrauj uzvaru un turpina sezonu perfekti
Foto: AP/Scanpix

Vācijas kausa jeb ''DFB Pokal'' ceturtdaļfinālā uzvaru svinēja Leverkūzenes ''Bayer'', kas divreiz atspēlējās un pieveica ''Stuttgart'' – 3:2.

• Viesus 11. minūtē vadībā izvirzīja Valdemārs Antons. Otrā puslaika ievadā Roberts Andrihs prata izlīdzināt, bet jau 58. minūtē štutgartieši atjaunoja pārsvaru, precīzi sitot Krisam Fīriham.

• Spēles izšķirošajā nogrieznī dominēja ''Bayer''. 66. minūtē Amins Adlī izlīdzināja, bet pamatlaika pēdējā minūtē Džonatans Tā pēc centrējuma ar galvu izrāva uzvaru un pusfinālu Leverkūzenei.

• Leverkūzenieši 30 aizvadītajās spēlēs visu turnīru ietvaros šajā sezonā vēl nav izjutuši zaudējuma garšu.

• Rīt norisināsies pēdējais ceturtdaļfināls, kurā Menhengladbahas ''Borussia'' viesosies pie trešās līgas kluba ''Saarbrucken''.

Vācijas kauss, ceturtdaļfināls

PārisRezultāts
Saarbrucken – Borussia M07.02.
Hertha Berlin – Kaiserslautern1:3
Bayer Leverkusen – Stuttgart3:2
St. Pauli – Dusseldorf2:3

, 2024-02-07 00:02, pirms 3 mēnešiem
Sen nav bijis tā, ka top 5 līgas klubs vienā sezonā triumfē UEFA kausā/Eiropas līgā,kā arī triumfē nacionālajā čempionātā. Iepriekšējais klubs, kas to paveicis, ir Valensija 2003./04. Sosezon tas var atkal notikt, jo Bayer un Liverpool ir nopietni pretendenti.
Minhenes "Bayern" un Lovro Zvonareks (Nr. 34) pēc vārtu guvuma. Foto: Michael Weber/Imago Images/Scanpix

Neuzveiktā Leverkūzene grauj, 19 gadīgam horvātam pirmie vārti "Bayern" rindās

Leverkūzenes "Bayer" atliek nezaudēt vēl tikai trijās spēlēs un Šavi Alonso trenētā komanda šosezon būs palikusi neievainota. Vācijas Bundeslīgas priekšpēdējā kārtā leverkūzenieši ar 5:0 satrieca "Bochum", nezaudējot visās 50 līdzšinējās spēlēs šosezon.
Maincas kluba futbolisti Jonatans Burkards, Džēsons Lī un Silvāns Vidmers. Foto: Thomas Frey/Frey-Pressebild/Deines.Imago Images/Scanpix

Izdzīvošanas režīmā esošā Mainca 12 minūtēs satriec Čempionu līgas finālisti

Ievērojamāko uzvaru šosezon izcīnīja un no izkrišanas zonas izkļuva "Mainz" kluba futbolisti, kuri Vācijas Bundeslīgas priekšpēdējā kārtā ar 3:0 sakāva UEFA Čempionu līgas finālu sasniegušo Dortmundes "Borussia".
Mirklis pēc Štutgartes vārtu guvuma: Denizs Undavs ar laukumā izmesto alu. Foto: Tom Weller/DPA/Picture-Alliance/Scanpix
1

Girasī 26. vārti Štutgartei ļauj apsteigt "Bayern", Undavs nosmādē mājinieku alu

Vācijas Bundeslīgas priekšpēdējās kārtas pirmajā spēlē vicelīderes aili kopvērtējumā atguva Štutgartes vienība, kura izbraukumā pieveica (1:0) Augsburgas komandu.