Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Leverkūzene kausā divreiz atspēlējas, izrauj uzvaru un turpina sezonu perfekti

Leverkūzene kausā divreiz atspēlējas, izrauj uzvaru un turpina sezonu perfekti
Foto: AP/Scanpix

Vācijas kausa jeb ''DFB Pokal'' ceturtdaļfinālā uzvaru svinēja Leverkūzenes ''Bayer'', kas divreiz atspēlējās un pieveica ''Stuttgart'' – 3:2.

• Viesus 11. minūtē vadībā izvirzīja Valdemārs Antons. Otrā puslaika ievadā Roberts Andrihs prata izlīdzināt, bet jau 58. minūtē štutgartieši atjaunoja pārsvaru, precīzi sitot Krisam Fīriham.

• Spēles izšķirošajā nogrieznī dominēja ''Bayer''. 66. minūtē Amins Adlī izlīdzināja, bet pamatlaika pēdējā minūtē Džonatans Tā pēc centrējuma ar galvu izrāva uzvaru un pusfinālu Leverkūzenei.

• Leverkūzenieši 30 aizvadītajās spēlēs visu turnīru ietvaros šajā sezonā vēl nav izjutuši zaudējuma garšu.

• Rīt norisināsies pēdējais ceturtdaļfināls, kurā Menhengladbahas ''Borussia'' viesosies pie trešās līgas kluba ''Saarbrucken''.

Vācijas kauss, ceturtdaļfināls

PārisRezultāts
Saarbrucken – Borussia M07.02.
Hertha Berlin – Kaiserslautern1:3
Bayer Leverkusen – Stuttgart3:2
St. Pauli – Dusseldorf2:3

, 2024-02-07 00:02, pirms 4 mēnešiem
Sen nav bijis tā, ka top 5 līgas klubs vienā sezonā triumfē UEFA kausā/Eiropas līgā,kā arī triumfē nacionālajā čempionātā. Iepriekšējais klubs, kas to paveicis, ir Valensija 2003./04. Sosezon tas var atkal notikt, jo Bayer un Liverpool ir nopietni pretendenti.
Vensāns Kompanī. Foto: Reuters/Scanpix
2

Kompanī varētu kļūt par nākamo Minhenes ''Bayern'' galveno treneri

Beļģietis Vensāns Kompanī varētu kļūt par nākamo Minhenes ''Bayern'' galveno treneri, vēsta mediji. Vācijas grands ir uzsācis pārrunas ar ''Burnley'' par kompensācijas apmēru, lai Kompanī varētu pārcelties uz Minheni.
"Stuttgart" futbolisti pēc vārtu guvuma. Foto: Tom Weller/AP/Scanpix
2

Kramariča meistarklase pret "Bayern" un pašu uzvara Štutgartei sniedz sudrabu

Vācijas futbola Bundeslīgā piekto reizi vēsturē sudraba godalgas izcīnījis Štutgartes klubs. Šodien pēdējā kārtā štutgartieši ar 4:0 sakāva Menhengladbahas komandu, kā arī sagaidīja "Hoffenheim" panākumu (4:2) pār Minhenes "Bayern".
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.