Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Eintracht" noslēdz piecu gadu līgumu ar jauno turku uzbrucēju Uzunu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Eintracht" noslēdz piecu gadu līgumu ar jauno turku uzbrucēju Uzunu
Džans Uzuns. Foto: Imago Images/Scanpix

LETA--AP. Vācijas bundeslīgas futbola klubs Frankfurtes "Eintracht" vienojies par piecu gadu līgumu ar jauno turku uzbrucēju Džanu Uzunu, otrdien pavēstīja komanda.

18 gadus vecais Uzuns, kurš dzimis un audzis Vācijā, aizvadītajā sezonā "Nuremberg" komandas rindās otrajā bundeslīgā guva 16 vārtus 30 spēlēs, bet kopumā izcēlās ar 19 precīziem sitieniem 32 mačos.

"Uzuns ir viens no lielākajiem talantiem Vācijas futbolā," teikts "Eintracht" valdes pārstāvja Markusa Krešes paziņojumā. "Esam priecīgi, ka viņš izvēlējies mūsu klubu, neskatoties uz piedāvājumiem no visas Eiropas. Viņam ir neticama meistarība savam vecumam."

"Eintracht" iepriekšējā sezonā bundeslīgā ierindojās sestajā vietā un kvalificējās šīs sezonas UEFA Eiropas līgas turnīram.

Uzuns iepriekš pārstāvējis Turcijas U-17 un U-18 izlases, bet šī gada martā debitēja Turcijas nacionālās valstsvienības rindās, dodoties laukumā pārbaudes spēlē ar Ungāriju. Turcijas izlases sastāvā dalībai šī gada Eiropas čempionātā jaunais uzbrucējs gan neiekļuva.

Izmantotie resursi:
LETA