Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: vācietis Fliks kļūst par jauno ''Barcelona'' galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Oficiāli: vācietis Fliks kļūst par jauno ''Barcelona'' galveno treneri
Hansi Fliks. Foto: SIPA/Scanpix

Spānijas klubs ''Barcelona'' paziņojis, ka par tās jauno galveno treneri iecelts bijušais ''Bayern'' un Vācijas izlases treneris Hansi Fliks, ar kuru noslēgts līgums uz nākamajām divām sezonām.

Spānijas ''La Liga'' komanda ''Barcelona'' oficiāli pavēstījusi, ka par Čavi Ernandesa aizstājēju galvenā trenera amatā kļūs vācietis Hansi Fliks. Ar viņu noslēgts līgums uz nākamajām divām sezonām jeb līdz 2026. gada jūnija beigām.

Pēc sezonas beigām, kurā ''Barcelona'' finišēja otrajā vietā ''La Liga'', klubs tomēr izšķīrās neturpināt sadarbību ar Čavi, kurš vēl sezonas gaitā pats paziņoja par došanos prom no trenera amata. Kā galvenais favorīts viņa aizstājējā tika minēts bijušais Minhenes ''Bayern'' un Vācijas izlases treneris Fliks, ar kuru ātri vien panākta vienošanās.

Fliks no 2000. līdz 2005. gadam trenēja ''Hoffenheim'', bet pēc tam no 2019. līdz 2021. gadam bija ''Bayern'' galvenais treneris. Vēlāk viņš divus gadus trenēja Vāciju, neturpinot darbu pēc neveiksmīgās Pasaules kausa izcīņas. Ar ''Bayern'' viņš divas reizes kļuva par Bundeslīgas čempionu un reizi par Vācijas kausa, Vācijas Superkausa, UEFA Čempionu līgas, UEFA Superkausa un FIFA klubu Pasaules kausa uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...

     [+] [-]

, 2024-05-29 16:45, pirms 3 nedēļām
Neredzu variantus, kā šeit varētu izveidoties kaut kas labs starp vācu un spāņu mentalitātēm. Varbūt es kļūdos, bet ticamība maza.

     [+] [-]

, 2024-05-29 19:17, pirms 3 nedēļām
Vai tad spāņiem savu treneru trūkst

     [+] [-]

, 2024-05-29 19:34, pirms 3 nedēļām
Galaktiķiem būs vakars uz ezera. Var aiziet uz baznīcu un lūgt piedošanu.

     [+] [-]

, 2024-05-29 19:47, pirms 3 nedēļām
Hose Girtinho rakstīja: Galaktiķiem būs vakars uz ezera. Var aiziet uz baznīcu un lūgt piedošanu.
Nu nu.
Barcai pašai vajag uzlabot aizsardzību savākdāk ar Flika high line vienas ziepes vien būs

     [+] [-]

, 2024-05-29 19:58, pirms 3 nedēļām
GreenBoston#7 rakstīja: Nu nu.
Barcai pašai vajag uzlabot aizsardzību savākdāk ar Flika high line vienas ziepes vien būs
Tas bija joks un troļļošana. Barcai nekas nevar palīdzēt pašreizējā situācijā. Spānija ir oficiāli pasludināta par fermeru līgu, kurā ir viens klubs, kurš vismaz 3 sezonas būs pārliecinošs čempions bez pilnīgas nekādas intrigas. Tam ir dažādi iemesli, bet galvenais ir pašas Barsas problēmu paketē. Tieši tāpēc šosezon es La Ligai praktiski nesekoju, jo tam vienkārši nebija jēgas (apmēram, tas pats, kas sekot PSG).

     [+] [-]

, 2024-05-29 20:03, pirms 3 nedēļām
Vienīgā pozitīvā lieta ir Tonija pensionēšanās (lai viņam mūžīga slava). Un ironiskā kārtā pašreizējais "Real" modelis un treneris man ir viens no vismazāk pretīgākajiem vēsturē, ja neskaita to nezināmas izcelsmes radījumu, kura iesauka atgādina Aleksanda Milna slavenāko literāro darbu. Bet arī ar to ir par maz, lai es jebkad šo klubu uzlūkotu mazāk negatīvi. Vienīgā iespēja, lai es tam justu līdzi, ja pretī būtu ManUre, bet tas arī viss.

     [+] [-]

, 2024-05-29 22:36, pirms 3 nedēļām
Ja spēs sakārtot aizsardzību,kad aizsargājās kā komanda nevis paļujas tikai uz fiziskajiem dotumiem,gan jau noķers,var sanākt ar interesanti.
Sastāvs nemaz tik slikts,kā te daudzi stāsta,nav,ir kur augt.
Principā vajag tikai divas pozīcijas,spēcīgs un presinga izturīgs balsta pussargs,kas nesamulst,kad uz viņu spiež un vēl kreisās malas uzbrucējs,kas būtu stabils,nevis divas spēles izšauj un tad paņem brīvdienas.