Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi: "Aizvien vairāk esmu pārliecināts, ka citā klubā Eiropā nespēlēšu"

Andrejs Siliņš

Mesi: "Aizvien vairāk esmu pārliecināts, ka citā klubā Eiropā nespēlēšu"
Lionels Mesi
Foto: AFP / Scanpix

Argentīnas futbola superzvaigzne Lionels Mesi vietējam medijam norādījis, ka, visticamāk, savā atlikušajā spēlētāja karjerā Eiropā nemainīs klubus un spēlēs tikai spāņu superkluba "Barcelona" rindās.

30 gadus vecais Mesi visu līdzšinējo karjeru pavadījis Barselonas kluba sastāvā, veicot neskaitāmus ierakstus kluba bagātajā vēstures grāmatā. "Barcelona" sistēmai Mesi pievienojās jau 14 gadu vecumā 2001. gadā, bet pagājušā gada rudenī parakstīja jaunu līgumu ar klubu līdz 2021. gadam.

Tajā iestrādāta neticami milzīga pārejas summa 700 miljonu eiro apmērā, taču, kā ik katru gadu, arī šopavasar sezonas izskaņā aktualizējušās runas par iespējamo Mesi došanos prom no Katalonijas. Pats futbolists gan sarunā ar kādu no vietējām televīzijām norādījis, ka Eiropas kontinentā, visticamāk, nevienā citā klubā karjeras laikā nespēlēs: "Aizvien vairāk esmu drošs, ka "Barcelona" būs mans vienīgais klubs Eiropā."

Toties nav izslēgts, ka karjeras izskaņā Mesi varētu atgriezties dzimtenē un uzspēlēt "Newell's Old Boys" - tieši šī kluba sistēmā Mesi deviņdesmitajos gados sāka apgūt futbolista iemaņas. "Vienmēr esmu vēlējies kādu dienu uzspēlēt Argentīnā," sacīja Mesi. "Nezinu, vai tas notiks, bet tāda doma man ir. Tas būtu tikai "Newell's Old Boys", nekur citur. Gribētos tur pavadīt vismaz sešus mēnešus."

"Newell's Old Boys" klubs šogad svinēs savu 115. dzimšanas dienu, un tas bijis viens no Argentīnas klubu futbola pamatlicējiem. Nule kā aizvadītajā sezonā komanda ieņēma 22. vietu 28 komandu konkurencē un saglabāja vietu augstākajā līgā. Tiesa, klubam sezonas laikā nesamaksāto parādu dēļ tika atņemti punkti.

Vienīgais lielais panākums, kas aizvien pietrūkst Mesi, ir Pasaules kausa izcīnīšana. Lai gan savulaik Spānija piedāvājusi talantīgajam uzbrucējam mainīt pilsonību, Mesi norādīja, ka ne brīdi nav nožēlojis izvēli spēlēt Argentīnas izlasē. "Vienu dienu runāju ar draugu, un viņš teica - ja es būtu izvēlējies Spāniju, es jau būtu izcīnījis Pasaules kausu. Tomēr tas nebūtu tas. Ne brīdi neesmu pieļāvis tādu domu. Izcīnīt Pasaules kausu ar Argentīnu būtu kaut kas unikāls."

Jūnijā Mesi un Argentīnas izlase sāks kārtējo mēģinājumu izcīnīt Pasaules kausu. Argentīniešiem D grupā pretī stāsies Islande, Horvātija un Nigērija. Rītdien Argentīna aizvadīs pārbaudes spēli pret Haiti, bet 9. jūnijā tiksies ar Izraēlu.

Izmantotie resursi:
https://www.eltrecetv.com.ar/

  -2 [+] [-]

, 2018-05-28 18:38, pirms 6 gadiem
Nu nebūs pasaules kausa. Nav tik spējīgi pārējie partneri.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-28 18:53, pirms 6 gadiem
basiiiccc rakstīja: Nu nebūs pasaules kausa. Nav tik spējīgi pārējie partneri.
Nav spējīgi? Tu esi redzējis sastāvu? vienīgā vājība viņiem ir aizsardzība, kas ir briesmīga, bet mids un uzbrukums ir pat loti ok. Šo drīzāk vari attiecināt uz Salahu vai CR7, jo vot viņiem tiešām nav spējīgi pārējie partneri

  -2 [+] [-]

, 2018-05-28 19:25, pirms 6 gadiem
TRIO rakstīja: Nav spējīgi? Tu esi redzējis sastāvu? vienīgā vājība viņiem ir aizsardzība, kas ir briesmīga, bet mids un uzbrukums ir pat loti ok. Šo drīzāk vari attiecināt uz Salahu vai CR7, jo vot viņiem tiešām nav spējīgi pārējie partneri
Ronaldo vismaz ir eiropas čempions ar nespējīgiem komandas biedriem.

  +3 [+] [-]

, 2018-05-28 19:35, pirms 6 gadiem
Normāli 28 komandas Argentīnas čempī

     [+] [-]

, 2018-05-28 19:56, pirms 6 gadiem
cobham
Bija pat 30 komandas iepriekš

     [+] [-]

, 2018-05-28 20:08, pirms 6 gadiem
andzinjshh rakstīja: cobham
Bija pat 30 komandas iepriekš
Un tikai viens aplis

     [+] [-]

, 2018-05-28 20:13, pirms 6 gadiem
Par messi.un argentīnu.veiksmi beļğijai vel.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-28 20:28, pirms 6 gadiem
TRIO rakstīja: Nav spējīgi? Tu esi redzējis sastāvu? vienīgā vājība viņiem ir aizsardzība, kas ir briesmīga, bet mids un uzbrukums ir pat loti ok. Šo drīzāk vari attiecināt uz Salahu vai CR7, jo vot viņiem tiešām nav spējīgi pārējie partneri
nu jau, nu jau. viduu tur speelee Banega un Biglia, vaartos tikko saluuza peedeejais kaut cik jeedziigais vaartsargs, kas tik un taa bija taals rezervists MU, jeedziigu maleejo aizsarg nav. jaa, ir aptuveni 10 ljoti labi uzbruceeji, bet vairaak par 3 jau reizee neuzlaidiisi. PORT vismaz BIJA jeedziiga aizsardziiba, nezinu, kas tur ir tagad liidz ar pepes aizieshanu no top kluba.

     [+] [-]

, 2018-05-28 20:58, pirms 6 gadiem
Būtu interesanti viņu redzēt Premjerlīgā piemēram, bet, ko par viņu padomātu Barcas fani. Laikam jau nebūs

     [+] [-]

, 2018-05-28 21:54, pirms 6 gadiem
TRIO protams lasīju es sastāvu kad bija raksts. Un kas tur tāds ir nosauc ja tik gudrs...manuprāt favorīti spāņi, franču, vācieši, brazili. Pārējie var tikai izšaut.

     [+] [-]

, 2018-05-29 09:24, pirms 6 gadiem
ASV, Japāna, Ķīna, ...