Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Modričs pagarina līgumu ar "Real Madrid", Gindoans oficiāli pievienojas "Barcelona"

Agris Suveizda

Modričs pagarina līgumu ar "Real Madrid", Gindoans oficiāli pievienojas "Barcelona"
Lūka Modričs. Foto: imago/Pressinphoto/Scanpix

Spānijas futbola superklubi "Real Madrid" un "Barcelona" pavēstījuši par līgumu parakstīšanu ar centra pussargiem Lūku Modriču un Ilkaju Gindoanu.

37 gadus vecais veterāns Modričs šovasar atraidīja interesi no Saūda Arābijas un ar Madrides klubu līgumu pagarinājis līdz nākamajai vasarai. Aizvadītajā sezonā Modričs Spānijas čempionātā sāka 19 no 33 spēlēm, guva četrus vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles.

Zagrebas "Dinamo" audzēknis un par 35 miljoniem no "Tottenham" nopirktais Modričs Madridē spēlē jau kopš 2012. gada, palīdzot izcīnīt piecus Čempionu līgas kausus, trīs Spānijas titulus, divus Karaļa kausus un virkni citu trofeju. Horvātijas izlasē Modričam ir 166 spēles un 24 vārti, sasniedzot 2018. gada Pasaules kausa finālu un 2022. gada pusfinālu. 2018. gadā Modričs tika atzīts par pasaules labāko futbolistu.

Tikmēr "Barcelona" vidējo līniju pastiprinājis Anglijas čempions un Čempionu līgas kausa ieguvējs Gindoans, kurš par velti pārnācis no "Manchester City" un parakstījis līgumu uz 2+1 sezonu. 2012. gada Vācijas čempions no Dortmundes "Borussia" uz Mančestru pārcēlās 2016. gadā – par 27 miljoniem eiro – un par Anglijas čempionu kļuva piecas reizes. Iepriekšējās trijās Premjerlīgas sezonās viņš izcēlās ar negaidītu rezultativitāti, 86 spēlēs sakrājot 29 vārtus un 10 rezultatīvas piespēles.

"Ja būtu devies prom no Mančestras, tad pasaulē bija tikai viens klubs, uz kuru pāriet bija jēga, - vai nu "Barcelona", vai nekas cits. Jau kopš bērnības sapņoju par šā kluba kreklu. Esmu pārliecināts, ka vēl vairākus gadus varu aizvadīt augstākajā līmenī, un gribu atgriezt Barselonu tur, kur tā ir pelnījusi būt. Atkal apvienošos ar savu veco draugu Levu [Robertu Levandovski] un spēlēšu trenera [Čavi Ernandesa] vadībā, kuru apbrīnoju ilgu laiku un ar kuru mums ļoti saskan raksturi un spēles redzējums," The Players Tribune rakstīja 32 gadus vecais Gindoans, kurš beidzot piepildīja ilgo sapni un apsēstību – Čempionu līgas kausa iegūšanu. Vācijas izlasē Gindoanam ir 67 spēles un 17 vārti.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/noticias...
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...
https://www.theplayerstribune.com/p...

     [+] [-]

, 2023-06-26 14:05, pirms 11 mēnešiem
Kas ir Ginduans?

     [+] [-]

, 2023-06-26 17:38, pirms 11 mēnešiem
[quote reperitolv]
Kas ir Ginduans?
tiesi tads pats jautajums!

     [+] [-]

, 2023-06-26 17:57, pirms 11 mēnešiem
Mudrišs

     [+] [-]

, 2023-06-26 18:47, pirms 11 mēnešiem
klunja rakstīja: [quote reperitolv]
Kas ir Ginduans?
tiesi tads pats jautajums!
Tas pats kas Agris Sueizda.