Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi nievājoši izsakās par "Barcelona" viceprezidentu

Rolands Eliņš

Mesi nievājoši izsakās par "Barcelona" viceprezidentu
Lionels Mesi
Foto:AP/Scanpix

Argentīnas futbola zvaigzne Lionels Mesi vērsies pret sevis pārstāvētā „Barcelona” kluba viceprezidentu Havjeru Fausu, apgalvojot, ka viņa zināšanas par futbolu ir minimālas un klubam būtu nepieciešami labākie vadītāji.

„Havjers Fauss ir cilvēks, kurš nekā nesaprot no futbola,”intervijā Katalonijas radio stacijai RAC1 norādījis Lionels Mesi. „Viņš mēģina vadīt „Barcelona” kā biznesa projektu, taču šis ir futbola klubs. „Barcelona” ir labākais klubs pasaulē, un tam būtu vajadzīgi arī labākie vadītāji.”

Mesi noliedzis, ka šādu vārdu uzbrukumu Fausam velta, jo viceprezidents paziņojis, ka tuvākajā laikā netiks noslēgts jauns līgums ar argentīniešu superzvaigzni, argumentējot šādu lēmumu ar to, ka pavisam nesen līgums jau tika pagarināts un tā summa (16 miljoni eiro sezonā) arī ir atbilstoša. Mesi apgalvo, ka ne viņš, ne kāds viņa pārstāvis jaunu līgumu nav pieprasījis.

Spāņu kluba prezidents Sandro Rosels norādījis, ka neko par šādu Mesi vēlmi (iegūt jaunu līgumu) nav dzirdējis, bet, ja futbolistam ir šāda vēlme, viņa birojs ir atvērts pārrunām. „Barcelona” kluba pārstāvji jau pauduši, ka Mesi izteikumi ir necienīgi pret viņa klubu, kurš atbalstījis futbolistu gan viņa nodokļu nemakšanas skandālā, gan saistībā ar pēdējiem ziņojumiem par viņa tēvu.

Mesi komentējis arī pret viņa tēvu vērstās apsūdzības: „Mana ģimene savu nostāju jau ir paudusi. Ļoti nožēloju, ka šādas aizdomas pastāv, jo visa nauda, ko ieguvām, organizējot šīs spēles, tika ziedota labdarībai.”

Izmantotie resursi:
goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-21 16:22, pirms 11 gadiem
Daugava atbriivojusies no Stenlija Ibes liiguma, taapeec citiem buus gruuti paarsoliit. Tik daudz augstaakaas klases banaanu Manchesteraa neatrast...

  -4 [+] [-]

, 2013-12-21 16:30, pirms 11 gadiem
Nu ir klase, nemāk pat uzvārdu virsrakstā pareizi uzrakstīt

     [+] [-]

, 2013-12-21 16:41, pirms 11 gadiem
Aceros paris gadu atpakal visi ta lielija Barselonu,luk shis klubs ir ka gimene,visi ir izaudzinati Barselonas akademija un viss tur ir tik miligi,brinishkigi un kruta!

Izskatas ka neviss tik spidoshi nemaz tur nav!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-21 21:00, pirms 11 gadiem
Modritis rakstīja: Aceros paris gadu atpakal visi ta lielija Barselonu,luk shis klubs ir ka gimene,visi ir izaudzinati Barselonas akademija un viss tur ir tik miligi,brinishkigi un kruta!

Izskatas ka neviss tik spidoshi nemaz tur nav!
tas bija Laportas laikā,kad tiešām tika domāts par futbolu,Rosela laikā ir citādāk,kluba vadība tagad domā tikai par finansiālo pusi,tam,kas notiek laukumā un ap spēlētājiem,pievēršot maz uzmanības

     [+] [-]

, 2013-12-21 21:10, pirms 11 gadiem
un,ja kas,neviens Barcas pārstāvis nav teicis,ka Messi izteikumi ir necienīgi pret klubu,Jordi Majo kādreiz kandidēja uz Barcas prezidenta amatu(2003.gadā),bet ar pašreizējo vadību viņam nav nekāda sakara