Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Dani Alvesa tiesas process par iespējamu seksuālu vardarbību sāksies februārī

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dani Alvesa tiesas process par iespējamu seksuālu vardarbību sāksies februārī
Dani Alvess. Foto: Peter Dovgan/UK Sports/SIPA/Scanpix

LETA--AP. Brazīlijas futbola zvaigznes Dani Alvesa tiesas prāva par iespējamu seksuālu vardarbību sāksies 5.februārī, trešdien paziņoja Barselonas tiesa.

Alvess tiek apsūdzēts par seksuālu uzbrukumu sievietei Barselonas naktsklubā 2022.gada decembrī. Bijušais "Barcelona" aizsargs kopš janvāra atrodas izmeklēšanas cietumā. Viņa lūgumi atbrīvot futbolistu pret drošības naudu ir noraidīti, jo tiesa uzskatīja, ka viņš var aizbēgt.

Alvess ir noliedzis, ka būtu izdarījis pārkāpumus, apgalvojot, ka viņam ir bijis sekss ar apsūdzētāju. Augustā izmeklēšanas tiesnesis viņam izvirzīja apsūdzību, un tiesa paziņoja, ka ir pietiekami daudz pierādījumu, lai sāktu tiesas procesu.

Valsts prokuratūra pieprasa deviņu gadu cietumsodu. Advokāti, kas pārstāv iespējamo upuri, vēlas, lai viņš aiz restēm pavadītu 12 gadus.

40 gadus vecais Alvess ir izcīnījis 42 futbola trofejas, tostarp trīsreiz cēlis virs galvas Čempionu līgas kausu "Barcelona" rindās un divreiz Brazīlijas izlases sastāvā uzvarot "Copa Americas".

Viņš pagājušajā gadā Katarā spēlēja savā trešajā pasaules čempionātā.

Izmantotie resursi:
LETA