Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" treneris Martino saņēmis piedāvājumu vadīt Argentīnas izlasi

"Barcelona" treneris Martino saņēmis piedāvājumu vadīt Argentīnas izlasi
Herardo Martino
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola superkluba "Barcelona" galvenais treneris Herardo Martino pēc šīs sezonas varētu kļūt par Argentīnas izlases vadītāju, vēsta spāņu mediji.

Pēc vakar notikušā "Barcelona" treniņa Herardo Martino esot uzrunājis Argentīnas Futbola asociācijas (AFA) prezidents Hulio Grondona, piedāvājot savam tautietim divu gadu līgumu, kas stātos spēkā pēc Pasaules kausa izcīņas finālturnīra.

2013.gada jūlijā Martino parakstīja divu gadu līgumu ar "Barcelona". Līguma ietvaros paredzēts, ka tas var tikt lauzts arī vienpusēji, ja otra puse nav izpildījusi savas saistības. Gadījumā, ja līgums ir spēkā, un Martino izlemj par labu Argentīnai, tad Katalonijas klubam pienākas prāva kompensācija.

AFA izskatījusi arī vēl viena spēcīga Spānijas kluba – Madrides "Atletico" – galvenā trenera Djēgo Simeones kandidatūru. Šobrīd Argentīnas izlases galvenais treneris ir Alehandro Sabella, kurš ar komandu strādā kopš 2011.gada.

Argentīna Pasaules kausa finālturnīrā spēlēs F apakšgrupā ar Bosniju un Hercegovinu, Irānu un Nigēriju.

Izmantotie resursi:
AS.com

     [+] [-]

, 2014-03-14 16:06, pirms 11 gadiem
Izaugsmes iespejas atveras.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-15 12:38, pirms 11 gadiem
General Franc0 rakstīja: tad jau Martino nespes motivet slinkus (ka to teica 555) no Argentina, ta pat, ka nespej FCB slinkus motivet
Šaubos, vai Argentīnas problēma ir slinkums. Drīzāk nepietiekami meistarīgi aizsargi.