Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Fergusons: "Ronaldu nepaliks Madridē visu karjeru"

Andrejs Siliņš

Fergusons: "Ronaldu nepaliks Madridē visu karjeru"
Krištianu Ronaldu un sers Alekss Fergusons
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" galvenais treneris sers Alekss Fergusons izteicies, ka bijušais komandas pussargs Krištianu Ronaldu ir augstāki mērķi kā palikt visu karjeru Madrides "Real" vienībā, kur spēlē pašreiz.

Ronaldu atstāja Mančesteras klubu pagājušā gada vasarā, kad "Real" par pussargu samaksāja 80 miljonus sterliņu mārciņu. Tagad, kad "Real" izstājušies no Čempionu līgas sacensībām, Fergusons pauž savu nostāju - dzīve Santjago Bernabeu nav tik gaiša kā tā no malas izskatās.

"Nedomāju, ka ir viegli spēlēt tādā klubā kā Madrides "Real" - tam visapkārt ir viens liels cirks," savu nostāju skaidro skotu speciālists. "Ronaldu zina "Manchester United" vērtību un to ir teicis arī Rūds van Nīstelrojs - šeit futbolisti tiek pasargāti. Viņi nāk katru dienu uz mūsu treniņbāzi kur atrodas tikai komandas biedri un treneri."

"Madrides un vairāku lielo Itālijas klubu visus treniņus katru dienu filmē mediji un klātienē noskatās 2000 līdzjutēju," atšķirību skaidro Fergusons. "Šeit Mančesterā tas viss ir pilnīgi privāti - mēs neļaujam tā izmantot mūsu futbolistus." Fergusons atklājis, ka joprojām uztur ļoti labas attiecības ar Ronaldu un neizslēdz iespēju, ka portugāļu pussargs kādreiz nākotnē varētu atgriezties Mančesterā.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-03-14 17:26, pirms 14 gadiem
Es arii domaaju, ka Ronaldu apzinaasies, ka visa taa beerniibas sapnja piepildiishana par speleshanu MR, nepadariis vinju ne laimiigu, ne panaakumiem bagaataaku. Kaadu briidi vinsh to aptvers un atgrieziisies tur, kur ir vinja iistaa vieta. Un MU nodomineeja Fulhamu 3-0.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-03-14 17:48, pirms 14 gadiem
Ilgi vinsh vel speles REAL,jo nezinu vai kads gribes maksat tadu kapostu,es nedomaju ka REAL par kapeikam vinu pardos!
Taka Ronalda uz ilgu!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-14 17:52, pirms 14 gadiem
Modritis rakstīja: Ilgi vinsh vel speles REAL,jo nezinu vai kads gribes maksat tadu kapostu,es nedomaju ka REAL par kapeikam vinu pardos!
Taka Ronalda uz ilgu!!!
Liidz 2015. gadam liigums ar Real, domaju lidz tam briidim vinsh arii varetu tur palikt. =/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-14 19:34, pirms 14 gadiem
tempijs rakstīja: Liidz 2015. gadam liigums ar Real, domaju lidz tam briidim vinsh arii varetu tur palikt. =/
Līgumu arī var lauzt protams par to jāmaksā būtu kāds žuksnīts bet Ronaldo tā nav problēma ja gribētu viņs jau drīz arī varētu pamest klubu

  -1 [+] [-]

, 2010-03-14 19:51, pirms 14 gadiem
General Franco rakstīja: Lol, tā ir viņa pirmā sezona un visi jau gaida nez ko, ir jāsaprot ka visiem spēlētājiem ir kritumi un kāpumi un gaidīt tagad, ka Ronaldo gūs visās savās sezonās 40 vai vairāk vārtus ir diezgan pastulbi. Lai nu kam, bet tādam menedžerim kā Fergusons būtu tas jāsaprot... Es ari neticu ka Ronaldo beigs savu spēlētāju karjeru RM, visticamāk Portugālē vai Itālijā, jo pienāks laiks ka arī Ronaldo paliks vecs, bet pagaidām viņš spēlē Spānijā un nēesmu dzirdējis ka viņam tas nepatīktu...
tu maz saprati raksta jēgu un esi redzējis kaut vienu spēli ar Ronaldu dalību? Fergijs runā par to,ka Ronaldo gribēs izcīnīt trofejas un miera vējos trenēties,nevis dzīvot pastāvīgā stresā.
p.s. paskaties Ronaldo statisku šosezon,nav nemaz tik čābīga

     [+] [-]

, 2010-03-14 19:58, pirms 14 gadiem
puslaiks rakstīja: tu maz saprati raksta jēgu un esi redzējis kaut vienu spēli ar Ronaldu dalību? Fergijs runā par to,ka Ronaldo gribēs izcīnīt trofejas un miera vējos trenēties,nevis dzīvot pastāvīgā stresā.
p.s. paskaties Ronaldo statisku šosezon,nav nemaz tik čābīga
Salidzinajuma ar ko !? Ar ieprieksejo sniegumu man liekas ka ir ... taa vienkarsi ir zina pasam CR ka MU vienmer buss vieta prieks vina
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-03-14 21:54, pirms 14 gadiem
Būs viņš atpakaļ MU pēc dažiem gadiem - pieminiet manus vārdus. Tikai jautājums - vai tikpat labs kā kādreiz?

  +1 [+] [-]

, 2010-03-14 22:05, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Būs viņš atpakaļ MU pēc dažiem gadiem - pieminiet manus vārdus. Tikai jautājums - vai tikpat labs kā kādreiz?
Jautājums ir tāds, vai MU varēs atļauties tādu greznību kā atpirkt atpakaļ vienu no pasaulē labākajiem futbolistiem, ja ņem vērā, kādā parādu bedrē tagadējie īpašnieki ir iedzinuši klubu.

     [+] [-]

, 2010-03-14 23:45, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Jautājums ir tāds, vai MU varēs atļauties tādu greznību kā atpirkt atpakaļ vienu no pasaulē labākajiem futbolistiem, ja ņem vērā, kādā parādu bedrē tagadējie īpašnieki ir iedzinuši klubu.
buus jaatmaksaa?
saubos..ja 2015 gada beidzas liigums..un vins to nolemj nepagarinat..tad viss ir skaidrs..ka brivais agents vins var pievienoties MU

     [+] [-]

, 2010-03-15 01:09, pirms 14 gadiem
BayernM rakstīja: buus jaatmaksaa?
saubos..ja 2015 gada beidzas liigums..un vins to nolemj nepagarinat..tad viss ir skaidrs..ka brivais agents vins var pievienoties MU
Kas to zina, kur visas darbojošās personas būs 2015. gadā..

     [+] [-]

, 2010-03-15 12:45, pirms 14 gadiem
Labi labi... atceraties, kads superstars bija R10, kad par vinju tur gribeja maksat nez kadu summu, likas, ka no Barsas nekad neaizies, bet futbols ir futbols.. paskatities kada tagad vinja vertiba, kads vinja sniegums u.t.t... turklat, nekur nav garantijas, ka ar CR pec sezonas/ divam nenotiek tas pats...

     [+] [-]

, 2010-03-16 15:16, pirms 14 gadiem
domāju, ka viņš arī aizies prom, es tā īsti arī nekad nesapratu, kāpēc viņš aizgāja no Manchester United, jo viņam tur patika un gāja labi. 100% viņš atgriezīsies, manuprāt, tikai jautājums : kad?